Gazete Vatan Logo
Magazin 'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor!

'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor!

Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 8 Mart Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 23. bölümde neler oldu?

'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor!

Zeynep tam hayatını düzene sokuyorken yeni bir sorunla daha yüzleşti. Sinan gerçekten Zeynep'in babası mı?

ZEYNEP BABASINI TEK BIRAKIMYOR

Kadir'in o evde tek kalmasına gönlü razı gelmeyen Zeynep, bavulunu da toplayıp Müjgan'ın evine yerleşti. Zeynep'in ailesi ise paramparça oldu.

21 YIL SONRA SİNAN VE MÜJGAN KARŞI KARŞIYA

Toplantı bahanesiyle Sinan ve Müjgan'ı bir araya getiren Sitare, bombanın pimini çekmiş oldu. Sinan bu oyunun içinde olmak istemese de Sitare'nin söylediği ve Zeynep'in kızı olabilme ihtimali Sinan'ın içine kurt düşürdü.

İçine düşen kuşkudan kurtulmak isteyen Sinan, Müjgan'ı evine kadar takip etti. Müjgan'ın kapısını çalan Sinan, karşısında Zeynep ve Kadir'i görünce çok şaşırdı. Müjgan geldiğinde Kadir'i tanıtınca, Sinan'ın aklında taşlar oturmaya başladı.

Yanlış geldiğini söyleyip giden Sinan, Müjgan ve Kadir'in nasıl çocuğu olacağını düşündü.

ZEYNEP VE MÜJGAN YÜZLEŞİYOR

Babasını uyutan Zeynep, Müjgan'ın odasına çıktı ve olup bitenleri konuşmak istedi. Gerçekleri anlatmaktan kaçan Müjgan, hep kaçamak cevaplar verdi. Kadir'in kapıdan gizlice dinlediğini gören Müjgan, Kadir'in gönlünü yumuşatacak ve etkileyecek sözler söylemeye başladı. Temiz kalbine ve yüzünün güzelliğine aşık olduğunu söyleyen Müjgan, Zeynep'in babasının geldiğini fark etmesiyle muhabbeti bitirdi.

Haberin Devamı

Kadir ise Melek'e güvendiğini söyleyince Zeynep'te "Sen güveniyorsan ben de güvenmeyi deneyeceğim" dedi.

ÇEKİRDEK AİLENİN MUTLU GÜNLERİ

Sırf babası istediği için Müjgan ile vakit geçirmeye çalışan Zeynep, babası ve annesiyle keyifli anlar yaşadı.

SİNAN VE SİTARE YİNE YAN YANA

Sinan aklındaki soruları susturamayınca Sitare ile buluştu. Ajansa gelen Sinan, Zeynep'in kızı olma olasılığının çok yüksek olduğunu düşündü. Zeynep'in karşısına çıkıp babası olduğunu söylemek isteyen Sinan'ı Sitare zor durdurdu.

Ajanstan çıkarken Zeynep ve Müjgan'ı gören Sinan, kendini durduramayıp Zeynep'in yanına gitti. Zeynep ile tanışan Sinan, kendinden şüphelenmesine neden olacak tavırlarda bulundu. Şirketi için Zeynep'i reklam yüzü yapacak Sinan, hayırlı olsun diyerek Zeynep'in yanından ayrıldı.

Haberin Devamı

MÜJGAN HAYATININ ŞOKUNU YAŞIYOR

Sinan'ın Zeynep'e yakınlığından rahatsız olan Müjgan, Sitare'ye bağırırken içeri Sinan girdi. Sinan ise en kısa sürede Zeynep'e DNA testi yaptıracağını söyledi.

TÜRKAN, KADİR'İ UYARIYOR

Yaşananlardan bir şekilde haberdar olan Türkan, Zeynep ve Melek'in olmadığı bir saatte Kadir'in yanına gitti. Zeynep'in başka bir babası olabileceği olduğunu söyleyen Türkan, Kadir'i gerçeklerle yüzleştirmeye çalıştı.

Zeynep ise babası ve halasının konuşmasının birçok kısmına şahit oldu.

21 YIL SONRA KADİR ÇİFTLİĞE GİDİYOR

Sinan'a ile iş çekimi için şehir dışına çıkan Zeynep, Kadir, Melek ve Sitare, gidecekleri yerden haberleri olmadan yola çıktı. Bursa'ya gelince Kadir, çiftliğin yolunda olduklarını söyledi ve Melek huzursuz oldu. Çiftliğe vardıklarında Melek bir hayli gerildi. Kadir, Zeynep'in kolundan tutup doğduğu ve annesiyle tanıştığı çiftliği gezdirdi. Ahır kısmına geldiklerinde ise Kadir kötü oldu ve sinir krizine girdi.

Haberin Devamı

SİNAN, ZEYNEP'E BABASI OLDUĞUNU AÇIKLIYOR

Kadir'in sinir krizine girmesinin nedenini anlayamayan Zeynep, Melek'e emrivaki yaptı ve odasına çıkıp olan biteni konuşmak istedi. O sırada Zeynep'in odasında bavulunu karıştıran Sinan, DNA testi için örnek bulmaya çalıştı. Zeynep odaya girdiğinde Sinan'ın ne yaptığını sorguladı. Zeynep tam polisi arayacaktı ki Sinan biyolojik babası olduğunu söyledi.

O KIZ SON BÖLÜMÜ KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.