Detay

Detay

Son dakika detay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan detay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını detay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Detay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan detay gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.366 detay haberi bulunmuştur. Tüm detay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vertigo Nedir? Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi?
Vertigo Nedir? Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi?Kişiye etrafının döndüğünü hissettiren baş dönmesi rahatsızlığı, “vertigo” olarak biliniyor. Vertigonun sanılanın aksine bir hastalık değil, bazı hastalıkların belirtilerinden biri olduğu belirtiliyor. Uzmanlar, vertigonun iç kulak, göz ve iskelet-kas sistemindeki organizasyonun iç kulak ve bağlantılarından kaynaklı bozulması ile ortaya çıktığını ifade ediyor. Vertigo şikayeti olan kişilerin öncelikli olarak bir Kulak, Burun, Boğaz (KBB) hekimine görünmeleri gerektiğini belirten uzmanlar, işitme ve denge testi yapıldıktan sonra odyolog tarafından önerilen egzersizlerin titizlikle uygulanmasını tavsiye ediyor.
26.07.2024Sağlık
Tokat'ta korkutan deprem
Tokat'ta korkutan depremTokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
24.07.2024Gündem
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!
Kazada ölen motosikletli Rus fenomen Tatiana'nın ölümünde kahreden detay!Muğla'nın Milas ilçesinde, Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın (38) hayatını kaybettiği kazanın hatalı sollama sonucu meydana geldiği ortaya çıktı. Birlikte seyahat eden 3 motosikletliden Ozolina'nın, bir TIR'ı hatalı sollayıp, önlerinde seyreden Onur Obuk'un (29) motosikletine arkadan çarptığı belirlendi. Aynı kazada yaralanan ve tedavisini ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Obuk, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
24.07.2024Gündem
Ebru Şahin’in cenazeye katılmaması tepki çekmişti! Neden katılmadığı ortaya çıktı
Ebru Şahin’in cenazeye katılmaması tepki çekmişti! Neden katılmadığı ortaya çıktıOyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek geçtiğiniz günlerde hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun annesinin cenazesine birçok ünlü isim katılırken, eski rol arkadaşı Ebru Şahin'in olmayışı tepki çekmişti. Şahin neden cenazeye katılmadığına yönelik yeni bir detay ortaya atıldı.
24.07.2024Magazin
ABD'yi sarsan istifa! Trump'a suikast girişimi sonrası görevi bıraktı
ABD'yi sarsan istifa! Trump'a suikast girişimi sonrası görevi bıraktıEski ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim mitingi sırasında vurulmasının ardından eleştirilere maruz kalan ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti.
23.07.2024Dünya
Ünlü sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina feci şekilde can verdi! Korkunç kazada flaş detay
Ünlü sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina feci şekilde can verdi! Korkunç kazada flaş detayMuğla'nın Milas ilçesinde aynı yöne giden iki motosikletin çarpıştığı kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38), hayatını kaybetti, diğer sürücü Onur Obuk (29) ağır yaralandı.
23.07.2024Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Ezine ilçesinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi hasar veya ihbar olmadığı bildirildi. İlçe merkezinde yaşanan kısa süreli panik sonrası hayat normale döndü.
22.07.2024Gündem
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardı
Trump'a suikast girişimine ilişkin rapor açıklandı: Gizli Servis'in Crooks'tan haberi vardıABD'de Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı ve eski Başkan Donald Trump'a miting sırasında suikast girişiminde yaşananlara ışık tutan 5 maddelik bir ön bulgu raporu yayımlandı.
21.07.2024Dünya
Emekli maaşlarında artış! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte beklenen zam oranı ve detaylar
Emekli maaşlarında artış! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte beklenen zam oranı ve detaylarMilyonlarca emekliyi sevindirecek haber geldi! AK Parti'nin hazırladığı düzenleme ile en düşük emekli maaşı için büyük zam yolda. Bugün açıklanması beklenen düzenleme, maaşlara nasıl yansıyacak? En düşük emekli maaşı 10 bin TL'nin üzerinde olacak mı? Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, merak edilen tüm detayları açıkladı. İşte kök maaş, enflasyon farkı ve yasalaşma süreci hakkında bilinmesi gerekenler...
