Jandarma

Jandarma

Son dakika jandarma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jandarma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jandarma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jandarma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jandarma gelişmeleri de dahil olmak üzere 36.811 jandarma haberi bulunmuştur. Tüm jandarma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kazı yapanlara suçüstü
Tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kazı yapanlara suçüstüEskişehir’de tarihi eser bulmak için iş makinesiyle kaçak kazı yapan 10 şüpheli, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda suçüstü yakalandı.
26.07.2024Gündem
Adana'da ev ve iş yerlerine ateş eden 2 kişi yakalandı
Adana'da ev ve iş yerlerine ateş eden 2 kişi yakalandıAdana'da ev ve iş yerlerine ateş ettiği belirlenen 2 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığı, JASAT, İstihbarat ve KOM Şube Müdürlükleri ekipleri, Yüreğir ilçesinde istihbari çalışma yaptı.
26.07.2024Adana
Ceyhan Belediyesi Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modernize ediyor! Tek tek yeniliyor
Ceyhan Belediyesi Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modernize ediyor! Tek tek yeniliyorCeyhan Belediyesi, şehir merkezinde yıllardır yenilenmeyen Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modern bir parka dönüştürme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Kadir Aydar, Atatürk Caddesi'nde, çarşının merkezinde bulunan ve Abdulkadir Ağa Camii’nin yanında yer alan parkın yenileme çalışmalarını da başlattı.
26.07.2024Adana
İstanbul Çatalca'da Ukrayna'ya ait olduğu tahmin edilen patlayıcı madde yüklü jetski bulundu
İstanbul Çatalca'da Ukrayna'ya ait olduğu tahmin edilen patlayıcı madde yüklü jetski bulunduİstanbul Çatalca Sahili’nde Ukrayna donanmasına ait olduğu tahmin edilen üzerinde patlayıcı madde yüklü bir jetski bulundu.
25.07.2024Gündem
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylar
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylarGaziantep'te jandarma ekipleri tarafından aşırı hız nedeniyle meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılması amacıyla yapılan yerli radar denetimlerinde 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL para cezası uygulandı.
25.07.2024Gaziantep
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından darbedildi. Anne ile kızı yaralanırken, baba ve kız gözaltına alındı.
25.07.2024Gündem
Gaziantep’te 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Gaziantep’te 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandıGaziantep’te jandarma ekipleri tarafından 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.B. isimli şahıs saklandığı adreste yakalandı.
24.07.2024Gaziantep
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyor
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyorMuğla’da 16 bin kişi konutlarını “turizm amaçlı” kiralamak için başvuruda bulundu. 7 bin başvurunun kabul edildiği, başvurusu kabul edilen konutların turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Jandarma ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ekiplerince denetlendiği ve konutunu izinsiz kiralayanlara ise para cezası kesildiği bildirildi. Ünlü emlak siteleri tarafından Bodrum’da aylık ve yıllık kiralanan lüks villaların fiyatları aylık 250 bin lira ile yıllık 3 milyon 600 bin lira arasında değişiyor.
24.07.2024Gündem
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi Şehit Ercan Sanca adına yaptırılan ve kim olduğu bilinmeyen kişilerce geçtiğimiz günlerde tahrip edilen hayrat çeşmesi Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın talimatıyla tekrar yaptırıldı. Şehidin ailesi ise konuya duyarsız kalmayan Başkan Demirçalı’ya teşekkür etti.
24.07.2024Adana
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.
23.07.2024Gündem
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!Mardin'de Resul Derin'in (40) çekiç ve sopalarla öldüren kuzenler Abdulvahap ve Selahattin Acet'in, ifadelerinde, cinayete neden olarak gösterdikleri taşlı, sopalı kavganın cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Gündem
Gaziantep'te babasının tarlasından 1,5 ton Antep fıstığı çalan şüpheli yakalandı
Gaziantep'te babasının tarlasından 1,5 ton Antep fıstığı çalan şüpheli yakalandıGaziantep'te babasının fıstık bahçesinden 1,5 ton Antep fıstığı çalan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.
23.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te kontrolden çıkan otomobil önündeki tıra çarptı: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep'te kontrolden çıkan otomobil önündeki tıra çarptı: 1 ölü, 6 yaralıGaziantep-Şanlıurfa otoyolunda direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrulan otomobil, önünde seyir halinde olan tıra çarptı. Feci kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.
26.07.2024Gaziantep
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Karabük ve Kastamonu'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
Karabük ve Kastamonu'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyorKastamonu kent merkezine bağlı Alpağut köyü ile Karabük'ün Kale Köyü Aladağ mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
22.07.2024Gündem
Gaziantep'te kasten öldürme suçundan 20 yıl cezası bulunan firari yakalandı
Gaziantep'te kasten öldürme suçundan 20 yıl cezası bulunan firari yakalandıGaziantep'te kasten öldürme suçundan hakkında 20 yıl 6 ay kesinleşmiş cezası bulunan firari zanlı jandarma ekiplerince yakalandı.
21.07.2024Gaziantep
Bakan Yerlikaya açıkladı: 2,4 milyon araç denetlendi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 2,4 milyon araç denetlendiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11-18 Temmuz'da gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 2 milyon 406 bin 651 aracın denetlendiğini, toplam 400 bin 980 araca/sürücüye işlem yapıldığını duyurdu.
21.07.2024Gündem
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadı
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadıDenizli'nin Honaz ilçesinde, 112 Acil Servis'i arayarak rahatsızlanan annesi Emine Durmuş'un (89) hareketsiz yattığını söyleyip yardım isteyen Cihan Durmuş (50), olaydan 96 gün sonra cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp, tutuklandı. Annesini boğduğu ileri sürülen Durmuş'un olayın ardından sosyal medya hesabından "Canım anam mekanın cennet olsun inşallah. Hakkım sana helaldir" paylaşımında bulunduğu ortaya çıkı.
20.07.2024Gündem
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, pervaneye takılarak hayatını kaybetti.
20.07.2024Ekonomi
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!İzmir'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait yolcu treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle otomobil içerisindeki 3 kişi hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
20.07.2024Gündem
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!Nevşehir’de köpeğe çarpmamak için aniden duran araca, düğün konvoyundaki bir araç arkadan çaptı. Kazada iki kişi yaralandı.
19.07.2024Gündem
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyorİzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda başlayan ve Gaziemir ilçesine sıçrayan yangının 18'inci saatinde çalışmaların iyiye gittiği bildirildi.
19.07.2024Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.07.2024İddaa
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda 7 araç birbirine girdi! Ölü ve yaralılar var
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda 7 araç birbirine girdi! Ölü ve yaralılar varTarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep kesiminde 5 tır ile 2 kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle TAG otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu.
18.07.2024Gaziantep

Benzer Haber Etiketleri

Jandarma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jandarma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.