Detay

Detay

Son dakika detay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan detay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını detay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Detay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan detay gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.298 detay haberi bulunmuştur. Tüm detay haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT'den emekli olanlar dikkat! Yıllık izin ile ilgili kritik detay oraya çıktı
EYT'den emekli olanlar dikkat! Yıllık izin ile ilgili kritik detay oraya çıktı Milyonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Yaz tatili için plan yapanların sayısı artarken yıllık izin hakkı ile ilgili çok bilinmeyen detaylar ortaya çıkıyor. EYT'den emekli olup çalışmaya devam edenler için önemli bir uyarı yapıldı. İşte detaylar...
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gitti! İsmail Kartal veda ediyor: Yazık, iflas etti
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gitti! İsmail Kartal veda ediyor: Yazık, iflas etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oldu. Maçta 1-0 öne geçen sarı-lacivertli takım üstünlüğünü koruyamadı ve maçı 2-2 tamamladı. Lider Galatasaray'la puan farkı 4'e çıkarken şampiyonluk yolunda büyük hasar alan Fenerbahçe'nin Sivas maçı sonrası kritik detay ortaya çıktı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir?
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir? Excel formülleri insanların tablolar üzerinde daha rahat bir şekilde çalışmasına olanak sağlamaktadır. Detaylı bir şekilde Excel kullanmak isteyenler için Excel formülleri mutlaka bilmesi gereken önemli detaylar arasında yer almaktadır. Excel formülleri kolay hesaplama yapabilme olanağı sunduğu gibi tabloları daha iyi anlamaya da yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı Excel kullanmayı düşünen kişiler en azından Excel’de en sık kullanılan formüller hakkında bilgi sahibi olmalıdır. 
22.04.2024 Gündem
İsmail Kartal Olympiakos'u yenmeyi istemedi! Aklı tek bir şeyde, maç sonu itiraf etti
İsmail Kartal Olympiakos'u yenmeyi istemedi! Aklı tek bir şeyde, maç sonu itiraf etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselmek için sahaya çıkan temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadelenin normal süresini sarı - lacivertliler 1-0 önde kapatarak maçı uzatmalara götürdü. Uzatma dakikalarında da 1-0'lık skor bozulmayınca penaltılara geçildi. Penaltı atışları sonucunda Yunan ekibi yarı finale yükseldi. Maç sonu İsmail Kartal ile ilgili kritik detay ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fred'in hareketi kriz çıkardı! Livakoviç ne yapsın? İsmail Kartal Yunanlılara hediye etti
Fred'in hareketi kriz çıkardı! Livakoviç ne yapsın? İsmail Kartal Yunanlılara hediye etti UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Fenerbahçe, rakibi Olympiakos'u sahasında ağırladı. Karşılaşmanın penaltı atışlarında 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, turnuvaya veda etti. Fred ile İsmail Kartal arasındaki kriz patladı. Maç sonu kritik detay ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Ev kredisiyle ilgili çarpıcı detay! 2 milyon liranın aylık taksiti hesaplandı
Ev kredisiyle ilgili çarpıcı detay! 2 milyon liranın aylık taksiti hesaplandı Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
TÜVTÜRK'te araç muayene istasyonları için yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak, işte dikkat edilmesi gerekenler
TÜVTÜRK'te araç muayene istasyonları için yeni dönem! Artık zorunlu olmayacak, işte dikkat edilmesi gerekenler Araç muayene istasyonları için yeni dönem resmen başladı. Türkiye'nin 81 şehrinde faaliyet gösteren TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarında yeni döneme girilirken, araç sahiplerinin muayene süreçlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlamaları için dikkat etmeleri gereken önemli adımlar tek tek açıklandı. Sektör uzmanı Mesut Karaca muayene işlemlerinin nasıl yapılacağıyla ilgili bilgi vererek vatandaşa uyarılarda bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Türkiye için 6.5 milyar dolarlık petrol müjdesi! Hedefe giden yol haritası açıklandı
Türkiye için 6.5 milyar dolarlık petrol müjdesi! Hedefe giden yol haritası açıklandı Petrolde hedefe giden yol haritası belli oldu. Petrolde 6.5 milyar dolarlık müjde verildi. Türkiye’nin en kaliteli petrolünün çıkarıldığı Gabar’da üretimin yazın 50 bin varile ulaşması öngörülüyor. Diğer petrol sahaları ile birlikte, Türkiye’nin toplam petrol üretimini günlük 200 bin varile çıkarmak temel amaç. Bu durumda yıllık 6.5 milyar dolarlık petrolü Türkiye yerli kaynaklardan karşılayabilecek.
17.04.2024 Ekonomi
Tadic, Mert Hakan'ın değil onun söylediğini hemen yapılır! İsmail Kartal'ın yeni prensi oldu
Tadic, Mert Hakan'ın değil onun söylediğini hemen yapılır! İsmail Kartal'ın yeni prensi oldu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, sezonun ilk bölümünün aksine ikinci yarısında daha fazla zorlanıyor. Ancak İsmail Kartal ve öğrencileri ne olursa olsun pes etmiyor. Fenerbahçe, 2024 yılında ligde 6 maçta 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen dikkat çeken bir puan grafiğine ulaştı. Öte yandan takımda adeta İsmail Kartal'ın yardımcısı gibi her söylenileni yapılan yıldız isim ile ilgili detay dikkat çekti.
