Gazete Vatan Logo
Magazin Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü

Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü

Camdaki Kız, 24 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Nalan'ı evine çağıran Cana Sedat'tan hamile olduğunu söyledi. Feride ise Hayri ile iyice yakınlaşan Nalan’ı eve geri döndürmenin peşinde. İşte Camdaki Kız 58. bölümde yaşananlar...

Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü

Hayri'nin varlığından güven alan Nalan bütün gemileri yakmaya karar verdi. Feride ise Nalan'ı geri döndürmek için elinden geleni yapıyor.

NALAN'DAN BEKLENMEDİK TEPKİ

Posta.com.tr'den Büşra Eracun Akkaya'nın derlediği habere göre; Nalan'ı evine çağıran Cana Sedat'tan hamile olduğunu söyledi. Gardını indirmeyen Nalan "Bravo Cana istediğini sonunda başarmışsın" dedi ve arkasını dönüp gitti.

Arabasının yanına gelince geçmişte olanları düşünen Nalan nasıl kandırıldığını anladı ve gülme krizine girdi.

Yol boyunca herkesin kendisini nasıl kandırdığını düşünen Nalan yol kenarında durup bir soluk aldı. Hayri'nin hayat ile ilgili verdiği öğütleri düşünen Nalan Hayri'nin sözlerinden güç alıp kendini köşke zor attı. 

 

CANA MÜJDEYİ VERİYOR

Nalan Cana'nın evinden ayrılınca telefon ile Sedat'ı aradı. Sedat'a telefonda Nalan'a bebek haberini verdiğini söyleyen Cana Sedat'ın kalbine indirdi.

Nalan'ın her şeyi bildiğini bilen Sedat telefon ile Nalan'a ulaşamayınca daha da korkmaya başladı. Feride'de Nalan'a ulaşamayınca Sedat'a sordu.

Haberin Devamı

Feride'nin yanına inen Gülcihan ve Sedat Nalan'ın gerçekleri öğrendiğini söylerken oldukça zorlandılar. Feride'nin en korktuğu olay başına gelince Sedat'ın yakasına yapıştı. Nalan'ın başına bir şey gelirse Sedat'ı öldüreceği konusunda Feride intikam yemeni etti.

VE NALAN İÇERİ GİRDİ

İçeri girer girmez Sedat'ın boş laflarına tokat ile karşılık veren Nalan "Geç kaldın Sedat üzgünüm. Sen benim tanıdığım en korkak yalancısın. Bundan sonra sana yeni hayatında sevgilin ve çocuğunla mutluluklar diliyorum" dedi. Gülcihan Nalan'ı durdurmaya çalışırken Nalan diğerlerinin de ağzının payını verdi. Herkesin yalanlarını tek tek yüzüne vurarak Nalan "Ben size sordum. Cana'yı buraya getirip hepinize tek tek sordum. Siz beni kirlettiniz, kendinize benzettiniz. Ben bu kadarını hiç hayal etmemiştim" dedi. Feride "Yeter artık yukarı çık konuşalım" deyince Nalan Feride'yi de susturup birkaç parça eşya alıp gideceğini söyledi.

Rafet içeri girer gitmez ne oluyor diye bağırdı. Çok sinirli olan Nalan "Muhtemelen siz de bilmiyorsunuzdur. Çünkü bu evde her şey bir sizden bir de benden saklanır. Hayırlı uğurlu olsun Rafet Bey dede oluyorsunuz" dedi. Sedat'a dönüp bebeğin cinsiyetini soran Nalan Sedat'tan erkek yanıtını aldı. Nalan "Vay be erkekmiş, şanınız yürüsün" dedi ve yukarı çıkıp çantasını hazırladı.

Haberin Devamı

Rafet'in elini öpen Nalan bir tek Rafet ve Muzo ile vedalaştı.

