Bebek

Bebek

Son dakika bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.167 bebek haberi bulunmuştur. Tüm bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Ece Seçkin 2 ay önce bebeğini kaybetmişti! Ece Seçkin ateş püskürdü!
Ece Seçkin 2 ay önce bebeğini kaybetmişti! Ece Seçkin ateş püskürdü!Ece Seçkin, geçtiğimiz akşam KKTC’deki hayranlarıyla buluştu. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, son günlerde ülke gündeminde geniş yankı bulan yenidoğan cinayetleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
22.10.2024Magazin
Yeni doğan çetesi nasıl tespit edildi? Bakan Memişoğlu: '26 Nisan 2024'te yenidoğan çetesi çökertildi'
Yeni doğan çetesi nasıl tespit edildi? Bakan Memişoğlu: '26 Nisan 2024'te yenidoğan çetesi çökertildi'Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. gündemdeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memişoğlu, yenidoğan çetesi hakkında açıklama da yaptı
22.10.2024Gündem
Savcı Yavuz, 'Yenidoğan Çetesi' üyesinin talebini karşılıksız bırakmadı! İşte gündem olan fotoğraf
Savcı Yavuz, 'Yenidoğan Çetesi' üyesinin talebini karşılıksız bırakmadı! İşte gündem olan fotoğrafTürkiye’nin konuştuğu ‘Yenidoğan Çetesi’ skandalı giderek büyüyor. Soruşturma derinleşirken, çete üyelerinin gözaltına alındığı fotoğraftaki detay dikkat çekti. Ortaya çıkan kare, hastanelerde bebekleri öldüren çeteyi soruşturan savcı Yavuz Engin’i makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin adliyeye götürülürken çekildi.
22.10.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündemle ilgili açıklama yaptıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
21.10.2024Gündem
'Yenidoğan Çetesi' sadece bebekleri öldürmemiş! Obezite ameliyatı olan vatandaş da hayatını kaybetmiş, tape kayıtları ortaya çıkmaya devam ediyor
'Yenidoğan Çetesi' sadece bebekleri öldürmemiş! Obezite ameliyatı olan vatandaş da hayatını kaybetmiş, tape kayıtları ortaya çıkmaya devam ediyorİstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle haklarında iddianame hazırlanan 22'si tutuklu 47 şüpheliye ilişkin tape kayıtlarında, diploması askıda olan bir doktorun obezite ameliyatı yaptığı hastanın hayatını kaybetmesi yer aldı. 'Yenidoğan Çetesi' soruşturmasında adı geçen Esenyurt'taki Özel Reyap Hastanesi'nde doğum yapan Ayşe K., şu an 4 yaşındaki oğlu Eymen Ali K.'de, hastane çalışanlarının ihmali nedeniyle yüzde 90 oranında engel oluştuğunu iddia etti. Anne Ayşe K. hep aklında bir şüphe olduğunu belirterek, “İçimdeki bu kuşku bitmedi. Şu an artık şüphe değil buna eminim. Eymen'i içeride bakımsızlıktan ve ihmalden dolayı Eymen'in hayatını kararttılar" dedi.
21.10.2024Gündem
Türkiye’yi sarsan Yenidoğan Çetesi skandalında yeni kayıtlar ortaya çıktı! İnsanlığın bittiği konuşmalar: İlgilenme, bırak ölsün
Türkiye’yi sarsan Yenidoğan Çetesi skandalında yeni kayıtlar ortaya çıktı! İnsanlığın bittiği konuşmalar: İlgilenme, bırak ölsünBebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan ve haksız kazanç elde eden Bebek çetesi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bebekleri çetenin işlettiği yoğun bakımlara naklettirip pek çoğunun ölümüne neden olan ‘Yenidoğan Çetesi’ üyesi iki hemşirenin tutuklanıp cezaevine gireceklerine dair şakalaşıp güldükleri konuşmaları da ortaya çıktı: “Haberlere çıkarız, yüzümüzü, gözümüzü sansürlerler. Gözümüze siyah şerit çekerler...” Öte yandan İstanbul’da çok sayıda bebeğin ölümüne sebep olan “Yenidoğan Çetesi” skandalı, Anadolu’ya da sıçradı. Çete hakkında Niğde, Sakarya, Kocaeli ve Antalya’dan da benzer ihbarlar geldiği
21.10.2024Gündem
'Yenidoğan çetesi' mağduru anne konuştu: Bebeklerin çığlık seslerini unutamıyorum
'Yenidoğan çetesi' mağduru anne konuştu: Bebeklerin çığlık seslerini unutamıyorumİstanbul Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve bebeklerinde yaklaşık 1 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. (37), "Yoğun bakımın kapıları açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk ve o çığlıkları hiç unutmuyorum" dedi.
20.10.2024Gündem
'Yenidoğan çetesi'nin örgütsel şeması ortaya çıkarıldı
'Yenidoğan çetesi'nin örgütsel şeması ortaya çıkarıldıİstanbul'daki "yenidoğan çetesi" soruşturması kapsamında kolluk kuvvetlerince hazırlanan fezlekede, suç örgütünün şeması ve yaptıkları usulsüzlükler yer aldı.
