Gazete Vatan Logo
Magazin Nalan annesinin ölümünü kabullenemiyor! Camdaki Kız 64. bölümde neler oldu?

Nalan annesinin ölümünü kabullenemiyor! Camdaki Kız 64. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Duygusal bir bölüm olan Camdaki Kız'ın 64. bölümüne Nalan'ın annesi Feride'nin ölümü damga vurdu.

Nalan annesinin ölümünü kabullenemiyor! Camdaki Kız 64. bölümde neler oldu?

Nalan'ın annesini kaybetmesi, büyük bir boşluğa düşmesine neden oldu. Hayri ise Nalan'a karşı sınırları zorluyor.

NALAN, ANNESİYLE VEDALAŞAMIYOR

Hafize'nin çığlıklarıyla uyanan Nalan, annesinin odasına gittiğinde cansız bedeniyle karşılaştı. Nalan'ın feryatlarıyla bütün ev halkı uyandı. Nalan'ın kendisine gelmesi için Sedat odadan çıkarmayı teklif etti. Annesinin ölümünü kabullenemeyen Nalan, bütün teklifleri reddedip annesini uyandırmaya çalıştı.

Sağlık ekipleri Koroğlu evine gelip Feride'nin cansız bedenini morga götürmek için aldılar. Neler olduğunu hala anlayamayan Nalan, boş gözlerle etrafı izledi. Feride'nin bedeni ambülans aracına yüklenirken kendine gelen Nalan, hızlıca ambülans aracına doğru konuştu. Gülcihan ve Muzo, Nalan'ı yakaladı ve sakinleştirmeye çalıştı.

HAYRİ SINIRLARI ZORLUYOR

Gasilhane de annesini yıkamak için bekleyen Nalan'ın yanında Muzo, Sedat ve Billur vardı. Billur ve Muzo, merdivenlerde anide beliren Hayri'yi gördü. Billur, Sedat'a belli etmemek için hemen yanına gidip uzaklaştırmaya çalıştı. Laftan anlamayan Hayri, ısrarla Nalan'ı görmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

FERİDE'NİN SON YOLCULUĞU

İkindi namazında defnedilecek olan Feride'nin cenaze namazına Hayri ve Nalan'ın babası Feride'nin de kardeşi olan Metin'de geldi. Cenaze namazı kılındıktan sonra, Feride kızı Sema'nın yanına gömüldü.

Cenazeden sonra Nalan'ın yanına gelen Metin, başsağlığı diledikten sonra babası hakkında konu açtı. Nalan ise babası olacak adam hakkında tek bir laf bile duymak istemediğini, babasının da Adil İpekoğlu olduğunu söyledi.

SEDAT AKILLANMIYOR

Feride'nin cenaze mevlidinde asistan kızlar hakkında şirket çalışanı Galip'e soru soran Sedat, tepki topladı. Rafet'e şirketi bahane edip mevlitten kaçmayı başaran Sedat, asistan kızlar ile görüşmeye gitti.

NALAN VE HAYRİ YÜZ YÜZE

Billur'u, Nalan ile görüşme konusunda sıkıştıran Hayri, Billur'un Nalan'ı kandırmasıyla yüz yüze gelmeyi başardı. Nalan bu duruma çok sinirlendi. Hayri ise arada engel kalmadığını söyledi. Duyduklarına inanamayan Nalan, engel diye bahsettiği şeyin annesi olduğunu söyledi ve Hayri'yi uzak durması için tehdit etti.

Haberin Devamı

NALAN İÇİNİ MUZO'YA DÖKÜYOR

Gece Nalan'ı uyku tutmadı. İçi içine sığmayan Nalan, Muzo'nun yanına gidip dertleşmek istedi. Annesinin hem varlığından hem de yokluğundan bahseden Nalan, annesini kaybettiği için ne kadar üzüldüğünü anlattı. Muhabbet ilerledikçe konu Hayri'ye geldi. Nalan ise Hayri defterini tamamen kapattığını söyledi.

Başını Muzo'nun dizine koyan Nalan, sohbet ederken Muzo'nun dizinde uyuyakaldı.

 

HAYRİ ECELİNE SUSADI!

Nalan ile konuşmak için an kovalayan Hayri, bu sefer boyunu aşacak bir şey yaptı. Eve gizlice giren Hayri, soluğu Nalan'ın odasında aldı. Nalan ise o sırada Muzo'nun yanındaydı. Gece kulübünden geç saatte dönen Sedat ise odanın kapısını açınca Hayri ile karşılaştı.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN