Gazete Vatan Logo
Magazin Kadir ve Melek aşkı yeniden doğuyor!

Kadir ve Melek aşkı yeniden doğuyor!

Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız', dün akşam seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 18. bölümde neler oldu?

Kadir ve Melek aşkı yeniden doğuyor!

Zeynep, hayatının dönüm noktasına geldi! Kadir, Zeynep'e Melek'i nasıl açıklayacak?

DORUK, ZEYNEP'İ PARA OLARAK GÖRÜYOR

Ardıç'ın ajansa bıraktığı yüklü miktarda borç yüzünden Doruk ve Sitare ajansta küçülme kararı aldı. O sıra Kadir'in uyuşturucu kuryesi olduğu magazine yansıdı. Sitare bu haberi Müjgan'ın görmeden kaldırılmasını söyledi.

Doruk işten çıkarmaları ajanstakilere açıkladı. Altın yumurtlayan tavuk olarak Zeynep ve Ozan'ı işaret eden Doruk, ikisi dışında herkesi işten çıkardı.

O sırada diğer fenomenler aralarında konuşurken Müjgan habere bakmak istedi. Haberi okuyan Müjgan kızı ile tanışmış oldu. Sitare ve Zeynep'e gerçeği öğrendiğini belli etmemek için elinden geleni yaptı.

ZEYNEP VE OZAN SUNUCU OLUYOR

Doruk, Zeynep haberinin izlerini silmek için hiç vakit kaybetmeden Ozan ve Zeynep'e iş ayarladı. Akşam bir organizasyonun sunuculuğu için hazırlanmalarını istedi. Zeynep ise bu duruma çok bozuldu.

ZEYNEP BABASININ DURUMUNU AÇIKLIYOR

Sunucu olarak sahneye çıkan Zeynep ve Ozan, tam sunuma başlarken işten çıkarılan fenomenlerden birisi canlı yayın başlatıp babası hakkında soru sordu. Zor durumda kalan Zeynep, spontane gelişen bir cevap vererek babası hakkındaki özel durumu anlattı. Alkışlar ile sahneden inen Zeynep, boş bir alana geçip ağlamaya başladı. Zeynep'in yanına giden Doruk, ajansı zora sokacak habersiz açıklamalar yapmaması konusunda uyardı.

Haberin Devamı

O sırada İpek ve Kadir sosyal medyadan yapılan canlı yayını izledi. Kadir, Zeynep'e gelen soru ile kahroldu.

MÜJGAN PLANLARA BAŞLADI

Zeynep'in kızı olmasına sevinen Müjgan, kızın tam bir para makinesi olarak görmeye başladı. Zeynep ile kavuşmasına Sitare'nin izin vermeyeceğini bildiği için farklı planlar yapan Müjgan, Fevzi'yi köşeye sıkıştırıp tehdit ederek iş ortağı yaptı. Müjgan, Fevzi'den kendisini Kadir ile buluşturmasını istedi.

KADİR VE MELEK AŞKI YENİDEN DOĞUYOR

Fevzi üzerinden Kadir ile buluşmayı başaran Melek, Zeynep'e ulaşabilmek için Kadir'in duygularıyla oynamaya başladı. Sahilde buluşan Kadir ve Melek, uzunca bakışıp birbirlerini sevdiler.

Haberin Devamı

ZEYNEP'İN DORUK'A OLAN NEFRETİ BÜYÜYOR

Ajansı kurtarmak için Sitare ve Doruk sabah saatlerinde Ozan ve Zeynep ile toplantı yaptı. Sosyal medyada Ozan ve Zeynep aşkında yeni bir skandal yaratmak için harekete geçtiler. Araya üçüncü kişi sokma planı yapan Sitare ve Doruk, planı adım adım anlattı.

Sitare ise herkes eve dağılınca Doruk'u daha da kötülemek için üçüncü kişi olarak İpek'i seçti ve planı Doruk yapmış gibi davrandı.

OZAN VE DORUK BURUN BURUNA

Zeynep'i kıskanmaya devam eden Ozan, Doruk'un Zeynep'e olan ilgisinin devam ettiğini anlayınca karşısına dikildi. Şirketin ortasında tartışmaya başlayınca, bütün herkes başına toplandı. İki taraf da Zeynep hakkında duygularını söylerken, Zeynep bütün konuşmaya şahit oldu. Rencide olan Zeynep, ikilinin kavgasını yeter diye bağırarak durdurdu.

MELEK VE KADİR'İN İKİNCİ BULUŞMASI

Melek ve Kadir'i buluşturan Fevzi, Sitare'ye yakalandı. Sitare arasından iş çevirdiği için Fevzi'ye kızdı. Bunun karşılığı olarak Melek ve Kadir'i tekrar bir araya getirmesini istedi. Melek ve Kadir'i buluşturan Fevzi, Sitare'ye de haber verdi. Melek'in Zeynep'e ulaşmaması için elinden geleni yapan Sitare, Melek'in oyununu bozdu.

Haberin Devamı

TÜRKAN KISKANÇLIK KRİZİNDE

Fevzi'nin bir işler karıştırdığını anlayan Türkan, Fevzi'nin telefonuna takip sistemi kurdu. Melek ve Kadir'i buluşturan Fevzi, sahile gidince Türkan'da peşine takıldı. Melek ve Kadir'i görmeyen Türkan, Fevzi'nin üzerine yürüdü ve ne işler karıştırdığını sordu. Türkan, Fevzi'nin kendisini aldattığını düşündü.

 

ZEYNEP, KADİR VE MELEK'İ BASIYOR

Kontrolü kaybedeceği korkusuna kapılan Melek, Sitare'den sonra Kadir'in evine koştu. Kapının önüne Kadir'i yakaladı ve Sitare'yi kötülemeye çalıştı. Kadir, Melek'e sarılmaya çalıştığı sırada ise Zeynep gördü.

O KIZ 18. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.