Gazete Vatan Logo
Magazin Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu?

Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu?

Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız 69. bölümüyle nefes kesti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan'ı kaybetmenin ağırlığı altında ezilen Sedat, hayatını riske atacak bir hamle yaptı.

Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu?

Sedat'tan boşanan Nalan daha mutlu bir hayat hayal ederken Hayri, Nalan'ı büyük bir yalanın içine sürüklüyor ve Nalan'a en büyük haksızlığı yapıyor.

HAYRİ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Sedat ve Nalan'ın boşanma davası bittiğinde Hayri ve Nalan telefonda durumu konuşurken Hayri'nin kapısı çaldı. Telefonla konuşurken kapıyı açan Hayri'nin nutku tutuldu. "Seni birazdan arayacağım" diyerek Nalan'ın telefonunu kapatan Hayri, kızlarına sarılarak Türkan'ı içeri aldı.

Kızların olmadığı bir odada Türkan'a geldiği için kızan Hayri, nedenini sorguladı. Türkan ise birikmiş parasını kumarbaz kardeşine verdiğini söyleyince Hayri daha da sinirlendi.

SEDAT, NALAN'IN PEŞİNE ADAM TAKIYOR

Boşanmayı gururuna yediremeyen Sedat, Nalan'ın neler yaptığını adım adım kendisine söyleyecek bir personelini Nalan'ın peşine taktı.

Sedat'ın yaptığı konuşmalara kulak misafiri olan Selen, Sedat'ın yaptıklarını bilmiyormuş gibi davrandı.

SEDAT BASIN AÇIKLAMASI YAPIYOR

Selen ve Levent'in hazırladığı basın bültenini okuyarak açıklama yapacaktı. Sedat bülteni okurken gözüne alyansı çarptı. O noktada bülteni okumaktan vazgeçen Sedat konuyu biraz dağıttı. Muhabirlerden biri tanesi Sedat'ın Nalan'ı aldattığına dair haberleri sorunca Sedat kontrolünü kaybetti. Selen, Sedat'ı zorla alandan uzaklaştırırken Levent konuyu toplamaya çalıştı.

Haberin Devamı

Odaya çıkan Selen, Levent ve Sedat hararetli bir tartışma içine girdi.

NALAN VE HAYRİ BULUŞUYOR

Sedat ile resmi olarak boşanan Nalan, Hayri'ye buluşmak istedi. Billur'un evine yakın bir parkta buluşan Nalan ve Hayri, Hayri'nin coşkulu sevinciyle karşılaştı. Sohbet etmeye başlayan Hayri ve Nalan'ın muhabbetini Nalan'ın çalan telefonu böldü. Gülcihan'ın aradığını gören Hayri biraz gerildi. Nalan ise Gülcihan'a doktordan randevu almasını istedi ve bugün götüreceğini söyledi. Telefonu kapatınca Nalan, Hayri'ye iş görüşmesinin iyi geçmesi için temennide bulundu. Hayri ise evli olduğunu ve eşinin geldiğini söylemeden Nalan'ın yanından ayrıldı.

SEDAT, NALAN'IN HAMİLE OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENİYOR

Haberin Devamı

Nalan'ın peşine adam takan Sedat, doktora gittiklerini duyunca Nalan'ın hamile olduğunu düşündü. Billur'u odasına çağıran Sedat, kaba bir tavırla sorguya çekti. Billur ise hiçbir soruyu yanıtlamadan odasından ayrıldı.

SEDAT DAYAK YİYOR

Nalan'ın konakta olduğunu öğrenen Sedat, eve geldi. O sırada Hayri ile telefonda konuşan Nalan, Sedat gelince kapatmak zorunda kaldı. Telefonda Sedat'ın sesini duyan Hayri çılgına döndü ve panikle telefonunu suya düşürdü. 

Sedat ise Nalan'ı bebeğini aldırmakla suçladı. Duyduklarına inanamayan Gülcihan, Sedat'a tokat atıp gerçekleri anlattı.

 

SEDAT İNTİHAR MI EDİYOR?

Nalan'dan boşanmayı kabullenemeyen Sedat, yine kızlarla alem yaptı ve alkolü fazla kaçırdı. Bulundukları evin terasına çıkan Sedat, terasın ucuna kadar gitti. Ayakta durmakta güçlük çeken Sedat intihar mı edecek?

TÜRKAN, NALAN VE HAYRİ'Yİ GÖRÜYOR

Hayri'ye ulaşamayan Nalan, işe başladığı yere gitti. İş çıkışı Hayri'yi eve bırakmak isteyen Nalan, Hayri'nin istememesine rağmen ısrarla eve bıraktı. Sokağın başında inmek isteyen Hayri, Nalan ile birlikte indi ve vedalaştı. O sırada sobanın közünü dökmek için dışarı çıkan Türkan, Nalan ve Hayri'nin samimi anlarını gördü.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.