Aşk

Aşk

Son dakika aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.733 aşk haberi bulunmuştur. Tüm aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dedikodular yanıt buldu! Berksan ve Reyhan Karaca birlikte görüntülendi
Dedikodular yanıt buldu! Berksan ve Reyhan Karaca birlikte görüntülendi'Haberi Var Mı', 'Çilek', 'Onlar Bilmez', 'Ben' gibi şarkılarıyla tanınan Berksan, adının aşk dedikodularına karıştığı Reyhan Karaca ile Etiler'de görüntülendi.
22.10.2024Magazin
Yeni Zelanda'da sevdiklerinize sarılma süresi 3 dakika!
Yeni Zelanda'da sevdiklerinize sarılma süresi 3 dakika!Yeni Zelanda'daki Dunedin Havaalanı'nda veda kucaklaşmalarının üç dakikayla sınırlı olduğunu belirten tabela ziyaretçileri şaşırttı. Havaalanının bırakma alanına dikilen bir tabelada şu uyarı yer alıyor: "Maksimum sarılma süresi 3 dakika. Daha sevgi dolu vedalar için lütfen otoparkı kullanın."
22.10.2024Dünya
Kerem Bürsin sevgilisi olduğunu itiraf etmişti! Bakın yeni aşkı kimmiş
Kerem Bürsin sevgilisi olduğunu itiraf etmişti! Bakın yeni aşkı kimmişSon dönemin en popüler isimlerinden biri olan Kerem Bürsin'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Kerem Bürsin'in aşk yaşadığı ismin Sabancıların torunu olduğu ortaya çıktı.
22.10.2024Magazin
Aşıklar ilk kez el ele!  Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç gecelerde böyle görüntülendi!
Aşıklar ilk kez el ele! Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç gecelerde böyle görüntülendi!Demet Özdemir'den ayrılan Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin aşkını Berkay Şahin ele vermişti. Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı çifti ilk kez el ele görüntülendi.
17.10.2024Magazin
Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı aşkı sonrası Demet Özdemir'den iddialı pozlar!
Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı aşkı sonrası Demet Özdemir'den iddialı pozlar!Hazal Subaşı ile şarkıcı Oğuzhan Koç yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin aşk pozları gündemdeyken eski eş Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı.
15.10.2024Magazin
Kerem Aktürkoğlu'nu tutabilene aşk olsun! Sihir Uluslar Ligi'nde devam ediyor
Kerem Aktürkoğlu'nu tutabilene aşk olsun! Sihir Uluslar Ligi'nde devam ediyorA Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında deplasmanda İzlanda’yı 4-2 mağlup etti. Mililer, grupta üst üste 3. galibiyetini alarak puanını 10’a yükseltti. Maçta 4. golümüzü atan Kerem Aktürkoğlu Uluslar Ligi'nde gol krallığında zirveye yükseldi.
15.10.2024Şampiy10
Nilperi Şahinkaya, Herkül’ünden ayrıldı!
Nilperi Şahinkaya, Herkül’ünden ayrıldı!5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Nilperi Şahinkaya ve heykeltıraş Emre Yusufi ilişkilerini noktaladı. İkili, sadece yakın dostlarıyla paylaştıkları ayrılık kararını şimdilik gizli tutuyor.
13.10.2024Magazin
Oğuzhan Koç'un yeni sevgilisi bakın kim çıktı
Oğuzhan Koç'un yeni sevgilisi bakın kim çıktıGeçtiğimiz yıl Demet Özdemir'den ayrılan Oğuzhan Koç aşkı buldu. Oğuzhan Koç'un aşk yaşadığı isim ünlü çıktı. Ekranlardan yakından tanıdığımız Hazal Subaşı ve Oğuzhan Koç yeni ilişkiye başladı.
13.10.2024Magazin
Türkan Şoray, Bozok Film Festivali'nde! 'Gerçek hayatta da Cemşit’e giderdim'
Türkan Şoray, Bozok Film Festivali'nde! 'Gerçek hayatta da Cemşit’e giderdim'Türkan Şoray, Yozgat'ta düzenlenen 3. Bozok Film Festivali’ne katıldı.
12.10.2024Magazin
Cemre Baysel kocaman bir çiçek giyip bakana bir daha baktırdı!
Cemre Baysel kocaman bir çiçek giyip bakana bir daha baktırdı!Cemre Baysel şimdilerde Leyla: Hayat… Aşk… Adalet.. dizisi ile ekranlarda boy gösteriyor. Baysel katıldığı bir davetteki ilginç tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu kocaman bir çiçek giyip bakana bir daha baktırdı.
9.10.2024Magazin
70 yaşındaki terzi Cemal ustanın meslek aşkı hayran bırakıyor!
70 yaşındaki terzi Cemal ustanın meslek aşkı hayran bırakıyor!Gaziantep’te yaşayan 73 yaşındaki Cemal Yerleşmiş, ustasından öğrendiği terzilik mesleğini yarım asrı aşkın süredir ilk günkü heyecanıyla sürdürüyor.Henüz çocukken çırak olarak başladığı terzilik zanaatını ilerleyen yaşına rağmen ilk günkü heyecanla severek sürdürmenin mutluluğunu yaşayan 73 yaşındaki Cemal Yerleşmiş, ilk günkü heyecanla müşterilerine elbise dikmeye devam ediyor.