İzmir'deki elektrik faciasında 29 gözaltı kararı! Korkunç detay ortaya çıkmıştı
İzmir'deki elektrik faciasında 29 gözaltı kararı! Korkunç detay ortaya çıkmıştıİzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili ilk şüphenin ise kanalizasyondaki elektrik kaçağından olduğu düşüncesiyle bölgede incelemeler yapıldı. 58 yaşındaki İsa Yaman, o anları anlatırken, 'Kız düştü, arkadaşı kurtarmak istedi ama onunla beraber o da düştü. Beni bile 2 sefer ayağımdan çarptı. ‘Burada elektrik var, burayı yapın' dedim. Yapmadan bıraktılar.' demişti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'de elektrik akımından hayatını kaybeden 2 kişiyle ilgili yürütülen soruşturmada 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini belirtti.
14.07.2024Gündem
İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapıldığı olayda korkunç detay: Esnafın söyledikleri şoke etti: Kanalizasyonda elektrik kaçağı vardı, burayı yapın dedik, yapmadılar
İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapıldığı olayda korkunç detay: Esnafın söyledikleri şoke etti: Kanalizasyonda elektrik kaçağı vardı, burayı yapın dedik, yapmadılarİzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili ilk şüphenin ise kanalizasyondaki elektrik kaçağından olduğu düşüncesiyle bölgede incelemeler yapılıyor. 58 yaşındaki İsa Yaman, o anları anlatırken, 'Kız düştü, arkadaşı kurtarmak istedi ama onunla beraber o da düştü. Beni bile 2 sefer ayağımdan çarptı. ‘Burada elektrik var, burayı yapın' dedim. Yapmadan bıraktılar.' dedi.
13.07.2024Gündem
Promosyon limitleri rekor seviyeyi geçti! İşte banka banka verilen emekli promosyonu tablosu
Promosyon limitleri rekor seviyeyi geçti! İşte banka banka verilen emekli promosyonu tablosuEmekli milyonlarca vatandaş için ek ödeme müjdesi verildi. Emekli promosyon kampanyaları Temmuz ayıyla beraber yenilendi. Emekliye zam dönemi nedeniyle bazı bankalar emekli promosyonu rakamları yukarı çekti. Emekliye ek gelir olan banka promosyonları maaşlar arttığı için bir üst limite yükselecek. Böylece alınacak paralar artıyor. Peki en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Tabloya bak bankaya başvur...
12.07.2024Ekonomi
Emekli promosyonları rekor seviyeye çıktı! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekli promosyonları rekor seviyeye çıktı! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladıEmekli milyonlarca vatandaş için ek ödeme müjdesi verildi. Emekli promosyon kampanyaları Temmuz ayıyla beraber yenilendi. Emekliye zam dönemi nedeniyle bazı bankalar emekli promosyonu rakamları yukarı çekti. Emekliye ek gelir olan banka promosyonları maaşlar arttığı için bir üst limite yükselecek. Böylece alınacak paralar artıyor. Peki en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Tabloya bak bankaya başvur...
11.07.2024Ekonomi
Kira sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken öneri geldi! Elektrik, su ve doğal gaz faturası detayı
Kira sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken öneri geldi! Elektrik, su ve doğal gaz faturası detayıKira sözleşmeleriyle ilgili kiracılara çok önemli uyarı geldi. Kira sözleşmeleri hazırlanırken elektrik, su ve doğal gaz faturasıyla ilgili dikkat çeken detay verildi. Kira davalarında rekor artışlar görülürken, maalesef sorunlar adli vakalara da dönüştü. Yaşanabilecek anlaşmazlıkları en düşük seviyede tutmak için ise doğru hazırlanan bir kira sözleşmesi büyük önem taşıyor. Peki tarafların haklarını koruyan sözleşmede nelere dikkat etmek gerekiyor?
11.07.2024Ekonomi
Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğünde deprem!
Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğünde deprem!Afyonkarahisar'da saat 06.24'te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olumsuz bir durum olmadığını açıkladı.
