Sitare Akbaş

Sitare Akbaş

Son dakika sitare akbaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sitare akbaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sitare akbaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sitare Akbaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sitare akbaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 sitare akbaş haberi bulunmuştur. Tüm sitare akbaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akraba olduklarını açıkladı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş'
Akraba olduklarını açıkladı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş' Sitare Akbaş, Müslüm Gürses (Akbaş) ile akraba olduklarını açıkladı. Büyükbabasının kendisine anlattığı hikayeyi basın mensuplarıyla paylaşan ünlü isim, Akbaş soyadının hikayesini de anlattı.
15.02.2024 Magazin
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ile yollarını ayırmasının ardından Çağla Boz'la yeni bir aşka yelken açmıştı, ancak çift kısa bir süre sonra yollarını sessiz sedasız ayırdı.
14.10.2023 Magazin
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı!
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Oyuncu Aslıhan Güner yeni projesiyle ekranlara döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.
15.03.2023 Magazin
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz!
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz! Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Birsel, meslektaşı Birce Akalay'ın "Kadın mizahına ihtiyacımız var" sözleriyle ilgili konuştu.
18.12.2022 Magazin
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme!
Sitare Akbaş'tan eski sevgilisi Murat Dalkılıç'a gönderme! Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan ve her fırsatta ilişkilerinin çok iyi gittiğini söyleyen Murat Dalkılıç'ın, ilişkisini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Ünlü popçu, sonrasında Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yaşananların ardından Sitare Akbaş, geçtiğimiz akşam katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya geldi. 2022 yılını değerlendiren güzel oyuncu, eski sevgilisine göndermede bulundu.
18.12.2022 Magazin
Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş ile düet yaptı!
Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş ile düet yaptı! Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş’ın müzik grubu Şiar için stüdyoya girdi. Dalkılıç, Şiar’ın yeni şarkısı "Delil"i sevgilisiyle birlikte söyledi.
15.06.2022 Magazin
Murat Dalkılıç'tan Sitare Akbaş açıklaması!
Murat Dalkılıç'tan Sitare Akbaş açıklaması! Oyuncu Sitare Akbaş (33) ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç, önceki gün Beşiktaş'ta gerçekleşen bir davete katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 38 yaşındaki popçu, özel hayatı hakkındaki soruya yanıt verdi.
10.06.2022 Magazin
Sevgilisi Sitare Akbaş ile görüntülenen Murat Dalkılıç, o soruyu duyunca kaçtı!
Sevgilisi Sitare Akbaş ile görüntülenen Murat Dalkılıç, o soruyu duyunca kaçtı! Bir süredir oyuncu Sitare Akbaş ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç, katıldığı galada sevgilisiyle kamera karşısına geçti. Projelerinden bahseden Dalkılıç, evlilik hazırlığı yaptığı yönündeki soruya "Bizim neden haberimiz yok bu hazırlıktan?" diyerek röportajı bitirip uzaklaştı.
29.04.2022 Magazin
Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel sorusuna şaşırtan yanıt!
Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel sorusuna şaşırtan yanıt! Murat Dalkılıç, 2 sene evli kaldığı Merve Boluğur ile düğününe de gelen arkadaşı Emre Kaya hakkında çıkan aşk haberlerini değerlendirdi. Uzun süredir birlikte olduğu Sitare Akbaş'la ilişkisinden bahseden 38 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz ay Fenerbahçe Beko-Real Madrid basketbol maçında pişti olduğu eski sevgilisi Hande Erçel sorusuna da yanıtladı.
2.03.2022 Magazin
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler!
Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu gündem oldu: Beni tanıyanlar bana 'Derviş' derler! İddialara göre Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ve Tansel Öngel'in de bulunduğu bir grup ünlü isim Bektaşiliğe gönül vermişti. Kadir Doğulu kendisine bu konuda sorulan sorulara Kadir Doğulu “Arkadaşlar, beni tanıyanlar zaten bana ‘Derviş’ derler" yanıtı vererek yeniden gündem oldu.
11.02.2022 Magazin
Murat Dalkılıç babasının sağlık durumunu açıkladı!
