Gazete Vatan Logo
Magazin Sitare'nin büyük oyunu! O Kız 22. bölümde neler oldu?

Sitare'nin büyük oyunu! O Kız 22. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin Çarsamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, Sitare'nin büyük oyunu ne? İşte detaylar...

Sitare'nin büyük oyunu! O Kız 22. bölümde neler oldu?

Hayatı alt üst olan Zeynep, Sitare'nin yeni oyunuyla daha da kötü duruma düşecek.

Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Melek ve Zeynep'i buluşturan Kadir, güzel gelecek hayalleri kurarken yine Sitare'nin oyununa geldi. Zeynep ise ilk başka babasının yanlış anlaması ya da hayali sansa da sonra işlerin gerçek olduğunu anlayınca boynundaki kolyeyi koparıp Melek'in yüzüne attı.

 

Olup biteni kabullenmeyen Zeynep, Doruk'un arabasına atlayıp uzaklaştı. Doruk ile gerçekleri konuşan Zeynep, annesini bildiği halde söylemediği için ona da gönül koydu. Müjgan ile yaşadıkları ilişkiden sonra Zeynep, Doruk ile asla kavuşamayacaklarını anladı.

MELEK'İN YENİ PLANI

Zeynep'i kaybetmek ile burun buruna gelen Melek, Kadir'i müsait bir yere götürdü ve yeni planı anlattı. Kadir'i evden götürecek olan Melek, Kadir'e söylemesi gereken lafları ezberletti.

Eve giden Kadir, Melek'in elinden tutup içeri girdi. Bütün ev halkı gördüğü manzara karşısında şok oldu. Kadir'i kandırmayı başaran Melek, Zeynep'in ve ailesinin ısrarlarına rağmen Kadir'i evden kaçırdı.

Haberin Devamı

 

MELEK, KADİR'İ SALMIYOR

Sitare yaptığı ihanet ve yenilgi duygusuyla Kadir'in peşine düşüyor. Kadir'i eve götürmek için 40 takla atan Sitare, ne yapsa da başaramıyor.

Sabah kahvaltıya Zeynep'i çağıran Kadir ve Melek, Zeynep'in aklını yıkamaya çalıştı. Melek'in oyunlarına kanmayan Zeynep, net bir tavırla arkasına bakmadan gitti.

SİTARE, MELEK'İN ESKİ NİŞANLISINA ULAŞIYOR

İş insanı olan Sinan'ın karşısına çıkan Sitare, yeni açılışı için Zeynep'i teklif olarak sunuyor. Sitare'yi anlamakta zorlanan Sinan başına neler geleceğinden habersiz Sitare'nin teklifini kabul etti.

SİTARE'NİN BÜYÜK OYUNU

Sinan ve Zeynep'in menajeri olan Melek ile toplantı düzenleyen Sitare, eski nişanlıları buluşturdu. Sinan ve Melek neye uğradığını şaşırdı. Sitare ise Melek'i baskılamakta bir adım daha öne geçti.

O KIZ 22. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.