Hande Erçel Kimdir

Hande Erçel Kimdir

Hande Erçel (d. 24 Kasım 1993, Bandırma), Türk oyuncu ve model. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Burak Deniz'in karşısında Hayat Uzun rolüyle tanınmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

Hande Erçel Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande erçel kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 759 hande erçel kimdir haberi bulunmuştur. Tüm hande erçel kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
31.03.2024 Magazin
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullanmaya başladı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sandığa bu sene ilk kez oy verecek olan kardeşi Ayça Tilki ile giderken; Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
31.03.2024 Gündem
Hande Erçel 'istenmeyen gelin' iddialarına yanıt verdi! Oyunculuğa devam edecek mi?
Hande Erçel 'istenmeyen gelin' iddialarına yanıt verdi! Oyunculuğa devam edecek mi? Hande Erçel, önceki gün Levent'deki görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı tarafından 'istenmediği iddialarıyla ilgili de konuştu.
20.03.2024 Magazin
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! Tarzı çok konuşuldu
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! Tarzı çok konuşuldu Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündem olan Hande Erçel, Hindistan’ın Mumbai şehrinde düzenlenen 'FICCI Frames'e onur konuğu oldu. Kapanış panelinde konuşmacı olarak yer alan güzel oyuncunun konferansta giydiği kıyafet ise sosyal medyanın diline düştü.
8.03.2024 Magazin
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı!
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı! Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Erçel ile Sabancı, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Güzel oyuncu, gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince sevgilisinin arkasına saklandı.
3.03.2024 Magazin
Hande Erçel okula geri döndü! Rektörden övgü dolu sözler
Hande Erçel okula geri döndü! Rektörden övgü dolu sözler Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı aldı. Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi. İnci'nin Erçel'den övgüyle söz ederek birlikte pozlarını yayınlandı.
23.02.2024 Magazin
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu Hande Erçel ve Yasemin Özilhan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda stil benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Birçok kez aynı kıyafetlerle poz veren ikili son olarak beyaz spor kombinleriyle gündeme geldi.
20.02.2024 Magazin
Hande Erçel spor salonunda beyaz eteği ve büstiyeri ile poz verdi!
Hande Erçel spor salonunda beyaz eteği ve büstiyeri ile poz verdi! Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Son olarak rotalarını Mauritius'a çeviren ikiliden Erçel, spor salonundan yaptığı bir paylaşımdaki fit haliyle adından söz ettirdi.
19.02.2024 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı tatile doymuyor! Şimdi de Mauritius'a gittiler: "Kumsaldaki inci tanesi”
Hande Erçel ve Hakan Sabancı tatile doymuyor! Şimdi de Mauritius'a gittiler: "Kumsaldaki inci tanesi” İş insanı Hakan Sabancı ile bir yılı aşkın aşk yaşayan Hande Erçel, neredeyse tüm yılı sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirdi. 15 ayda 12 ülke gezen ünlü çift, şimdi de Mauritius'a gitti. Erçel'in tatil fotoğraflarına, kısa sürede 1 milyon beğeni ve binlerce yorum geldi.
17.02.2024 Magazin
Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yla oyuncu arkadaşının doğum gününe katıldı!
Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yla oyuncu arkadaşının doğum gününe katıldı! Hakan Sabancı'yla birlikte olan Hande Erçel, oyuncu arkadaşı Begüm Akkaya'nın doğum gününe katıldı.
12.02.2024 Magazin
Hande Erçel'in kombinin fiyatı dudak uçuklattı! Londra'dan paylaştı, beğeni yağdı
Hande Erçel'in kombinin fiyatı dudak uçuklattı! Londra'dan paylaştı, beğeni yağdı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından İngiltere'de çekilen pozlarını paylaştı. Ünlü isim, peş peşe yayınladığı karelerle 1 milyondan fazla beğeniye ulaşırken; tarzının bedeli de ortaya çıktı.
5.02.2024 Magazin
Doğum günü buluşması! Hande Erçel konuşmak istemedi!
