Gazete Vatan Logo
Magazin Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?

Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?

Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?

Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?

Hayri, Nalan'ın başına bela oldu. Sedat ise eski sevgilisini ve doğmamış bebeğini kaybetti.

NALAN SERT RÜZGARLAR ESTİRİYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Hayri'nin gözünün içine baka baka köşke dönen Nalan, Selen'in imalı sözlerine tokat gibi cevaplar verdi. Rafet dahil olmak üzere herkes neye uğradığını şaşırdı. Karşılarında eski Nalan'ın olmadığını gösteren Nalan, tepkisini ortaya koyup odasına çıktı.

Nalan'ın yanına giden Feride birkaç nasihat verdi ve Hayri ile konuşmaya devam ederse canına nasıl kıyacağından bahsetti. Nalan'ı yeterince korkutup baskı uygulayan Feride aşağıya inip Koroğlu ailesiyle konuştu. Nalan'ı zor şartlarda eve getirdiğini söyleyen Feride, yaptıkları yanlışları da tek tek yüzlerine vurdu.

Sedat, Nalan'ın yanına konuşmaya çıktı. Odasında konuşurlarken Sedat pencereden Hayri'yi gördü. Hayri'nin konak etrafında dolanması Sedat'ı rahatsız etti ve sinirle aşağıya indi. Sedat Hayri'nin yanına gidemeden Muzaffer Hayri'yi alıp konuşmak için başka bir yere götürdü. Hayri'nin rahat rahat konuşması Muzaffer'i rahatsız ederken, Hayri Nalan'ın peşini bırakmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

 

GÜLCİHAN FENA YAKALANDI

Feride ve Hafize odalarında Nalan'ın eve dönmesi ve Hayri ile yaşadıklarını konuşurken Döndü kapıyı dinlemeye başladı. Döndü'yü gören Gülcihan'da kapıyı dinlemeye başladı. Külyutmaz Feride kapının dinlendiğini anlayınca hemen sustu ve Gülcihan ile Döndü'yü suç üstü bastı. Gülcihan ise durumu toparlamak için akşam verilecek barışma yemeğinden bahsetti.

HAYRİ YARDIM DİLENİYOR

Nalan'a ulaşamayan Hayri soluğu Billur'un yanında aldı. Billur'dan neler olduğunu öğrenmeye çalışan Hayri, Billur'un da bir şey bilmediğini anlayınca Billur'u Nalan'ın yanına gitmesi için ikna etmeye çalıştı.

Hayri ile iş birliği yapan Billur, soluğu Nalan'ın yanında aldı. Feride Billur'un geldiğini görünce kenara çekip söylediği yalanlardan haberi olduğu konusunda uyardı. Billur, Nalan'ı Hayri'nin yanına götüremeyince Hayri konağın içine girdi. Kimseye görünmeden depoya inen Hayri, Nalan'ı da çağırdı.

Haberin Devamı

NALAN HAYRİ'NİN KALBİNİ SÖKÜP ATTI

Nalan ve Hayri depoda konuşmaya başladı. Hayri, Nalan'ın zor durumda olduğunu düşündü ve Nalan'ı konaktan götürmeye çalıştı. Duruma engel olan Nalan, Hayri'nin yaşam standartları hor görüp, yaşananları anlık bir heves olarak tanımladı ve aralarındaki ilişkiyi bitirdi. Duydukları karşısında yüreği paramparça olan Hayri ne diyeceğini bilemedi.

Hayri ve Nalan'ın konuşmasını dinleyen Feride, Sedat'ın geldiğini görünce yakalanmamaları için Sedat'ı başka yöne götürdü.

CANA ÖLÜMLE BURUN BURUNA

Cavit'le buluşan Cana, ev alınacağını düşünürken başka bir ülkede yaşaması için Cavit'ten tehdit aldı. Eve giderken Cana kötü bir trafik kazası geçirdi. Polisler ise Alp'i arayıp kötü durumu haber verdi.

HAYRİ NALAN'I TAKİP EDİYOR

Eski işyerindekilerden Nalan'ın nerede olduğunu öğrenen Hayri, Nalan ailesiyle akşam yemeğine gittiği yere gitti. Sedat ve Nalan basın açıklaması yaparken Hayri, Nalan'ın gözlerinin içine baktı.

Alp, Rafet'i arayıp kazayı haber verince sofradaki herkes koşarak hastaneye gitti. Sedat üzüntüden elini, kolunu koyacak yer bulamazken herkes Cana'nın ve bebeğin durumuna telaşlandı.

Haberin Devamı

Nalan lavaboda durumu sindirmeye çalışırken içeri bir anda Hayri girdi. Hayri'yi gören Nalan şoke oldu. Hayri'ye bir daha kendisini görmek istemediğini söyleyen Nalan hızla lavabodan ayrıldı.

O sırada Selen ise Nalan ve Hayri'yi gördü.

SEDAT TESELLİYİ NALAN'IN OMUZUNDA ARIYOR

Ameliyathaneden çıkan doktorlar Sedat ve ailesine kötü haberi verdi. Cana ve bebek hayatını kaybetti. Aldığı kötü haber karşısında yıkılan Sedat, kendini Nalan'ın omuzuna attı.

CAMDAKİ KIZ 61. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.