Sitare

Sitare

Son dakika sitare haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sitare ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sitare haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sitare

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sitare gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 sitare haberi bulunmuştur. Tüm sitare haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akraba olduklarını açıkladı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş'
Akraba olduklarını açıkladı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş' Sitare Akbaş, Müslüm Gürses (Akbaş) ile akraba olduklarını açıkladı. Büyükbabasının kendisine anlattığı hikayeyi basın mensuplarıyla paylaşan ünlü isim, Akbaş soyadının hikayesini de anlattı.
15.02.2024 Magazin
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ile yollarını ayırmasının ardından Çağla Boz'la yeni bir aşka yelken açmıştı, ancak çift kısa bir süre sonra yollarını sessiz sedasız ayırdı.
14.10.2023 Magazin
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu?
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 15 Mart Çarşamba günü final bölümüyle seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 24. bölümde neler oldu?
16.03.2023 Magazin
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı!
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Oyuncu Aslıhan Güner yeni projesiyle ekranlara döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.
15.03.2023 Magazin
O Kız'ın final bölümünde Zeynep kaçırılıyor!
O Kız'ın final bölümünde Zeynep kaçırılıyor! İstediğini alamayan Ozan Zeynep'i kaçırıyor. Gündemde kalmak için elinden geleni yapan Ozan, Sitare'yi de çağırarak yaşananları sosyal medyadan canlı yayınlıyor.
12.03.2023 Televizyon
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor!
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor! Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 8 Mart Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 23. bölümde neler oldu?
9.03.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'ten duygusal fragman! Türkan, Somer’den vazgeçiyor
Üç Kız Kardeş'ten duygusal fragman! Türkan, Somer’den vazgeçiyor Üç Kız Kardeş'in yeni bölüm fragmanı yayınladı. Salı akşamlarına damga vuran Üç Kız Kardeş’in yeni bölümüne duygusal anlar damga vuracak. Türkan, verdiği sözden geri dönmüyor ve Somer'den vazgeçiyor.
2.03.2023 Televizyon
Sitare'nin büyük oyunu! O Kız 22. bölümde neler oldu?
Sitare'nin büyük oyunu! O Kız 22. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Çarsamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, Sitare'nin büyük oyunu ne? İşte detaylar...
2.03.2023 Magazin
'O Kız'da Kadir'in dünyası başına yıkıldı!
'O Kız'da Kadir'in dünyası başına yıkıldı! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız',dün akşam seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 20. bölümde neler oldu?
2.02.2023 Magazin
Kadir ve Melek aşkı yeniden doğuyor!
Kadir ve Melek aşkı yeniden doğuyor! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız', dün akşam seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 18. bölümde neler oldu?
19.01.2023 Magazin
Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor!
Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor! Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 04 Ocak Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 16. bölümde neler oldu?
5.01.2023 Magazin
O Kız yeni bölümü ile ekrana geliyor!
O Kız yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen dizisi “O Kız” yeni bölümüyle ekrana geliyor.
3.01.2023 Televizyon
Beril Pozam'dan itiraf geldi: Allah Suna'ya sabır vermiş!
Beril Pozam'dan itiraf geldi: Allah Suna'ya sabır vermiş! Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Seyran'ın (Afra Saraçoğlu) kardeşi 'Suna' karakterine hayat veren Beril Pozam, takipçilerinden gelen sorulara cevap verdi. Güzel oyuncu, hem kendisi hem de dizi hakkındaki itiraflarıyla dikkat çekti.
29.12.2022 Magazin
Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu?
Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 28 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 15. bölümde neler oldu?
29.12.2022 Magazin
O Kız 15. bölüm 2. fragman yayınlandı!
O Kız 15. bölüm 2. fragman yayınlandı! O Kız'ın yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. O Kız 21 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı!
25.12.2022 Televizyon
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz!
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz! Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Birsel, meslektaşı Birce Akalay'ın "Kadın mizahına ihtiyacımız var" sözleriyle ilgili konuştu.
18.12.2022 Magazin
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme!
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme! Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan ve her fırsatta ilişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Murat Dalkılıç'ın, ilişkisini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü popçu, sonrasında Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaşananların ardından Sitare Akbaş, geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. 2022 yılını değerlendiren güzel oyuncu, eski sevgilisine göndermede bulundu.
18.12.2022 Magazin
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
Nalan Hayri'nin kalbini söküp attı! Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?
16.12.2022 Magazin
Sitare, Melek'i Doruk'un kucağına bırakıyor! O Kız 13. bölümde neler oldu?
Sitare, Melek'i Doruk'un kucağına bırakıyor! O Kız 13. bölümde neler oldu? Kanal D'nin çarşamba günlerine damga vuran dizisi 'O Kız', dün akşam seyircilerle buluştu. Son bölümde Doruk ile yaşadıkları Zeynep'i Doruk'a daha da bağlarken, Türkan'ın Doruk'un evinde Melek'i görmesi işlerin yolundan çıkmasına neden oldu. Peki, O Kız 13. bölümde neler oldu?
15.12.2022 Magazin
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım!
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım! Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan O Kız dizisi 07 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare ve Ardıç'ın yangının ortasında kalması panik yaratırken Ozan'ın Sitare'yi kurtarmaması dikkat çekmişti. Bu bölümde Zeynep ve Doruk aşkı alevlendi. Peki, O Kız 12. bölümde neler oldu?
8.12.2022 Magazin
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı!
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.  
6.12.2022 Magazin
'O Kız’ın Ozan’ı Cengiz Orhonlu'nun yeteneği ailesinden geliyor!
'O Kız’ın Ozan’ı Cengiz Orhonlu'nun yeteneği ailesinden geliyor! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen dizisi O Kız, her çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeye devam ediyor. O Kız’da Ozan karakterini canlandıran Cengiz Orhonlu oyunculuğu ile olduğu kadar müzisyenliği ile de göz dolduruyor.
2.12.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin Aslıhan Gürbüz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Gürbüz, yazdığı notla dikkat çekti.
2.12.2022 Magazin
Ardıç, Sitare'nin neler çevirdiğini anlıyor!
Ardıç, Sitare'nin neler çevirdiğini anlıyor! Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 30 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Ozan ile Sitare'yi öpüşürken gören Doruk'un ne tepki vereceği oldukça merak konusu oldu. Peki, O Kız 11. bölümde neler oldu?
1.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sitare ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sitare haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.