16.04.2024 Fenerbahçe
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem!
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD, Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasıyla ilgili dikkat çeken detay
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasıyla ilgili dikkat çeken detay TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar, trafikte her 100 araçtan 4’ünün kaza yaptığını, 1.2 milyon kusurlu sürücü olduğunu belirterek, “Trafik sigortasında primleri serbestçe belirlemek istiyoruz. Bunu da, 1.2 milyon sürücünün yarattığı mağduriyetin diğer 22 milyon sürücüye yüklenmemesi için istiyoruz” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de kriz patladı! İsmail Kartal'a artık güvenmiyor, Livakovic'le başladı
Fenerbahçe'de kriz patladı! İsmail Kartal'a artık güvenmiyor, Livakovic'le başladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı. Öte yandan İsmail Kartal ile ilgili kritik detay ortaya çıktı.
14.04.2024 Fenerbahçe
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi Yıllık enflasyonun Mart ayında yükselmesi ve temel fiyat baskılarının inatçı bir şekilde güçlü kalmaya devam etmesi, Fed'in bu yıl faiz oranlarını ne kadar düşürebileceğine dair soru işaretlerini arttırdı.
10.04.2024 Ekonomi
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
10.04.2024 Ekonomi
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Kamu çalışanları ve adayları dikkat! Memuriyeti yakan 5 gün farkı detayı ortaya çıktı
Kamu çalışanları ve adayları dikkat! Memuriyeti yakan 5 gün farkı detayı ortaya çıktı Kamu çalışanlarını ve memur olmak isteyenleri ilgilendiren önemli bir detay ortaya çıktı. 5 gün fark ile tüm hayatınız değişebilir. 1 yıllık ceza tüm kariyeri altüst ederken, bu durum 12 ay hapis cezası alanlar için geçerli olmuyor. İşte çok az kişinin bildiği 5 günlük fark ile ilgili ayrıntılar...
9.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Asgari ücretli milyonlarca vatandaşa heyecanlandıran açıklama geldi. Merkez Bankası, 2023 enflasyon hedefinden sapıldığı için yasa gereği hükümete açık mektup gönderdi. Metinde asgari ücrete ilişkin tek zam vurgusu da vardı. Ekonomist Muhammet Bayram konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak çalışanların enflasyona ezdirilmemesi için asgari ücrete bir miktar zam getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Süper Kupa maçı ile ilgili flaş detay! Fenerbahçe'nin puanı silinecek mi?
Süper Kupa maçı ile ilgili flaş detay! Fenerbahçe'nin puanı silinecek mi? Süper Kupa'nın finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'ndaki müsabakanın 2'nci dakikasında Fenerbahçeli futbolcular sahadan çekildi.
8.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta gece kulübü yangınıyla ilgili şoke eden detay! Binanın mimarı gerçeği itiraf etti
Beşiktaş'ta gece kulübü yangınıyla ilgili şoke eden detay! Binanın mimarı gerçeği itiraf etti İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Binanın mimarı 'çıkış vardı, ben çizdim' diyerek gerçeği itiraf etti. Öte yandan Beşiktaş'taki yangın soruşturmasında 9 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. İşte detaylar...
5.04.2024 Gündem
9 günlük bayram tatilinden kimler yararlanacak? İşte kamu ve özel sektör çalışanlarıyla ilgili flaş detay
9 günlük bayram tatilinden kimler yararlanacak? İşte kamu ve özel sektör çalışanlarıyla ilgili flaş detay Ramazan Bayramı için 8 Nisan Pazartesi ve sonraki salı günü de dahil edildi, bayram tatili dokuz güne çıkarıldı. Ancak bu süre herkes için geçerli değil. Özel sektör çalışanları için bayram tatili 9 Nisan Salı günü öğlen başlayacak ve 14 Nisan Pazar günü son bulacak. Yani, 5.5 gün tatil yapabilecekler. Bu süreyi dokuz güne çıkarmak şirketlere bağlı. Birçok şirket idari izin veriyor ama herkes için geçerli değil. Peki bayram tatilinden kimler yararlanacak. İşte detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Ev sahibi olanlar dikkat! Artık geçerli değil, binlerce lira cezası var
Ev sahibi olanlar dikkat! Artık geçerli değil, binlerce lira cezası var Ev sahibi olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Kira gelirini beyan etmeyen 21 bin liralık istisnadan yararlanamayacak ve cezai işleme tabi tutulacak. 96 bin lira kira geliri elde edenin ödeyeceği vergi 9 bin 562 lira olacak. Öte yandan Konutu veya işyeri olan vatandaşlar için de kritik detay ortaya çıktı
4.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Detay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki detay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.