6.10.2024Gündem
Danla Bilic yeni yaşını böyle kutladı! Devasa pastası çok beğenildi
Danla Bilic yeni yaşını böyle kutladı! Devasa pastası çok beğenildiDanla Bilic son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Bir süre önce Milli futbolcu Doğan Alemdar ile aşk yaşayan ünlü ismin ayrılık haberi de uzun süre konuşulmuştu. Bilic şimdi de yeni yaşını kutladığı doğum günü partisi ile sosyal medyada gündem oldu.
6.10.2024Magazin
Esra Bilgiç'ten çok cesur pozlar! Siyah mini elbisesi...
Esra Bilgiç'ten çok cesur pozlar! Siyah mini elbisesi...Bir süredir Faruk Sabancı ile aşk yaşadığı öğrenilen Bilgiç şimdi de dergi çekimi için verdiği pozlarla gündem oldu.
6.10.2024Magazin
İnci Taneleri'nde geri sayım başladı: Kafalar karıştı, Azem kime gözdağı verdi?
İnci Taneleri'nde geri sayım başladı: Kafalar karıştı, Azem kime gözdağı verdi?İnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. İnci Taneleri 10 Ekim'de izleyiciyle buluşacak
4.10.2024Magazin
Yaptığı açıklamayla gündem olmuştu! Hafsanur Sancaktutan'dan bir aşk paylaşımı daha
Yaptığı açıklamayla gündem olmuştu! Hafsanur Sancaktutan'dan bir aşk paylaşımı dahaHafsanur Sancaktutan son günlerin en popüler isimlerinden biri. "Ortalıkta adam kalmadı" dedikten kısa süre sonra Kubilay Aka ile sevgili olan güzel oyuncudan romantik bir poz daha geldi. Ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni yağdı.
4.10.2024Magazin
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…Turkish Airlines EuroLeague’de 2024-25 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 11 Nisan 2025’te sona ermesi beklenirken geçen sezon geçilen format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Play-off maçları oynanacak. İlk 6 takım direkt olarak Play-off’a kalırken; 7 ile 10. sıradaki takımların kaderi Play-in maçları sonrasında netleşecek.
3.10.2024İddaa
Seda Sayan Çağlar Ökten'le Berlin'de aşk dolu poz verdi!
Seda Sayan Çağlar Ökten'le Berlin'de aşk dolu poz verdi!61 yaşındaki sanatçı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde annesi Ayşe Ak Gürsaçar için Berlin'e gitti. Ünlü isim, Berlin'den eşi Çağlar Ökten ile aşk dolu bir paylaşım yaptı.
2.10.2024Magazin
Hande Erçel Gigi Hadid pişti oldu!
Hande Erçel Gigi Hadid pişti oldu!Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel ile dünyaca ünlü manken Gigi Hadid pişti oldu.
2.10.2024Magazin
Müjde Uzman yeni dizisi için saçını kestirip tarzını değiştirdi!
Müjde Uzman yeni dizisi için saçını kestirip tarzını değiştirdi!Kızılcık Şerbeti'nde 'Tükendim' diyerek ayrılan ve kısa süre sonra “Aşk Evlilik Boşanma” dizisiyle anlaşan Müjde Uzman, yeni projesi için tarzını değiştirdi.
2.10.2024Magazin
Okan Buruk Hadise sorusuna kahkaha atarak cevap verdi!
Okan Buruk Hadise sorusuna kahkaha atarak cevap verdi!Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Hadise ile anılmıştı. Gecelerde görüntülenen Buruk'a, aşk hayatı soruldu.
1.10.2024Magazin
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...1 Ekim 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 1 Ekim Salı 2024 TV yayın akışı..
1.10.2024Magazin
Devrim Özkan futbolcu sevgilisi Lucas Torreira ile ilgili konuştu!
Devrim Özkan futbolcu sevgilisi Lucas Torreira ile ilgili konuştu!Lucas Torreira ile aşk yaşayan oyuncu Devrim Özkan, samimi açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz aylarda ayrılıp kısa süre sonra yeniden bir araya gelen çift, ilişkisini gözler önünde yaşamaya başladı.
30.09.2024Magazin
İrem Derici aşk yeminini bozdurabilecek ismi açıkladı
İrem Derici aşk yeminini bozdurabilecek ismi açıkladıYaşadığı aşklarla çok konuşulan İrem Derici,, aşka tövbe ettiğini söyledi. Girne'de sahne alan ünlü isim, 'Tövbemi sadece 1990 yıllarındaki Brad Pitt için bozarım' dedi.
30.09.2024Magazin
Birce Akalay sevgilisi Hakan Kurtaş'ı öptüğü pozunu paylaştı!
Birce Akalay sevgilisi Hakan Kurtaş'ı öptüğü pozunu paylaştı!Birce Akalay kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile bir süredir dolu dizgin aşk yaşıyor.
29.09.2024Magazin
Bade İşçil ile Buray'dan aşk açıklaması
Bade İşçil ile Buray'dan aşk açıklamasıAşk yaşadıkları konuşulan Bade İşçil’le Buray, önceki akşam Tersane İstanbul’da düzenlenen partiye birlikte katıldı.
28.09.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.