Camdaki Kız Feride

Camdaki Kız Feride

Son dakika camdaki kız feride haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan camdaki kız feride ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını camdaki kız feride haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camdaki Kız Feride

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camdaki kız feride gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 camdaki kız feride haberi bulunmuştur. Tüm camdaki kız feride haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camdaki Kız Feride ayrıldı mı? Nur Sürer diziden neden ayrılıyor?
Camdaki Kız Feride ayrıldı mı? Nur Sürer diziden neden ayrılıyor? Camdaki Kız Feride diziden ayrılıyor mu, Nur Sürer Camdaki Kız’dan neden ayrılıyor? Soruları ekip arkadaşları Nur Sürer’e veda için bir araya gelerek ve pasta kesmesinin ardından arttı. Kanal D’nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız’da 61. Bölümde Cana’nın ölümüyle Hande Ataizi diziden ayrılmıştı. Ataizi’nin ardından Camdaki Kız’ın önemli karakterlerinden Nalan’ın annesi Feride ayrılıyor. Peki Nur Sürer Camdaki Kız’dan neden ayrılıyor?
23.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü
Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçekleri öğrendi, Sedat çılgına döndü Camdaki Kız, 24 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Nalan'ı evine çağıran Cana Sedat'tan hamile olduğunu söyledi. Feride ise Hayri ile iyice yakınlaşan Nalan’ı eve geri döndürmenin peşinde. İşte Camdaki Kız 58. bölümde yaşananlar...
25.11.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı!
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 31 Mart Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin son bölümünde; Nalan'ın Hayri ile olan ilişkisinden hiç hoşlanmayan Feride, kızının peşine düşüyor. Hayri'yle birlikte zaman geçirmek için konaktan çıkan Nalan, karşısına bir anda Feride'yi buluyor.
1.04.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı, sosyal medya sallandı!
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı, sosyal medya sallandı! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 10 Mart Perşembe akşamı 34’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Nalan’ın bebeğini kaybetmesi herkesi derinden sarsarken; Rafet ve Feride de buna sebep olan Sedat ile Cana için intikam planı yaptı. Yaşadığı kötü günlerde en büyük desteği Hayri’den bulan Nalan’ın onunla vakit geçirmesi Feride’nin dikkatinden kaçmadı. Nalan ve Hayri’nin Feride’nin radarına takılması sosyal medyada gündem oldu.
11.03.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ortalık karıştı! Feride'den korkutan plan: Cehenneme hoş geldin Cana
Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ortalık karıştı! Feride'den korkutan plan: Cehenneme hoş geldin Cana Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı 'Camdaki Kız', 10 Şubat Perşembe akşamı 30’uncu bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Nalan’ın hamileliği ve Sedat’ın tutuksuz yargılanması herkesi sevince boğarken; Alp’in Adil’e gerçekleri söylemesi, Feride’yi harekete geçirdi. Cana’ya kumpas kurup onu bodruma kilitleyen Feride İpekoğlu, sosyal medyaya damga vurdu.
10.02.2022 Magazin
Camdaki Kız’da Nalan'a söylenen yalanlarda ikinci perde açıldı
Camdaki Kız’da Nalan'a söylenen yalanlarda ikinci perde açıldı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Camdaki Kız', 16 Aralık Perşembe akşamı 24’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümde; Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu öğrenmeye çalışan Nalan, hem hissettiği yalnızlık hem de anne ve babasının büyük sırrı ile yüzleşti. Ancak Feride ve Adil’in kızlarına bir kez daha gerçeği anlatmamalarına sosyal medyada tepki yağdı.
17.12.2021 Magazin
Camdaki Kız'da olay sahne! Yatak odasını dürbünle izledi
Camdaki Kız'da olay sahne! Yatak odasını dürbünle izledi Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 16 Eylül Perşembe akşamı on birinci bölümüyle ekranlara geldi. Diziye; Gülcihan ve Cavit’in yarım kalmış büyük aşkı ile Feride’nin Nalan ve Sedat’ın yatak odasını dürbünle izlediği anlar damga vurdu. Feride'nin bu hamlesi sosyal medyada ses getirirken; birçok kişi Feride'yi 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki bir karaktere benzetti. İşte detaylar...
17.09.2021 Magazin
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin' Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 78'inci bölüm özeti ve 79'uncu bölüm fragmanı...
12.05.2023 Magazin
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, 4 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Camdaki Kız son bölümüyle göz kırpmaya bile vakit bırakmadı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 77. bölümde neler oldu?
5.05.2023 Magazin
