Neslihan Atagül Kimdir

Neslihan Atagül Kimdir

Neslihan Atagül Doğulu (d. 20 Ağustos 1992, İstanbul), Çerkes asıllı Türk oyuncu. Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 2005 yılında Erberk Ajans'a kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaktadır. Neslihan Atagül Doğulu, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında İlk Aşk filminde oynadı ve bu film ile Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü. 18 Kasım 2011 tarihinde Atv’de yayına başlayın, Mahsun Kırmızıgül’ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan "Hayat Devam Ediyor" adı dizide Neslihan Atagül, Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar gibi ustalarla oynamıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan filmde Zehra rolüne hayat verdi. Araf filminde rol alan Atagül, 2013 yılında Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, başrollerini Kadir Doğulu ile Paylaştığı Fatih Harbiye adlı televizyon dizisinde oynadı. 2015 yılında senaryosunu Levent Kazak'ın yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı Senden Bana Kalan adlı sinema filminde Ekin Koç ile başrolleri paylaştı. Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Atagül'ün oynadığı Kara Sevda adlı dizide Zerrin Tekindor ve Kaan Urgancıoğlu da oynamıştır. 2016-2019 yılları arasında Pantene markasının reklam yüzü oldu. Aynı yılın eylül ayında yine aynı markanın bir reklam filminde daha yer aldı. Aksiyon sahnelerinin yer aldığı reklam filmi Madrid'de çekildi. 25 Kasım 2015 tarihinde, 3 yıla yakındır beraber olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanmış daha sonra da evlenmiştir. Aynı yılda ise babası kalp krizinden vefat etti. 2018 yılında Puhu TV'de başlayan Dip internet dizisinde Bilge karakterine hayat vermiştir. Neslihan Atagül 2018'de Polaroid ve Bulgari 'nin yüzü oldu. Aralık 2019 tarihinde Star TV'de yayımlanmaya başlayan Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat vermiştir. 11 Ocak 2021 tarihinde yayımlanan 35. bölümü ile sağlık sorunları / bağırsak geçirgenliği nedeniyle diziden ayrılmıştır.

Neslihan Atagül Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslihan atagül kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 585 neslihan atagül kimdir haberi bulunmuştur. Tüm neslihan atagül kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, paylaşımlarıyla adlarından sık sık söz ettiriyor. Son olarak Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu’nun yaş gününü romantik sözlerle kutladı.
21.04.2024 Magazin
Neslihan Atagül 3 başrollü diziyle ekrana dönüyor! Yeni partneriyle dramın dibini yaşatacak
Neslihan Atagül 3 başrollü diziyle ekrana dönüyor! Yeni partneriyle dramın dibini yaşatacak Uzun süredir ekranda olmayan oyuncu Neslihan Atagül yeni dizisiyle kış sezonunda hayranlarının karşısına çıkıyor. 2 erkek başrolün oynamasının planlandığı dizide Atagül kadın başrol olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte Neslihan Atagül'ün yeni partneri ve detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ün doğum gününü kutladı
Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'ün doğum gününü kutladı Bir süredir eşiyle tatilde olan Neslihan Atagül, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Kadir Doğulu sosyal medya sayfasından eşi Neslihan Atagül’ün yeni yaşını kutladı.
22.08.2023 Magazin
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı!
Seda Sayan eşi Çağlar Ötken ile yeni karesini paylaştı! Geçtiğimiz yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, eşiyle yeni pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
18.07.2023 Magazin
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yıl dönümü kutlamasına Murat Dalkılıç da dahil oldu!
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yıl dönümü kutlamasına Murat Dalkılıç da dahil oldu! Alaçatı'da bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından adı ihanet haberlerine karışan ve magazin gündeminden düşmeyen Kadir Doğulu (41) ile Neslihan Atagül (30), geçtiğimiz gün 7'nci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Çiftin kutlaması, aralarına Murat Dalkılıç'ın da dahil olmasıyla eğlenceli bir hal aldı.