Nalan'ın arkasından koşan Feride "Nalan hemen buraya geliyorsun, odana çıkıyorsun. Senin evin burası, senin gidecek başka evin yok! Gidemezsin dedim evine geri dön" dedi. Nalan ise "Öyle de bir giderim ki seni bile şaşıp kalacaksın anne!" dedi.

SEDAT GEÇMİŞİ SORGULUYOR

Nalan'ın gitmesinin üzerine Rafet yine Sedat'ı azarladı. Sedat ise Nalan'a yaptığı hatanın açıklamasını geçmişte yaşadıklarıyla açıkladı. Sedat "Beni sevmedin... Beni sevmedin baba ama bir saygı duysaydın, bir adam yerine koysaydın bari. Soyadım büyüktü ama ben o kadar büyük değildim baba. Beceremedim başaramadım çünkü ben bu kadarım. Ama şunu bil baba ben seni çok sevdim. Senin oğlun olmaktan her zaman gurur duydum. Bunu nasıl yaptım biliyor musun? 5 yaşımdan beri içimden hep aynı cümleyi kurdum. Babam aslında beni çok seviyor ama sevgisini göstermeyi bilmiyor..." dedi ve Cana'ya haddini bildirmeye gitti.

Haberin Devamı

Rafet duydukları karşısında derinden yaralandı. Odasına çıkarken sendeledi ve yardımına Gülcihan koştu. Feride ise Gülcihan'a kimse "Kimse Nalan ile konuşmasın herkesi uyar. Ben bu işi halledeceğim. Kızımın geleceği için" dedi.

BİLLUR KÖTÜ GÜN DOSTU

Evi terk eden Nalan Billur'u yanına gitti. Nalan Sedat'ın baba olduğunu Billur'a söyleyince Billur Nalan'ı tebrik etti ve belki de ilişkilerinin düzelmesi için gerekli olan şeyin bebek olduğunu söyledi. Nalan tebessüm ederim Sedat ile Cana'nın oğlu olacağını söyleyince Billur oldukça şaşırdı. Nalan'a ne kadar güçlü bir kadın olduğunu söyleyen Billur her zaman yanında olduğunu söyledi.

Nalan üzerini değiştirirken Billur Nalan'ın telefonuna gelen mesajı gördü. Billur Hayri'ye cevap vermesi için Nalan'a baskı yaptı. Nalan Billur'da olduğunu söyledi ve merak etmemesi gerektiğini söyledi. Hayri biliyorum diye cevap verince Nalan ve Billur soluğu camda aldı. Billur Hayri'nin üşüyeceğini düşünerek Nalan'a baskı yaptı ve Hayri'ye içecek götürmesini istedi.

Haberin Devamı

Hayri'nin yanına inan Nalan Hayri ile dertleşme başladı. Nalan'a destek olmak için elinden geleni yapan Hayri Nalan'a evinin anahtarını uzattı. Hayri "Artık orası senin de evin" deyince Nalan hem şaşırdı hem de çok mutlu oldu.

SEDAT CANA'YI HIRPALIYOR

Kapıdan girer girmez Cana'nın üzerine yürüyen Sedat Cana'ya karşı öfke patlaması yaşadı. Zorla Sedat'ı baba yapan Cana'ya karşı çok öfkeli olan Sedat "Bundan sonra asla beni göremeyeceksin. Bitti!" dedi.

Evden tam çıkarken Alp ile karşılaşan Sedat ile Alp yine birbirlerine girdi. Gülcihan Cavit'ten yardım isteyince Cavit Sedat'ı kurtarmaya gitti.

SELEN FESATLIK PEŞİNDE

Ortalık sakinleştikten sonra Selen gizlice dışarı bakıyordu. Selen'i gören Muzo ne olduğunu sordu. Hayri'nin olmadığını söyleyen Selen "Billur'da değil de acaba Hayri'nin evinde mi" deyince Muzo kızdı.

