Gazete Vatan Logo
Magazin Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'

Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 78'inci bölüm özeti ve 79'uncu bölüm fragmanı...

Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 11 Mayıs Perşembe akşamı 78'inci bölümüyle ekranlara geldi. 'Camdaki Kız'ın son bölümde Hayri, adeta Feride’nin yerini aldı ve Nalan’ın tüm kararlarına karışmaya başladı.

Gülcihan’ın ölümü üzerinden zaman geçti. Muzo-Billur ile Döndü-İsmail’in çiftlerinin nikahları yapıldı. Döndü'nün de evlenmesiyle konakta çifte bayram havası yaşandı.

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM



NALAN, FERİDE'DEN GÖRDÜĞÜ BASKIYI HAYRİ'DEN GÖRMEYE BAŞLADI

Sedat, Nalan'la uzun sure sonra ilk kez karşılaştı. Hayri, Nalan'ın kendisinden habersiz adım atmasını bile istemeyen bir hale geldi. Nalan, Feride'nin yaşattığı baskı hallerini artık Hayri'den görmeye başladı.
Hayri, Nalan'ın konağa gittiğini duyunca küplere bindi. Nalan'ın vereceği bir cevap ise yoktu. Nalan, Hayri ile birlikteyken Sedat; terapinin de etkisiyle çok daha özgüvenli görünmeye ve tüm şirketi kendisi yönetmeye başladı.

Hayri ve Nalan'ın samimi görüntüleri çekildi. Sedat ise bu görüntüleri gördü, ancak hemen bir hamle yapmadı. Nalan'ın kariyerinin devam edebilmesi için Sedat gizli bir plan yaptı. Ancak Nalan, bu fırsatı Hayri yüzünden kaçırdı. Sedat, Nalan için bir şeyler yapabilecek mi?

Haberin Devamı

HAYRİ BEKLENMEDİK BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYA KALDI

Hayri, yeni mekan açılışının heyecanı içindeyken hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı. 'Laz Kızı', gizemli hayat hikayesiyle Hayri'nin mekanına adım attı. Ancak istediği olmayınca mekanı dağıtan 'Laz Kızı', Hayri için büyük bir tehlike olacağının sinyallerini verdi.

Nalan, mimarlık şirketinden gelen iş teklifiyle büyük bir heyecan yaşadı. Ancak Nalan'ın çalışmak istediğini öğrenen Hayri'nin keyfi kaçtı. Nalan'ı baskı altında tutarak çalışmamak konusunda ikna etmeye çalışan Hayri, amacına ulaşacak mı? Nalan, Hayri'yi sevmenin bedelini ödemeye devam edecek mi?

'LAZ KIZI' KEBAPÇIYI DAĞITTI!

'Laz Kızı', Hayri’nin kebapçısını dağıtıp yerle bir ederek; yine geleceğini söyledi. 'Laz Kızı', dediğini yaptı ve Hayri'nin mekanının açılış gününde kebap yemeğe geldi. Mekandaki müşterilerin tek tek kaçmasına sebep olan 'Laz Kızı', sonunda Hayri ile tanıştı. Hayri, 'Laz Kızı'ndan nasıl etkilenecek?

'Camdaki Kız', yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de Kanal D’de...

CAMDAKİ KIZ 79. BÖLÜM FRAGMANI