20.10.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bebek katilleri en ağır cezayı alacak
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bebek katilleri en ağır cezayı alacakAK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, "'Yenidoğan Çetesi' bebeklerin öldürülmesine dönük olarak ortaya çıkartılan bir cinayet şebekesidir. Hukuk vasıtasıyla hepsi en ağır şekilde cezalandırılacaktır" dedi.
20.10.2024Gündem
Yenidoğan çetesi mağduru olduğunu söyleyen annenin sözleri kan dondurdu
Yenidoğan çetesi mağduru olduğunu söyleyen annenin sözleri kan dondurduİstanbul Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve yaklaşık 1 ay boyunca bebeği yoğun bakımda kalıp çocuğunda kronik hastalık oluştuğunu anlatan annenin söyledikleri kan dondurdu.
20.10.2024Vatan TV
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorum
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorumTürkiye'yi sarsan 'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında kan donduran detaylar çıkmaya devam ediyor. Esenyurt'ta faaliyetine son verilen hastane ile ilgili iddialarda bulunan Cemil Imrak, "Ben ne gerekiyorsa yapın, gerekirse bebeğimi alıp başka hastaneye götüreyim dedim. 'Sen götürürsen bebeği yolda ambulansta kaybedebiliriz, öyle bir şansımız da var çünkü bebeğin durumu kritik' dedi. Beşinci gün arayıp, 'Başınız sağ olsun bebeği kaybettik' dediler" ifadelerini kullandı. Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve yaklaşık 1 ay boyunca bebeği yoğun bakımda kalıp çocuğunda kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. ise yoğun bakımdaki bebeği için ‘anne sütü' götürünce ‘neden bu kadar çok süt getiriyorsun' cevabını aldığını belirten anne, “O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk. O çığlıkları hiç unutmuyorum” diye konuştu.
20.10.2024Gündem
Yenidoğan çetesi hayatlarını altüst etti! Kan donduran diyaloglar ortaya çıktı, bebeklerin ölüsünü bile satmışlar
Yenidoğan çetesi hayatlarını altüst etti! Kan donduran diyaloglar ortaya çıktı, bebeklerin ölüsünü bile satmışlarBebeklerin ölümüne neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 'yenidoğan çetesi' skandalı Türkiye gündemine oturdu. Bebekler üzerinden vurgun yapan çetenin kirli işleri ortaya döküldü. Yenidoğan çetesindeki doktorlar ve hemşireler arasındaki konuşmalar kan dondurdu. Vicdansızlığın boyutu o kadar büyük ki şüpheli hemşire bile “80 bin TL getir cenazeni verelim diyorlar. Bunlar ölü satıyorlar, Hasan farkındasın değil mi?” diye tepki gösteriyor.
20.10.2024Gündem
Yenidoğan çetesi böyle çökertildi! Bakan Memişoğlu CNN TÜRK'te açıkladı
Yenidoğan çetesi böyle çökertildi! Bakan Memişoğlu CNN TÜRK'te açıkladıSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'e "Yendioğan çetesi"nin nasıl çökertildiğine ilişkin tüm detayları anlattı. "Çok gizli çalıştık, hastanelere bebek nakli yaptırmamaya çalıştık. Savcılarımız çok büyük mesai harcılar" diyen Bakan Memişoğlu, "Bir tane CİMER başvurusu ile bir çeteyi çökerttik, biz Sağlık Bakanlığı olarak her türlü denetimimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Bir şikayet geldiğinde denetliyoruz. İnsanlarımız şüphelenmesin, başka vaka var mıdır diye? Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" ifadelerini kullandı.
19.10.2024Gündem
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın bebeklerinin cinsiyeti belli olduPınar Deniz ve Kaan Yıldırım eylül ayında İtalya'da dünyaevine girmişti. Hamile olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu
19.10.2024Magazin
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu"Yenidoğan çetesi"nin faaliyetlerini tespit edebilmek için İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel komisyon ildeki tüm hastaneleri mercek altına alarak 30 klasör ve iki kolilik denetim raporu hazırladı. Dönemin İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Denetim Birimi Uzmanı Dr. Malik Türkan Esin, soruşturmanın detaylarını anlattı. Dr. Esin "Kayıtları dinlemesem, görmesem, bunun bir korku filmi kasıtlı ya da olarak sağlık camiasını kirletmek amacıyla yapılabilecek bir iş olduğunu düşünürdüm. Bir insan olarak bunun yapılabilmesi hakikaten ciddi bir patoloji. Hele bir de bebeğe yapılmasını aklınız kabul etmiyor" dedi. Öte yandan Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu.
19.10.2024Gündem
Bakan Yerlikaya 'yenidoğan çetesi' hakkında açıklama yaptı
Bakan Yerlikaya 'yenidoğan çetesi' hakkında açıklama yaptıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'da gerçekleştirilen "Türkiye'nin Huzuru" asayiş toplantısına katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Bakan Yerlikaya, 'yenidoğan çetesi' hakkında açıklama yaptı.