Murat Dalkılıç babasının sağlık durumunu açıkladı! Eski aşkı Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile bir süredir birlikte olan Murat Dalkılıç, geçtiğimiz hafta Kuşadası'nda kalp krizi geçirerek yoğun bakıma kaldırılan babası ile ilgili konuştu. Mehmet Sedat Dalkılıç'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü şarkıcı, "Kendisi gayet iyi, bir sıkıntı yok" dedi
3.12.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın babası kalp krizi geçirdi
Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın babası kalp krizi geçirdi Ünlü Şarkıcı ve oyuncu Murat Dalkılıç'ın babası 64 yaşındaki Mehmet Sedat Dalkılıç Kuşadası'nda kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Dalkılıç'ın sağlık durumunun kritik olduğu yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtildi. Murat Dalkılıç ise babasının durumunu öğrenmek için hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı.
26.11.2021 Magazin
Sitare Akbaş- Murat Dalkılıç aşkı bitti mi?
Sitare Akbaş- Murat Dalkılıç aşkı bitti mi? Oyuncu Sitare Akbaş şarkıcı sevgilisi Murat Dalkılıç ile ayrıldıkları yönündeki çıkan haberlere açıklık getirdi.
18.11.2021 Magazin
Murat Dalkılıç ve sevgilisi Sitare Akbaş'tan bağ bozumu paylaşımı!
Murat Dalkılıç ve sevgilisi Sitare Akbaş'tan bağ bozumu paylaşımı! Geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Hande Erçel ile ilişkisi sona eren şarkıcı Murat Dalkılıç, uzun süren yalnızlığını Hande Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile bozmuştu. Geçtiğimiz gün sevgilisiyle lunaparkta çekilen fotoğrafını yayınlayan ünlü popçu, bu kez üzüm toplarken verdikleri pozu paylaştı.
2.10.2021 Magazin
Murat Dalkılıç'ı düşürdü!
Murat Dalkılıç'ı düşürdü! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Antalya’da tatilde. Yakın arkadaşları Murat Dalkılıç da Zeynep Bastık ile turnesi biter bitmez soluğu çiftin yanında aldı.
26.09.2021 Magazin
Sitare Akbaş, sevgilisi Murat Dalkılıç ile ilgili soruya böyle cevap verdi!
Sitare Akbaş, sevgilisi Murat Dalkılıç ile ilgili soruya böyle cevap verdi! Popçu Murat Dalkılıç, geçtiğimiz sezon eski sevgilisi Hande Erçel'le aynı dizide rol alan Sitare Akbaş ile aşk yaşıyor. Dalkılıç ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu Sitare Akbaş, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenince şaşkınlığını gizleyemedi.
11.09.2021 Magazin
Sitare Akbaş kimdir, nereli? Sitare Akbaş kaç yaşında, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı, isminin anlamı ne?
Sitare Akbaş kimdir, nereli? Sitare Akbaş kaç yaşında, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı, isminin anlamı ne? Şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı belgelendikten sonra Sitare Akbaş’ın hayatı sorgulanmaya başladı. Peki, Sitare Akbaş kimdir, kaç yaşında, nereli ve Sitare Akbaş hangi dizilerde oynadı?
10.08.2021 Gündem
Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş aşkı çabuk bitti!
Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş aşkı çabuk bitti! Şarkıcı Murat Dalkılıç, şu sıralar özel hayatıyla gündemde... Sitare Akbaş ile aşk yaşadığı konuşulan 37 yaşındaki popçunun bu ilişkisi başladığı hızla sona ermiş!
4.08.2021 Magazin
Murat Dalkılıç evlilik yolunda!
Murat Dalkılıç evlilik yolunda! Son olarak “Nefes” adlı şarkısına klip çeken Murat Dalkılıç, kalbini yine bir oyuncuya kaptırdı.
1.08.2021 Magazin
Murat Dalkılıç'ın yeni aşkı Hande Erçel'in arkadaşı çıktı! 'Evlilik teklifi' iddiası...
Murat Dalkılıç'ın yeni aşkı Hande Erçel'in arkadaşı çıktı! 'Evlilik teklifi' iddiası... Popçu Murat Dalkılıç'ın, yeni sevgilisi Hande Erçel'in eski rol arkadaşı çıktı.Dalkılıç gönlünü, Sen Çal Kapımı dizisinde 'Fifi' karakterine hayat veren Sitare Akbaş'a kaptırdı. Çiftin evlilik planları yaptığı konuşuluyor.
27.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sitare Akbaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sitare akbaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.