Gülcihan

Gülcihan

Son dakika gülcihan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülcihan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülcihan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülcihan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülcihan gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 gülcihan haberi bulunmuştur. Tüm gülcihan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak?
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak? Camdaki Kız 78 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri'nin eceli Laz Kızı geliyor. Şarkıcı Ayla'nın canlandırığı Laz Kızı, Hayri'nin sonunu getirecek. Gülcihan'ın öldüğü ve Billur'un Koroğlu konağına gelin geldiği dizide Nalan dışarıda kaldı.
18.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin' Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 78'inci bölüm özeti ve 79'uncu bölüm fragmanı...
12.05.2023 Magazin
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler!
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler! Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Camdaki Kız'ın dün akşam yayınlanan bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Usta oyuncu Devrim Yakut'un hayat verdiği Gülcihan, rolü gereği hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Dizinin oyuncuları, Devrim Yakut'a sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımlarla veda etti.
5.05.2023 Magazin
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, 4 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Camdaki Kız son bölümüyle göz kırpmaya bile vakit bırakmadı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 77. bölümde neler oldu?
5.05.2023 Magazin
Nalan, Hayri'ye evlenmeyeceğini söyleyerek onu şoke ediyor!
Nalan, Hayri'ye evlenmeyeceğini söyleyerek onu şoke ediyor! Perşembe akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 77. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perşembe günü ekrana gelecek bölümde; Nalan, Hayri'ye evlenmeyeceğini söyleyerek onu şaşırtıyor.
1.05.2023 Televizyon
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi!
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi! Camdaki Kız 77 bölüm 2 fragman yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gülcihan ölüyor. Zaman atlamasından önceki son bölüm olan dizide Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi: "Ben evlenmek istemiyorum, Hayri!"
30.04.2023 Televizyon
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı!
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da Hayri'nin Türkan'dan boşandığını öğrenen Nalan ne yapacak? Her perşembe izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Camdaki Kız'ın 76'ıncı bölüm fragmanı ve 75’inci bölüm özeti...
21.04.2023 Magazin
Bakırköy’de ev sahibi kadın kiracısına dehşeti yaşattı! 'Göğsümü sıktı ve elindeki çatalı soktu'
Bakırköy’de ev sahibi kadın kiracısına dehşeti yaşattı! 'Göğsümü sıktı ve elindeki çatalı soktu' İstanbul Bakırköy’de kiracı olarak yaşadığı evden çıkarılmak istenen kadın, ev sahibinin saldırısına uğradı. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Gülcihan Kritckaia, “Bağırmalar, küfürler, öyle bir küfürler yağdırıyordu, bir de hakaret ediyordu bana. Ben elimle tutuyordum kapıyı. Böyle bir göğsümü sıktı ve elindeki çatalı soktu. Bir kolla göğsümü sıkarak evin içine daldı” dedi.
8.04.2023 Yaşam
Bakırköy’de ev sahibinin kiracısına yaşattığı dehşet kamerada
Bakırköy’de ev sahibinin kiracısına yaşattığı dehşet kamerada Bakırköy’de kiracı olarak yaşadığı evden çıkarılmak istenen kadın, ev sahibinin saldırısına uğradı. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Gülcihan Kritckaia, “Bağırmalar, küfürler, öyle bir küfürler yağdırıyordu, bir de hakaret ediyordu bana. Ben elimle tutuyordum kapıyı. Böyle bir göğsümü sıktı ve elindeki çatalı soktu. Bir kolla göğsümü sıkarak evin içine daldı” dedi.
8.04.2023 Haber
Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız  73. bölümde neler oldu?
Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız,yeni bölümüyle soluksuz izlendi. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 73. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 70’inci bölümüyle Total kategoride 5,47 reyting ve 13,90 izlenme payı, AB kategorisinde 6,02 reyting ve 16,92 izlenme payı, 20+ ABC1 kategorisinde ise 6,89 reyting ve 16,40 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.  