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor Camdaki Kız 75 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan'ın eline annesi Feride'den kalan mektup geçiyor. Hayri Nalan'ın kolundan tutarak, "Sen benimsin tamam mı? Ve benim olanın etrafında sağında solunda kimse gezemez" dedi. Nalan ise tüm teslimiyetiyle, "tamam" diyerek adeta ona olan bağlılığını dile getirdi.
14.04.2023 Televizyon
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu!
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 64’üncü bölümüyle Total kategoride 7,57 reyting ve 17,71 izlenme payı; Ab kategorisinde 6,77 reyting ve 18,23 izlenme payı ve 20+ ABC1 kategorisinde 8,59 reyting ve 19,63 izlenme payı ile perşembe akşamının en çok izlenen dizisi oldu.
13.01.2023 Televizyon
Nalan annesinin ölümünü kabullenemiyor! Camdaki Kız 64. bölümde neler oldu?
Nalan annesinin ölümünü kabullenemiyor! Camdaki Kız 64. bölümde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Duygusal bir bölüm olan Camdaki Kız'ın 64. bölümüne Nalan'ın annesi Feride'nin ölümü damga vurdu.
13.01.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Televizyon
Ekranlardan Feride İpekoğlu geçti…
Ekranlardan Feride İpekoğlu geçti… Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”ın Feride’si vefat etti. Kanal D, karakter için Milliyet ve Posta gazetelerinde vefat ilanı yayımladı.
30.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız’a Feride’nin ölümü damga vurdu!
Camdaki Kız’a Feride’nin ölümü damga vurdu! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız ekrana gelen 63. bölümüyle AB kategorisinde 7,28 reyting ve 19,11 izlenme payı, 20+ ABC1 kategorisinde ise 8,40 reyting ve 19,85 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
30.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, dün akşam heyecan dolu bölümüyle izleyici ile buluştu. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Feride'nin hayatı boyunca sakladığı sırrı öğrenen Nalan, annesinin ölümüyle yıkıldı.
30.12.2022 Magazin
Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı: 43 yıldır en mutlu olduğum set
Nur Sürer Camdaki Kız'dan ayrıldı: 43 yıldır en mutlu olduğum set Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”dan Hande Ataizi’nin ardından Nur Sürer de ayrıldı. ‘Feride’ karakterini canlandıran usta oyuncu son çekim gününde setten çiçekler ve alkışlarla uğurlandı. Ekibin vedası sırasında duygusal anlar yaşandı.
27.12.2022 Magazin
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
16.12.2022 Magazin
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 60. bölümüyle AB kategorisinde 7,99 reyting ve 20,28 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise 8,57 reyting ve 18,92 izlenme payı elde ederek perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
9.12.2022 Televizyon
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı!
Enis Arıkan'dan esprili Nur Sürer paylaşımı! 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, esprili bir paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nur Sürer'in dizi setinde çektiği bir videosunu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.12.2022 Magazin
'O Kız’ın Ozan’ı Cengiz Orhonlu'nun yeteneği ailesinden geliyor!
'O Kız’ın Ozan’ı Cengiz Orhonlu'nun yeteneği ailesinden geliyor! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen dizisi O Kız, her çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeye devam ediyor. O Kız’da Ozan karakterini canlandıran Cengiz Orhonlu oyunculuğu ile olduğu kadar müzisyenliği ile de göz dolduruyor.
2.12.2022 Magazin
Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız yine perşembenin galibi oldu
Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız yine perşembenin galibi oldu Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız ekrana gelen 59. bölümüyle AB kategorisinde 7,27 reyting ve 18,29 izlenme payı ve 20+ ABC1 kategorisinde 7,73 reyting ve 17,04 izlenme payı ile Perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
2.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız'da Feride, Nalan ve Hayri'yi el ele yakalıyor!
Camdaki Kız'da Feride, Nalan ve Hayri'yi el ele yakalıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 01 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın bu bölümünde Nalan'ın eve dönmemesine karşı Feride harekete geçiyor. İşte detaylar...
2.12.2022 Magazin
Feride, Nalan ve Hayri'yi birlikte yakalıyor!
Feride, Nalan ve Hayri'yi birlikte yakalıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 59. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
28.11.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Camdaki Kız Feride ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camdaki kız feride haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.