Doruk

Doruk

Son dakika Doruk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doruk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doruk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doruk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doruk gelişmeleri de dahil olmak üzere 985 doruk haberi bulunmuştur. Tüm doruk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı Adana'da üçüz çocuklarından ikisi serebral palsi hastası olan Mekselina Akan (34), çocuklarının kök hücre tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin lirayı toplamak amacıyla valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Aile olarak çok acı ve zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Akan, “Ben bir anne olarak çocuk parklarını, okulları hiç sevmiyorum. Çünkü benim çocuklarım bunları yaşayamıyor. Elimden geldiğince onları ayağa kaldırmak istiyorum” dedi.
3.03.2024 Adana
Descartes Felsefesi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Descartes'in Görüşü Nedir?
Descartes Felsefesi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Descartes'in Görüşü Nedir? Rene Descartes, birinci dereceden yaratıcı bir matematikçi, önemli bir bilimsel düşünür ve özgün bir metafizikçiydi. Hayatı boyunca önce matematikçi, sonra doğa bilimcisi veya doğa filozofu son olarak metafizikçiydi. Matematikte, analitik geometriyi mümkün kılan teknikleri geliştirdi. Doğa felsefesinde, birkaç özel başarıya sahip olduğu kabul edilmektedir.
25.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
En acı veda! Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı
En acı veda! Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi. Cenazede 4 aylık hamile Seda Yazıcı, şehit eşinin Türk bayrağına sarılı tabutunu okşayarak gözyaşı döktü, "Kızım sensiz büyüyecek, seni göremeyecek" dedi. Şehidin annesi Miyase Yazıcı da oğlunun tabutuna sarıldı.
26.12.2023 Gündem
Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı; 4 aylık hamile eşi gözyaşı döktü
Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı; 4 aylık hamile eşi gözyaşı döktü Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi. Cenazede 4 aylık hamile Seda Yazıcı, şehit eşinin Türk bayrağına sarılı tabutunu okşayarak gözyaşı döktü, "Kızım sensiz büyüyecek, seni göremeyecek" dedi. Şehidin annesi Miyase Yazıcı da oğlunun tabutuna sarıldı.
26.12.2023 Gündem
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir?
Yeşilçam hafızasını kaybetti! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm öldü! Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimdir? Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Yeşilçam'da Fatma Girik, Filiz Akın, Emel Sayın, Belgin Doruk gibi unutulmaz isimleri seslendirerek hafızalara kazınan ünlü seslendirme sanatçı Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kaç yaşında, neden öldü?
29.10.2023 Gündem
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Onur Seyit Yaran'ın yeni partneri belli oldu!
Onur Seyit Yaran'ın yeni partneri belli oldu! Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteriyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen oyuncu Onur Seyit Yaran'ın yeni partneri belli oldu.
21.09.2023 Televizyon
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı Yunanistan’ın başkenti Atina’da hafta başında 6 Türk’ün öldürülmesiyle ilgili Yunan ve Türk emniyet birimlerinin çalışmaları devam ederken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
16.09.2023 Gündem
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü...
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü... Barış Boyun suç örgütünün 'Ölüm çetesi'ne ait 6 kişinin Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir otomobilin içinde infaz edilmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Yunan polisinin olayla ilgili değerlendirmesini anlattı.
14.09.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı pusu: Sahte fransız kimlik, Alman plaka
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı pusu: Sahte fransız kimlik, Alman plaka Yunanistan’ın başkenti Atina’da kimliği belirsiz kişilerce yaylım ateşine tutularak öldürülen 6 Türk’ün, elebaşılığını İtalya’da yakalanan Barış Boyun’un yaptığı ‘Ölüm Çetesi’nin üyeleri olduğu ortaya çıktı.
13.09.2023 Gündem
Kardeşlerim dizisinde Doruk'un ölüm sahnesi belli oldu! İpucu mezar taşında yer aldı
Kardeşlerim dizisinde Doruk'un ölüm sahnesi belli oldu! İpucu mezar taşında yer aldı Onur Seyit Yaran uzun süren Kardeşlerim kariyerini noktalıyor. ATV'de Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımı Kardeşlerim'den yeni sezonun ilk fragmanı geldi. Su Burcu Yazgı Coşkun, Melis Minkari, Yiğit Koçak ve Celil Nalçakan'ın yer aldığı dizide Doruk karakterinin mezarı bile hazırlandı. Yeni sezonun ilk bölümünde veda edecek Doruk'un ölüm sahnesi de belli oldu. İpucu mezartaşında yer aldı.
24.08.2023 Televizyon
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden?
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden? Kardeşlerim dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Yeni sezona az bir süre kala dizinin hayranları Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu, neden? Sorusuna yanıt aramaya başladı.
17.08.2023 Televizyon
Kardeşlerim dizisi Doruk'u kaybetti! Onur Seyit Yaran sakal bıraktı, yeni projesini buldu!
Kardeşlerim dizisi Doruk'u kaybetti! Onur Seyit Yaran sakal bıraktı, yeni projesini buldu! Kardeşlerim dizisi yeni sezona başrol oyuncusunu kaybederek başlıyor. ATV'de 4 sezon boyunca izleyiciyle buluşan dizinin başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Recep Usta, Melis Minkari ve Celil Nalçakan yer alıyor. Yeni sezon çekimleri içins sete çıkan diziden Onur Seyit Yaran'ın ayrılık haberi geldi. Yakışıklı oyuncu sakal bıraktı, yeni projesi için gün sayıyor.
15.08.2023 Televizyon
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti!
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti! İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak ünlenen Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştirmişti. Neslihan Doğrusöz değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Doğrusöz, şimdi ise çene dolgusu yaptırdıktan sonraki halini sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
4.06.2023 Magazin
Asiye ve Doruk şöhreti yakalıyor! Kardeşlerim'de müzik grubu kuruluyor! İşte üyeler...
Asiye ve Doruk şöhreti yakalıyor! Kardeşlerim'de müzik grubu kuruluyor! İşte üyeler... Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk'un hayali gerçek oldu. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı diziden gelen son haber izleyicileri heyecanlandırdı. Dizideki gençler meşhur olacak. Bir yapımcı albüm çıkarma teklifinde bulunurken kurulacak müzik grubunun üyeleri de belli oldu.
9.05.2023 Televizyon
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti! Doruk Doğrusöz son paylaşımıyla dikkat çekti
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti! Doruk Doğrusöz son paylaşımıyla dikkat çekti İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olarak Doruk ismini almıştı. Dorukhan Doğrusöz şimdi ise yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi.
6.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Doruk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doruk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.