10.07.2023 Magazin
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası
Kadir Doğulu harekete geçti! Onur Akay'a 1 milyon liralık rekor tazminat davası Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden başı dertte. Doğulu, Akay'a 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.
2.07.2023 Magazin
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi?
Kemal Doğulu: Kadir kim, biyolojik kardeşim olan kişi mi? Modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül'ün başrolü paylaştığı, geçtiğimiz nisan ayında ekran yolculuğu sona eren dizi için imaj danışmanlığı yapmıştı. Son olarak bir defileye katılan Doğulu, "Kardeşinize tasarım yapacak mısınız?" sorusunu duyunca gerildi ve dikkat çeken açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
19.06.2023 Magazin
Neslihan Atagül cesur paylaşımlarına devam ediyor!
Neslihan Atagül cesur paylaşımlarına devam ediyor! Eşi Kadir Doğulu'nun (41) geçtiğimiz günlerde Çeşme Alaçatı'daki bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül (30), iddialı pozuyla adından söz ettirdi. Eşine verdiği pozları da takipçileriyle paylaşan Neslihan Atagül, bir kez daha "her şey yolunda" mesajını verdi. Atagül'ün pozlarına beğeni yağdı.
18.06.2023 Magazin
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı! Yeşil sahaların sevilen isimlerinden Altay Bayındır gönlünü, güzel oyuncu Pelin Uluksar’a kaptırdı. Bir aydır birlikte olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.
14.06.2023 Magazin
Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya 'her şey yolunda' pozu!
Neslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya 'her şey yolunda' pozu! Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz haftalarda İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İhanet iddialarını yalanlayan ikiliden Atagül, eşinin objektifine verdiği pozla bir kez daha 'her şey yolunda' mesajı verdi.
14.06.2023 Magazin
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan mutluluk pozu geldi!
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan mutluluk pozu geldi! Çeşme'de gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül arasında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilmişti. Son günlerde sık sık boşanma haberleriyle gündeme gelen ikili tatile çıktı. Çift objektiflere mutluluk pozu verdi.
13.06.2023 Magazin
Kıyafetiyle dikkat çekti! Neslihan Atagül'den 'ihanet' iddiasına yanıt
Kıyafetiyle dikkat çekti! Neslihan Atagül'den 'ihanet' iddiasına yanıt Eşi Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde Çeşme Alaçatı'daki bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül, katıldığı davette derin sırt dekolteli elbisesiyle adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının ısrarlı sorularının ardından eşi ve evliliği hakkında konuştu.
4.06.2023 Magazin
Neslihan Atagül stiliyle dikkat çekti! 'İhanet' iddialarına karşı açıklama
Neslihan Atagül stiliyle dikkat çekti! 'İhanet' iddialarına karşı açıklama Eşi Kadir Doğulu'nun (41) geçtiğimiz günlerde Çeşme Alaçatı'daki bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül (30), katıldığı davette derin sırt dekolteli elbisesiyle adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının ısrarlı sorularının ardından eşi ve evliliği hakkında konuştu.
3.06.2023 Magazin
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Gündem
Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu'dan 'ihanet' iddiaları için şaşırtan tepki
Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu'dan 'ihanet' iddiaları için şaşırtan tepki Magazin gündeminde haftalardır Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti konuşuluyor. Yedi yıldır kendisinden 11 yaş küçük meslektaşı ile evli olan oyuncunun İzmir'de bir gece kulübünde kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesi ve 'imam nikahı' iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın ardından ilk kez görüntülenen Doğulu'ya, 'ihanet' soruları yöneltildi.
23.05.2023 Magazin
Cemre Kemer kızıyla alışverişte görüntülendi!
Cemre Kemer kızıyla alışverişte görüntülendi! Bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin üyelerinden Cemre Kemer, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.