19.10.2024Vatan TV
Pınar Deniz'in babası ile Kaan Yıldırım bir araya geldi! Mesleğini duyan şaşırıyor
Pınar Deniz'in babası ile Kaan Yıldırım bir araya geldi! Mesleğini duyan şaşırıyorPınar Deniz ile Kaan Yıldırım, İtalya'nın başkenti Roma'da düzenledikleri sade bir tören ile eylül ayında nikah masasına oturmuştu. Oyuncu ailesinin nikahta olamamasının sebebini 'vize sorunu' diyerek açıklamıştı. Kaan Yıldırım kayınpederi ile bir araya geldi.
19.10.2024Magazin
Yeni doğan bebek çetesine ağır darbe! İş birliği yaptıkları hastaneler ortaya çıktı, Bakan Tunç: 22 şüpheli tutuklandı
Yeni doğan bebek çetesine ağır darbe! İş birliği yaptıkları hastaneler ortaya çıktı, Bakan Tunç: 22 şüpheli tutuklandıİstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan çetenin lideri Fırat Sarı’nın, YouTube üzerinden yayınlanan bir programa katılarak yenidoğan bebekler hakkında açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı. Öte yandan Yenidoğan çetesinin lideri Fırat Sarı ile Çorlu Reyap Hastanesi hemşiresi Bahar Kanık’ın fezlekelerle ortaya çıkan telefon konuşmasında bebek ölümleriyle adeta dalga geçmeleri kan dondurdu. İddianamede ise; çetenin şeması, çete üyeleri, hangi hastanelerle işbirliği yaptıkları ve nasıl bebek ölümlerine neden oldukları ayrıntılı şekilde anlatıldı. 'Yenidoğan' çetesiyle ilgili konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "İnsanlıktan nasibini almamış kişiler bunlar. Gerçekten canice ve kabul edilemeyecek bir çete. Biz bunun her zaman peşinde olduk ve olacağız. Yanlış uygulamalara izin vermeyeceğiz." dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yenidoğan çetesi soruşturmasındaki yeni gelişmeyi duyurdu. Bakan Tunç, "Bugüne kadar gözaltına alınan 47 şüpheliden 22’si tutuklanmıştır." ifadelerini kullandı.
18.10.2024Gündem
'Yenidoğan Çetesi'nin çetesi hakkında ilk 6 yıl önce yapılmış! Katillerin sistemi ifşa oldu
'Yenidoğan Çetesi'nin çetesi hakkında ilk 6 yıl önce yapılmış! Katillerin sistemi ifşa olduÖte yandan Yenidoğan çetesinin lideri Fırat Sarı ile Çorlu Reyap Hastanesi hemşiresi Bahar Kanık’ın fezlekelerle ortaya çıkan telefon konuşmasında bebek ölümleriyle adeta dalga geçmeleri kan dondurdu.
18.10.2024Şehirler
Yeni doğan bebek çetesine ünlü isimler sessiz kalmadı!
Yeni doğan bebek çetesine ünlü isimler sessiz kalmadı!Yenidoğan bebekleri önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan yenidoğan çetesine tepki çığ gibi büyüyor. Ünlü isimler de yaşanan vicdansızlığa sessiz kalmadı.
18.10.2024Magazin
Her satırı kanınızı donduracak: Hamile kadını öldürüp karnında bebeğini böyle çaldı
Her satırı kanınızı donduracak: Hamile kadını öldürüp karnında bebeğini böyle çaldıBrezilya'da Joseane de Oliveira Jardim, hamile Paula Janaína Ferreira Melo'yu öldürüp bebeğini karnından çıkararak cinayet işlediği iddiasıyla tutuklandı. Paula'nın cesedi evinde bulunan Joseane'nin, Paula'nın bebeğini kendi çocuğu gibi göstermek için sahte bir doğum hikayesi oluşturduğu ifade edildi.
18.10.2024Dünya
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdı
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdıGaziantep'te özel bir kreşte görevli öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D. Özkan'a tokat attı. Olay güvenlik kameralarına yansırken bebeğin babası Mehmet Özkan ve annesi Gündoğdu Özkan, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024Gündem
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdı
Gaziantep'te 21 aylık bebeğe şiddet kameraya yansıdıGaziantep'te özel bir kreşte görevli öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D. Özkan'a tokat attı. Olay güvenlik kameralarına yansırken bebeğin babası Mehmet Özkan ve annesi Gündoğdu Özkan, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
17.10.2024Vatan TV
Savcıyı tehdit eden zanlının ifadesine ulaşıldı! 'Olay tamamen iyi niyetimden kaynaklanmıştır'
Savcıyı tehdit eden zanlının ifadesine ulaşıldı! 'Olay tamamen iyi niyetimden kaynaklanmıştır'Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Savcısı Y.E'nin makamında ölümle tehdit edildiği iddiasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Mustafa Kemal Zengin'in ifadesi ortaya çıktı.
17.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.