Gazete Vatan Logo
Magazin Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu?

Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 28 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 15. bölümde neler oldu?

Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu?

Nimet'in koca sevdası, Kadir'in başını yakacak!

TÜRKAN MELEK'İN BOĞAZINA YAPIŞTI

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Zeynep'le Melek'in tanıştığını öğrenen Türkan, Melek'in gerçekte kim olduğunu öğrenip, öğrenmediğinden emin olmak istedi. Melek'in gerçekte kim olduğunu öğrenmediğinden emin olunca Türkan soluğu Melek'in yanında aldı. Ajansta Melek'i gören Türkan, Melek'i Doruk'un odasına kilitleyip evire çevire dövdü. Durumu anlayan Sitare, Zeynep ve Doruk'u odanın önünden uzaklaştırdı ve kontrolü ele aldı.

MELEK İPLERİ ELİNE ALDI

Sitare, Melek ve Türkan arasında yaşananları Doruk'tan saklayınca, Melek Sitare'nin kimi korumaya çalıştığını daha iyi anladı. Durumdan faydalanan Melek, Sitare'yi tehdit etmeye başladı.

Sitare'ye ciddiyetini kanıtlamak isteyen Melek, Doruk'u görünce ayağı burkulmuş numarası yaptı ve Doruk'tan kendisini eve bırakmasını ve yolda tanıdığı bazı kişiler hakkında dedikodu yapacaklarını söyledi. Melek bunları söylerken Sitare'ye bakına Doruk'ta Melek'in teklifini kabul etti.

Haberin Devamı

KADİR TAKİP EDİLİYOR

Nimet'in sevgilisi Kadir'in rahatsızlığını kullanarak kötü işlerine alet etti. Sürekli mal teslimatını Kadir'e yaptırdığı için kadir polisin gözüne takıldı.

DORUK MAGAZİNE DÜŞÜYOR

Sitare'nin planlarıyla Doruk ve Müjgan'ın fotoğrafları çekildi ve magazine servis edildi. Habere bütün herkes çok şaşırdı. Sitare ise durumu önceden ele alıp Zeynep'i konu hakkında oldukça doldurdu. Doruk'a inanıyormuş gibi yapan Zeynep, aslında tam olarak Sitare'nin oyununa ortak oldu ve Doruk'un magazin haberi hakkında söylediği her şeye inanıyormuş numarası yaptı.

DORUK, FEVZİ'Yİ GÖNDERDİ

Fevzi'nin Zeynep'e şiddet uyguladığını gören Doruk, kibarca Sitare'den Fevzi'yi işten kovmasını istedi. Sitare ise Doruk'un isteğini ikiletmedi.

İşten kovulduğunu öğrenen Fevzi, Sitare'nin karşısına geçti ve kendisini koruması gerektiğini söyleyip Sitare'yi tehdit etti.
Fevzi'nin tehditlerine boyun eğmek zorunda kalan Sitare, bugünden itibaren Müjgan'ın şoförü olduğunu söyledi.

KADİR BASKIN YİYOR

Haberin Devamı

Nimet bu sefer Mesut'un yanına Kadir olmadan gitti. Bir hayli heyecanlı olan Nimet, Kadir olmadan geldiği için Mesut'tan azar yedi. Neye uğradığını şaşıran Nimet karşılık vermeye başlayınca Mesut durumu alttan almaya çalıştı. Kadir'i kaybetmemek için Nimet'in duygularıyla oynayan Mesut, Nimet ile evlilik planları yaptı ve Kadir'i çağırmasını istedi. Evlilik lafını duyan Nimet, hemen Kadir'i aradı ve Mesut'un dükkanına çağırdı. Daha önceden polisin radarına takılan Kadir, Mesut'tan paketi alıp teslim edeceği yere götürdü. Kadir paketi tam teslim ettiği sırada polis mekana baskın yaptı.

ZEYNEP OZAN'IN DUDAKLARINDA

Doruk hakkında Zeynep'i durmadan dolduran Sitare, yılbaşı partisi öncesi Zeynep'i tekrar dolduruşa getirdi. Sitare'nin oyununu fark etmeyen ve Sitare'ye koşulsuz güvenen Zeynep, partiye giriş yapar, yapmaz Doruk'un gözleri önünde Ozan'ın dudaklarına yapıştı. Sitare ise eseriyle gurur duydu.

O KIZ 15. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.