Gazete Vatan Logo
Magazin Doruk'tan Zeynep'e büyük adım!

Doruk'tan Zeynep'e büyük adım!

Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan O Kız dizisi 07 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare ve Ardıç'ın yangının ortasında kalması panik yaratırken Ozan'ın Sitare'yi kurtarmaması dikkat çekmişti. Bu bölümde Zeynep ve Doruk aşkı alevlendi. Peki, O Kız 12. bölümde neler oldu?

Doruk'tan Zeynep'e büyük adım!

Doruk ve Zeynep aşkı alevlendi. Sitare ise Kadir'e inandı ve Melek ile Kadir'i bir araya getirdi.

KAHRAMAN KADİR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Ardıç'ın Sitare'ye saldırması ve evde yangın çıkması herkesin paniklemesine neden oldu. Ozan Sitare'yi kurtaramazken Kadir'in cesareti sayesinde Sitare'nin hayatı kurtuldu. Ardıç ise hayatını kaybetti.

Sitare ve Kadir aynı hastaneye kaldırıldı. Kadir'in sağlık durumu biraz ağır olduğu için doktor birkaç gün uyutulması gerektiğini söyledi. Kadir ise rüyasında Melek ile kavuştu.

CENAZE GÜNÜ İLE TAŞINMA TELAŞI

Yangının çıktığı gün Sitare'nin evde son günüydü. Sitare hastaneden çıkar çıkmaz yeni evine geçti. Müjgan ise hiç vakit kaybetmeden soluğu Sitare'nin yeni evinde aldı.

Sitare iş için evden çıkması gerekti. Ajanstan araç bulamayan Sitare tam taksi ile çıkacaktı ki Müjgan Sitare'yi gideceği yere bırakacağını söyledi.

Sitare Müjgan ile birlikte Zeynep'in yanına gitti. Zeynep fark etmeden annesi ile tanışmış oldu. Zeynep Müjgan'ı yaptığı gaflardan dolayı pek sevmedi. Müjgan ise kimliği belli olmadan Zeynep'in evinin önünden ayrıldı.

Haberin Devamı

MÜJGAN AVINA YAKLAŞIYOR

Sitare'nin yanından ayrılan Müjgan soluğu Doruk'un yanında aldı. Doruk başta Müjgan'ı tanıyamadı ve neden geldiğine anlam veremedi. Doruk kibarca Müjgan'ı evden kovdu. Doruk'u ağına düşürmek isteyen Müjgan tekrar Doruk'un evine gelebilmek için Doruk'un evine bilerek küpesini bırakıp unutmuş numarası yaptı. Doruk ise olup bitenden habersiz.

OZAN VE SİTARE YÜZLEŞİYOR

Sitare'ye karşı vicdan azabı duyan Ozan dayanamayıp Sitare'nin yeni evine gitti. Ozan ev hakkında yorum yaparken bir anda Sitare'den tokat yedi. Dumanların içinde kendini nasıl çaresi bırakıp kaçtığını anlatan Sitare Kadir'in tırnağı olamayacağını söyledi.Ozan ise çıkar ayak Doruk'un artık Zeynep ve Ozan aşkının oyun olduğunu öğrendiğini söyledi. Sitare ise Zeynep'in yaptıklarına hayli sinirlendi.

DORUK VE SİTARE KOZLARINI PAYLAŞIYOR

Doruk'un avukatı Sitare'yi arayıp mirasın açıklanması için Ardıç'ın 7'sini bekleyeceğini söyledi. Sitare ise acılı kadın rolü oynayarak mirası önemsemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Sitare telefonu kapatır kapatmaz eve Doruk geldi. Sitare'nin ağzından laf almaya çalışan Doruk sonunda Ozan ile olan yasak aşkını Sitare'ye itiraf ettirdi. Doruk o sırada ses kaydı aldı.

Doruk tam evden çıkarken Müjgan içeri girdi. Doruk'a sinirli olan Sitare bütün sinirini Müjgan'dan çıkardı. Müjgan'a ne kadar yapışkan birisi olduğunu söyleyen Sitare, şuursuzsun diyerek evden kovdu. Elindeki ev hediyesini yere düşüren Müjgan kendi dışarı zor attı.

Müjgan'ın aldığı hediyenin içinde kredi kartını gören Sitare, Müjgan'ın diğer adını öğrenince çok şaşırdı. Müjgan'ı arayıp özür dileyen Sitare yarın kahveye davet etti.

Müjgan'ın kim olduğunu ortaya çıkarmaya çalışan Sitare Kadir'i arayıp yarın 12'de evine davet etti.

ZEYNEP DORUK'A AÇILIYOR

Sitare ve Türkan Zeynep'i Doruk'tan uzak durmaları konusunda abartılı bir şekilde uyardı. Zeynep ise halası ve Sitare'nin sözlerine inanıp kendini Doruk'tan uzak tutmaya çalıştı. Durumu fark eden Doruk soluğu Zeynep'in yanında aldı. Zeynep Doruk'u görünce ona karşı olan hislerini ve bu duyguların karşılığı olmadığını anlatmaya çalıştı. Doruk ise bunların doğru olmadığını söyleyip Zeynep'i kendine çekip dudağından öptü.

Haberin Devamı

BÜYÜK BULUŞMA

Sitare'nin evine giden Kadir Sitare ile birlikte çay içerken misafirleri eve giriş yaptı. Müjgan başta Kadir'in sesini duyduğunu inanamadı. Salona giren Müjgan Kadir'i görünce şok oldu.

O Kız 12. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

O KIZ 12. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.