FERİDE NALAN'I EVE GÖTÜRMEYE GİTTİ

Billur'un evine giden Feride Nalan'ı eve götürmeye gitti. Geçmişte yaşattıklarını Feride'nin yüzüne vuran Nalan "Bundan sonra kendi hayatımı kuracağım ve bu hayatta ben nasıl istersem öyle yaşayacağım" dedi. Nalan'ın söylediklerine verecek bir cevabı olmayan Feride "Peki sen bilirsin. Allah utandırmasın" dedi.

KOROĞLU AİLESİ SARSILIYOR

Sabah Nalan'ı eve getiremeyen Feride köşke döndüğünde aile bireylerine Nalan'ı getiremediğini söyledi. Kahvaltıya devam eden aile halkı avukatın gelmesiyle duraksadı. Avukat Nalan'ın hiçbir şey istemeden boşanmak için işlemleri hızlandırdığını söyledi. Sedat ise Nalan'ın yanına gitmek için yola koyuldu.

Nalan'ın kapısına dayana Sedat Nalan'dan hesap sorarken iyice saçmaladı. Nalan'a evlilik dersi vermeye çalışan Sedat evliliklerine bir şans daha vermediği için Nalan'ı suçladı. Sedat'ın yüzünde bir utanç belirtisi bile görmeyen Nalan daha da sinirlendi. Sedat ise giderken "Tamam gidiyorum ama seninle mahkemede görüşeceğiz. Bak görürsün. Benim boşanmaya niyetim asla yok!" Dedi.

FERİDE YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Nalan'ın hiçbir şey talep etmeden boşandığını duyan Feride koşa koşa yalının tapusunu almaya gitti. Yardımcısı ne yapacağını sorunca "Kimsesiz çocuklara bağışlayacağım. Nalan bu eve güvenerek yapıyor bunları" dedi.

HAYRİ VE NALAN BULUŞUYOR

Rahat nefes alabilecekleri döneme girdiklerini düşünen Hayri ve Nalan akşam 8'de buluşmak için sözleşti.

Başlarda keyifli vakit geçiren Nalan ve Hayri saat ilerledikçe Sedat'ın yaptıklarından bahsetmeye başladı. Alkolün etkisiyle Nalan konuyu dağıtıp Hayri'nin yanına oturdu ve samimi anlar yaşandı.

Nalan alkolden sarhoş olunca Hayri Nalan'ı dışarı çıkardı ve biraz dolaştırdı. Mutlulukları gözlerinden okunan Nalan "Biliyor musun? Ben annem, babam ya da Sedat olmadan ilk defa böyle geziyorum. Bu benim için bir ilk" dedi.

Nalan ve Hayri sokaklarda eğlenerek dolandıktan sonra Hayri Nalan'ı eve bırakmak için arabaya bindirdi. Nalan ise Billur'a gitmek istemediği söyledi ve Hayri'nin evine gitti.

FERİDE'NİN HAYRİ ŞÜPHESİ KUVVETLENDİ

Evin salonunda ev halkı ailece otururken Sedat Nalan ile olan konuşmalarını anlattı. Cümlelerine devam eden Sedat "Hatta Hayri'yi de aramış. Ben yanındayken Hayri aradı açmadı. Ben Nalan'ı sıkıştırınca itiraf etti. Konaktan eşyalarını toplamasını söylemiş" dedi. Muzo, Feride ve Selen Hayri ile Nalan arasında ilişkiden daha fazla kuşkulanmaya başladı.

Feride Nalan'ı aradı ve Nalan telefonu açmadı. Nalan'a ulaşamayan Feride Billur'u aradı. Billur ise Nalan'ın uyuduğunu söyledi. Billur'un yalan söylediğini anlayan Feride soluğu Billur'un evinde aldı.

Nalan'ın ayaklarının üstünde durmaya çalışması ve kararlılığı herkesi çok şaşırttı. Bugüne kadar birçok hata yapan Sedat ise Nalan'ın başına bela olmakta kararlı.