Doğum günü buluşması! Hande Erçel konuşmak istemedi! Bige Önal ve Hande Erçel geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Önal'ın yeni yaşını kutlamak için bir araya gelen ikiliden Erçel, röportaj vermek istemeyerek "Konuşacak bir şey kalmadı" dedi.
2.02.2024 Magazin
Hande Erçel oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncu cevabını verdi
Hande Erçel oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncu cevabını verdi Hande Erçel'in, oyunculuğu bıraktığı iddia edilmişti. Akatlar'da kameralara yansıyan ünlü isim, merak edilen soruyu cevapladı. Erçel'in kızıla boyadığı saçlarını tekrar eski rengine döndürmesi de dikkat çekti.
28.01.2024 Magazin
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü Saçlarını kızıla boyatarak tarz değişikliği yapan oyuncu Hande Erçel, eski saç rengine geri göndü.
27.01.2024 Magazin
30 yaşına giren Hande Erçel en çok merak edilen soruları yanıtladı!
30 yaşına giren Hande Erçel en çok merak edilen soruları yanıtladı! Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündem gelen güzel oyuncu Hande Erçel, bir dergiye verdiği röportajda hayatına dair merak edilenleri yanıtladı.
12.01.2024 Magazin
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu Gamze Erçel ve Caner Yıldırım’ın kızı Mavi, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
1.01.2024 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı, sevgilisi Hande Erçel ile birlikte Bali'ye gitti. Sabancı, Erçel'in Bali'de yürüyüş yaptığı esnada fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.
31.12.2023 Magazin
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar
İmaj değiştiren Hande Erçel'den yeni pozlar Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşmıştı. Erçel, rengini değiştirdiği saçlarıyla yeni karelerini yayınladı.
28.12.2023 Magazin
Hande Erçel imaj değiştirdi! Instagram alev aldı
Hande Erçel imaj değiştirdi! Instagram alev aldı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. Ünlü ismin kızıl saçları sosyal medyayı ikiye bölerken; paylaşımındaki tarzının bedeli de ortaya çıktı.
26.12.2023 Magazin
Hande Erçel Suudi Arabistan'da festivalde! Tarzının bedeli belli oldu
Hande Erçel Suudi Arabistan'da festivalde! Tarzının bedeli belli oldu İş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından Soundstorm Müzik Festivali için gittiği Suudi Arabistan'da çekilen pozlarını paylaştı. Peş peşe yayınladığı karelerle binlerce beğeni alan Erçel’in tarzının bedeli de ortaya çıktı.
16.12.2023 Magazin
Pınar Deniz -  Kaan Yıldırım'dan yeni karar! 'Elimi saklayayım'
Pınar Deniz - Kaan Yıldırım'dan yeni karar! 'Elimi saklayayım' "Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Hadise ve Hande Erçel ilişkini geride bırakıp, kendisi gibi oyuncu Pınar Deniz ile mutluluğu buldu. Kaan Yıldırım, ilişkisi Hadise ve Hande Erçel ile aradığın mutluluğu bulamadıktan sonra, meslektaşı Pınar Deniz ile aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, çıkan evlilik haberleri hakkında konuştu.
29.11.2023 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik kutlama
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik kutlama Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan yeni bir mutluluk pozu geldi. Sabancı, Erçel'in doğum gününde romantik bir paylaşım yaptı.
24.11.2023 Magazin
Hande Erçel, İtalya'da! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı
Hande Erçel, İtalya'da! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı İş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, İtalya'da keyifli dakikalar geçiriyor. İtalya’dan çekilen pozlarını peş peşe yayınlayan Erçel, beğeni yağmuruna tutuldu. Öte yandan tarzının bedeli dudak uçuklattı.
7.11.2023 Magazin
Hande Erçel'in sosyal medyadaki özel paylaşımları artık ücretli!
Hande Erçel'in sosyal medyadaki özel paylaşımları artık ücretli! Hande Erçel oyunculuğu ve aşk hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Instagram hesabında 31 milyon takipçisi bulunan Erçel abonelere özel paylaşımlar yapmaya başlıyor. Erçel’in abonelik ücreti bakın ne kadar
27.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Erçel Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande erçel kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.