13.05.2023 Magazin
Neslihan Atagül oyunculuğa nasıl başladığını anlattı
Neslihan Atagül oyunculuğa nasıl başladığını anlattı 'Gecenin Ucunda' dizisiyle eşi Kadir Doğulu ile kamera karşısına geçen Neslihan Atagül, ihanet iddialarıyla magazin gündemine gelmişti. Eşi Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri basına yansımıştı. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, Atagül de eşine inanmayı tercih etmişti. Neslihan Atagül, oyunculuğa nasıl adım attığını anlattı.
13.05.2023 Magazin
Neslihan Atagül aldatma sorusu sorulunca gerildi! 'Gördüğüne neden inanmıyorsun?'
Neslihan Atagül aldatma sorusu sorulunca gerildi! 'Gördüğüne neden inanmıyorsun?' Alaçatı’da iki kadınla samimi şekilde görüntülenen ve bir başka kadınla da dini nikâhla evlendiği öne sürülen Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’le birlikte Formula 1 yarışını izlemek için Azerbaycan-Bakü’ye gitti. Ardından Bakü Üniversitesi'nde bir söyleşiye katılan çift, gelen soru üzerine gergin anlar yaşadı.
2.05.2023 Magazin
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül dans ederken görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül dans ederken görüntülendi! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, evliliklerinde kriz yaşadıklarına dair haberlerle gündeme geldi. Ünlü çift, Formula 1 yarışı için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti.. Haklarındaki ayrılık iddialarını önemsemeyen çift, bir mekanda samimi şekilde dans ederken görüldü.
1.05.2023 Magazin
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül boşanma haberleri sonrası el ele görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül boşanma haberleri sonrası el ele görüntülendi! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, evliliklerinde kriz yaşadıklarına dair haberlerle gündeme geldi. Ünlü çift, Formula 1 yarışı için Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti. Çift, dedikoduların ardından el ele poz verdi
30.04.2023 Magazin
Neslihan Atagül'den ilk paylaşım geldi!
Neslihan Atagül'den ilk paylaşım geldi! Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu, Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmişti. 'İhanet' ve 'imam nikâhı' iddiaları ortaya atılırken, ünlü oyuncudan "O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum" açıklaması gelmişti. Çok konuşulan görüntülere nasıl bir tepki vereceği merak konusu olan Atagül'den günler sonra ilk hamle geldi.
29.04.2023 Magazin
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi!
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül 'ihanet' iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi! Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum'' açıklamasını yapmıştı. Çift, tüm yaşananların ardından Kadıköy'de el ele ortaya çıktı.
28.04.2023 Magazin
Kadir Doğulu'nun sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Sezer Çakır'dan açıklama geldi
Kadir Doğulu'nun sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Sezer Çakır'dan açıklama geldi Kadir Doğulu’nun dans görüntülerinin yankıları devam ederken, sevgilisi olduğu iddia edilen Sezer Çakır'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çakır, öne sürülen sevgililik durumunun olmadığını belirtti.
27.04.2023 Magazin
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu'nun aldatma iddialarına yanıt!
Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu'nun aldatma iddialarına yanıt! Kadir Doğulu'nun Alaçatı'da bir mekanda kadınlarla samimi görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Kadir Doğulu'nun öptüğü kişinin Selin Ciğerci, dans ettiği kişinin de Sezer Çakır olduğu iddia edildi. Herkes görüntüler hakkında konuşmuşken gözler Neslihan Atagül'e çevrildi ve sonunda ünlü oyuncu da konuyla ilgili sessizliğini bozdu.
27.04.2023 Magazin
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı!
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı! 2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada hızla yayılan video kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncunun ayrı ev tuttuğu öne sürülen sevgilisinin de o gece yanında olduğu konuşuluyor. İhanet iddiasıyla ilgi ortaya çıkan detaylar ise 'yok artık' dedirtti.
26.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Atagül Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslihan atagül kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.