O Kız

O Kız

Son dakika o kız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan o kız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını o kız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O Kız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o kız gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.618 o kız haberi bulunmuştur. Tüm o kız haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri'nde Azem'i izleyen o kız kim?
İnci Taneleri'nde Azem'i izleyen o kız kim? Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”, bu akşam yayınlanacak yeni bölümünün fragmanıyla seyirciyi heyecanlandırdı.
21.03.2024 Magazin
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını Televizyon dünyasının en büyük buluşması MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, Fransa’nın festivaller kenti Cannes’da başladı. Türk dizileri, 108 ülkenin ilgi odağı oldu. Kanal D International da sevilen dizileriyle fuarın iddialı stantları arasında yerini aldı.
17.10.2023 Kültür Sanat
10 gün önce ortadan kaybolan Kırgız üniversite öğrencisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı!
10 gün önce ortadan kaybolan Kırgız üniversite öğrencisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı! İstanbul’da 10 gün önce ortadan kaybolan Kırgız Üniversite öğrencisi Jazgül Shamuratova ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Jazgül'ü evinde misafir eden Sevinç Kurtuluş aralarındaki konuşmayı anlatırken, 'Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yürüyerek Kadıköy'e geldiğini söyledi. 'Üç gün yürüdüm, üç gündür açım' dedi. Sürekli çelişkili konuştuğu için tekrar eve götürmek istemedim, oğlum karakola bıraktı, sonrasını bilmiyorum.' ifadelerini kullandı. Polisin yaptığı çalışmalar sonrasında Kırgız üniversite öğrencisi Jazgül Shamuratova hakkında yeni gelişmeler yaşandı.
5.07.2023 Gündem
Akılalmaz hırsızlık anbean kameralarda! Saniyeler içinde kayıplara karıştı
Akılalmaz hırsızlık anbean kameralarda! Saniyeler içinde kayıplara karıştı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kadın, hırsızlığa alet ettiği kız çocuğuna kaşla göz arasında 18 bin lira değerinde nakit para ve telefon bulunan çantayı çaldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde kadının halı açarak küçük kızı kamufle etmesi ve ardından çantayı çaldıkları anlar yer aldı.
6.06.2023 Yaşam
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı
Erkan Petekkaya yeni filmi için sete çıktı Geçtiğimiz mart ayında final yapan Kanal D dizisi 'O Kız'da 'Kadir' karekteriyle alkış alan usta oyuncu Erkan Petekkaya, 'Bana Sor' sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.
4.06.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den yıllar sonra gelen itiraf!
Aleyna Tilki'den yıllar sonra gelen itiraf! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyada, ilk kez ekran karşısına çıkıp 'Gesi Bağları'nı seslendirdiği programdaki görüntüsünün paylaşıldığını görünce dikkat çeken bir yorum yaptı. Henüz lise öğrencisiyken söylediği parçayla bir anda şöhreti yakalayan ünlü şarkıcının o görüntüsüyle ilgili yıllar sonra gelen itirafı çok konuşuldu.
22.04.2023 Magazin
Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kraliçe nerede çekiliyor?
Kraliçe dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kraliçe nerede çekiliyor? Kraliçe dizisi 22 Mart Çarşamba akşamı başlıyor. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı dizi Queen Sugar adlı yapımdan uyarlandı. Ünlü bir basketbolcunun karıştığı olay sonrası kendisi ve eşinin hayatının bambaşka bir hale gelmesi anlatılacak. O Kız dizisinin final yapmasıyla Çarşamba akşamları Kanal D'de yayınlanacak Kraliçe dizisi oyuncuları kimler? Kraliçe dizisi nerede çekiliyor?
12.04.2023 Televizyon
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti amdaki Kız'ın 70. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicisinin nefesini kesti. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın son bölümünde Hayri'nin ailesi olduğu ortaya çıktı. Peki bu sırrı gören kişi söyleyecek mi? İşte detaylar...
17.03.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek'
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek' İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna, geçtiğimiz gün yakın arkadaşıyla alışveriş merkezinde görüntülendi. Tuna, son zamanlarda gelini Yasemin Şefkatli'nin çıkan hamilelik haberleriyle ilgili de konuştu.
16.03.2023 Magazin
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu?
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 15 Mart Çarşamba günü final bölümüyle seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 24. bölümde neler oldu?
16.03.2023 Magazin