11.07.2024Gündem
Ehliyet sınavında neler değişti, direksiyon sınavı süresi kaç dakika oldu?
Ehliyet sınavında neler değişti, direksiyon sınavı süresi kaç dakika oldu?Direksiyon sınavı düzenlemesi Resmî Gazete'de yayımlandı. Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'le beraber teorik ve uygulamalı sınavlarda birçok değişiklik geliyor. Yeni yönetmeliğe göre sınav yeri sabah yapılan kurayla belli olacak. Peki direksiyon sınavları nasıl olacak, direksiyon sınavında süre kaç dakika?
10.07.2024Gündem
Malatya gece yarısı sallandı
Malatya gece yarısı sallandıMalatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 00.41'de 7.69 kilometre derinlikte 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.07.2024Gündem
Muğla'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldi
Muğla'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldiAFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 12:11'de Muğla Marmaris'te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.07.2024 Gündem
Adana'da bir çocuk sokak köpeğinin saldırısına uğradı
Adana'da bir çocuk sokak köpeğinin saldırısına uğradıAdana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas Haşmet, ağır yaralandı.
8.07.2024Adana
Fenerbahçe'den çifte golcü bombası! Ali Koç Süper Lig'in eski yıldızını getiriyor
Fenerbahçe'den çifte golcü bombası! Ali Koç Süper Lig'in eski yıldızını getiriyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Kanarya'da bu anlamda gündemde olan yıldız golcüden sevindiren haber geldi. Jose Mourinho ile ilgili o detay ise dikkat çekti...
6.07.2024Fenerbahçe
O emekli grubu zam alamayabilir! Emekli milyonları kapsıyor, 8 bin 17 lira detayı...
O emekli grubu zam alamayabilir! Emekli milyonları kapsıyor, 8 bin 17 lira detayı...Emekli zammıyla ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Bazı emekliler zam alamayabilir. Haziran 2024 enflasyonunun belli olmasının ardından emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları da kesinleşmiş oldu. TÜİK'in açıkladığı verilere göre enflasyon haziran ayında aylık bazda yüzde 1,64 yükseliş kaydetti. Yıllık enflasyon yüzde 71,60'a yükseldi. Peki bu durum maaşlara nasıl yansır, hangi emekli grubunun zam almama ihtimali var? İşte merak edilen soruların cevabı...
Ehliyet ve kimliklerle ilgili yeni detay! Eskiler iptal ediliyor, yeniler eve kadar geliyor
Ehliyet ve kimliklerle ilgili yeni detay! Eskiler iptal ediliyor, yeniler eve kadar geliyorEhliyet ve kimliklerle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca sürücünün değiştirmesi gereken ehliyeti bulunuyor. Yılbaşı itibarıyla eski ehliyetler yürürlükten kalkacak. Herhangi bir polis kontrolünde eski ehliyeti bulunanlara ceza uygulanacak. Öte yandan İşte eski ve yeni kimlik ile ehliyetlerle ilgili flaş gelişme...
4.07.2024Gündem
Elinde bıçakla yabancı uyruklu iş insanlarına tehditler savurdu: O anlar kameralara yansıdı
Elinde bıçakla yabancı uyruklu iş insanlarına tehditler savurdu: O anlar kameralara yansıdıSarıyer’de elinde bıçakla Arap iş insanlarını tehdit eden M.İ. İ (43) polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin bıçakla tehditler savurduğu anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan M.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.07.2024Gündem
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdi
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdiİstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un Boston'daki ikinci duruşmasında tutukluluk halinin devamına karar verildi.
1.07.2024Gündem
Engelliye araçta ‘tanım’ değişiyor! Vergi paketinin detayları belli olacak
Engelliye araçta ‘tanım’ değişiyor! Vergi paketinin detayları belli olacakVergi paketi bugün reel sektöre anlatılacak. Paketin ilk haline göre birçok maddenin çıkarıldığı dile getirilirken, çok uluslu şirketlere asgari kurumlar vergisi, yurtiçi firmalara asgari kurumlar vergisi, asgari gelir vergisi gibi uygulamalar reel sektöre anlatılacak.
1.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Detay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki detay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.