17.03.2023 Televizyon
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti amdaki Kız'ın 70. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicisinin nefesini kesti. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın son bölümünde Hayri'nin ailesi olduğu ortaya çıktı. Peki bu sırrı gören kişi söyleyecek mi? İşte detaylar...
17.03.2023 Magazin
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu!
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 69’uncu bölümüyle Total kategoride 6,37 reyting, 15,99 izlenme payı AB kategorisinde 6,38 reyting ve 17,68 izlenme payı 20+ ABC1 kategorisinde ise 7,65 reyting ve 18,38 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
10.03.2023 Magazin
Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu?
Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız 69. bölümüyle nefes kesti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan'ı kaybetmenin ağırlığı altında ezilen Sedat, hayatını riske atacak bir hamle yaptı.
10.03.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Sedat'ın sekreter kız rezaleti! Nalan her şeyi gözleri ile gördü
Camdaki Kız'da Sedat'ın sekreter kız rezaleti! Nalan her şeyi gözleri ile gördü Camdaki Kız tüm hızda Sedat’ın çapkınlıkları bitmiyor. Nalan Billur’la buluştuktan sonra eşyalarını toplamak için konağa döndüğünde kapıda Selen, Levent ve Muzo konuşurken gördü. Saklanıp onları dinlediğinde Sedat’ın otelde biriyle olduğunu duydu. Selen’lerin peşinden otele geçince büyük rezaleti gözleri ile gördü. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 67. bölüm özeti...
3.02.2023 Magazin
Camdaki Kız perşembe akşamının lideri!
Camdaki Kız perşembe akşamının lideri! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 66’ncı bölümüyle AB kategorisinde 5,36 reyting ve 14,74 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
27.01.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Hayri ve Nalan aşkı yeniden alevleniyor!
Camdaki Kız'da Hayri ve Nalan aşkı yeniden alevleniyor! Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız dün akşam yeni bölümü ile seyirci ile buluştu. Nalan ve Hayri'nin tekrar biraraya gelmesi izleyiciyi şaşırttı. Nalan'ın yalanı ortaya çıkarken Sedat baskına gitti.
20.02.2023 Magazin
Nalan annesinin ölümünü kabullenemiyor! Camdaki Kız 64. bölümde neler oldu?
Nalan annesinin ölümünü kabullenemiyor! Camdaki Kız 64. bölümde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Duygusal bir bölüm olan Camdaki Kız'ın 64. bölümüne Nalan'ın annesi Feride'nin ölümü damga vurdu.
13.01.2023 Magazin
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
16.12.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Feride, Nalan ve Hayri'yi el ele yakalıyor!
Camdaki Kız'da Feride, Nalan ve Hayri'yi el ele yakalıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 01 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın bu bölümünde Nalan'ın eve dönmemesine karşı Feride harekete geçiyor. İşte detaylar...
2.12.2022 Magazin
Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü
Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü Camdaki Kız, 24 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Nalan'ı evine çağıran Cana Sedat'tan hamile olduğunu söyledi. Feride ise Hayri ile iyice yakınlaşan Nalan’ı eve geri döndürmenin peşinde. İşte Camdaki Kız 58. bölümde yaşananlar...
25.11.2022 Magazin
Nalan evden kaçtı! Camdaki Kız 57. bölümde neler oldu?
Nalan evden kaçtı! Camdaki Kız 57. bölümde neler oldu? Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 17 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Heyecanın hiç düşmediği bölümde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 57. bölümde neler oldu?
18.11.2022 Magazin
Camdaki Kız 56. bölüm 2. fragmanı yayında!
Camdaki Kız 56. bölüm 2. fragmanı yayında! Camdaki Kız 10 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan, hamile mi?
7.11.2022 Televizyon
'Camdaki Kız' yine zirvede
'Camdaki Kız' yine zirvede Kanal D’nin; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi 'Camdaki Kız', ekrana gelen 55'inci bölümüyle perşembe akşamının en çok izlenen dizisi oldu.
4.11.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gülcihan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülcihan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.