O Kız neden final yapıyor? O Kız dizisi neden bitiyor? O Kız finalde ne oldu?
O Kız neden final yapıyor? O Kız dizisi neden bitiyor? O Kız finalde ne oldu? Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan O Kız dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Dilin Döğer, Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları'nın yer aldığı O Kız 24. bölümüyle final yapıyor. 15 Mart O Kız dizisi neden bitiyor, final bölümünde ne oldu?
15.03.2023 Televizyon
Özgün Karaman Kraliçe'nin kariyerindeki farkını anlattı!
Özgün Karaman Kraliçe'nin kariyerindeki farkını anlattı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Dizide Ali karakterine hayat verecek olan oyuncu Özgün Karaman Kraliçe’nin kendisi için çok farklı olduğuna değindi.
15.03.2023 Televizyon
O Kız'ın final bölümünde Zeynep kaçırılıyor!
O Kız'ın final bölümünde Zeynep kaçırılıyor! İstediğini alamayan Ozan Zeynep'i kaçırıyor. Gündemde kalmak için elinden geleni yapan Ozan, Sitare'yi de çağırarak yaşananları sosyal medyadan canlı yayınlıyor.
12.03.2023 Televizyon
Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu?
Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız 69. bölümüyle nefes kesti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan'ı kaybetmenin ağırlığı altında ezilen Sedat, hayatını riske atacak bir hamle yaptı.
10.03.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Türkan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek!
Camdaki Kız'da Türkan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek! Hayri, karısı Türkan ve çocuklarını mı, yoksa büyük aşkı Nalan’ı mı tercih edecek?
9.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu’ndan romantik anlar! 'Bu aşktan dönüş yok'
Veda Mektubu’ndan romantik anlar! 'Bu aşktan dönüş yok' Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Aslı ve Mehmet'in ailelerine rağmen aşklarına sahip çıktığı sahneler ekrana gelecek.
9.03.2023 Televizyon
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor!
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor! Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 8 Mart Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 23. bölümde neler oldu?
9.03.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'ten duygusal fragman! Türkan, Somer’den vazgeçiyor
Üç Kız Kardeş'ten duygusal fragman! Türkan, Somer’den vazgeçiyor Üç Kız Kardeş'in yeni bölüm fragmanı yayınladı. Salı akşamlarına damga vuran Üç Kız Kardeş’in yeni bölümüne duygusal anlar damga vuracak. Türkan, verdiği sözden geri dönmüyor ve Somer'den vazgeçiyor.
2.03.2023 Televizyon
Sitare'nin büyük oyunu! O Kız 22. bölümde neler oldu?
Sitare'nin büyük oyunu! O Kız 22. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Çarsamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, Sitare'nin büyük oyunu ne? İşte detaylar...
2.03.2023 Magazin
Erkan Petekkaya: Benim işimin bir emekliliği yok
Erkan Petekkaya: Benim işimin bir emekliliği yok Kanal D’nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız'da Kadir karakterine hayat veren Erkan Petekkaya; karakteri, kariyeri, ailesi ve Türkiye’yi hüzne boğan depremler hakkında konuştu. Birçok ünlü isimle birlikte 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınına katılıp, o da bağış topladı. Petekkaya, hayatının dönüm noktasını ve sektörde yaşadığı zorlukları anlattı.
1.03.2023 Magazin
O Kız dizisi 3 oyuncuya yaradı! O Kız dizisi finalinde ne olacak?
O Kız dizisi 3 oyuncuya yaradı! O Kız dizisi finalinde ne olacak? Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız finale doğru gidiyor. Geride kalan 21 bölüm boyunca Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları'nın yanısıra Dilin Döğer'in de etkili performanslarını izledik. Hikayeye sonradan katılan Rojda Demirer'in de katılması son bölümlere hareket getirdi.
24.02.2023 Televizyon
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı Uzun süredir ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Dizinin takipçilerinin her Cuma, "Arka Sokaklar bu akşam var mı, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman" araştırmaları da devam ediyor.
3.02.2023 Televizyon
'O Kız'da Kadir'in dünyası başına yıkıldı!
'O Kız'da Kadir'in dünyası başına yıkıldı! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız',dün akşam seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 20. bölümde neler oldu?
2.02.2023 Magazin
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar!
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun paylaştığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.
25.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

O Kız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o kız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.