Gazete Vatan Logo
Magazin Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti

Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti

amdaki Kız'ın 70. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicisinin nefesini kesti. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın son bölümünde Hayri'nin ailesi olduğu ortaya çıktı. Peki bu sırrı gören kişi söyleyecek mi? İşte detaylar...

Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti

Nalan hayatı boyunca ilk defa karşılaştığı zorluklarla baş etmeye çalışırken, Hayri'nin evli olduğunu Muzo öğreniyor.

SEDAT ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNDÜ

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Alkolü fazla kaçıran Sedat, bir anda kendisini terasta buldu. Anlamsızca terasın ucunda gezen Sedat, tam terastan düşecekti ki Cavit'in Sedat'ı tutmasıyla çekmesi bir oldu.

Sedat'a kızan Cavit, ömür boyu arkasında olma sözü verdi.

TÜRKAN, HAYRİ'NİN AĞZINDAN LAF ALMAYA ÇALIŞIYOR

Sobanın külünü dökmek için dışarı çıkan Türkan, gece Nalan ve Hayri'nin sokak başında samimi sohbetini gördü.

Eve girip Hayri'nin gelmesini bekleyen Türkan, türlü sorular sorup Hayri'nin ağzından laf almaya çalıştı. Renk vermeyen Hayri'nin Türkan'ı terslemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Türkan tam yatmaya hazırlanıyordu ki kızları kalktı. Kızlar annesiyle yatmak isteyince Türkan, anneler ve babalar birlikte uyur dedi. Hayri ise durumu kabul etmeyip düzenlerinin bozulmaması için kendi yatağını verdi.

SEDAT TEDAVİ OLMAKTAN KAÇIYOR

Haberin Devamı

Sedat'ın ruh hali Cavit'i korkutunca sabah saatlerinde Sedat'ı aradı. Kendisinin de dönem dönem gittiği psikologdan bahseden Cavit, Sedat için randevu alacağını söyledi. Sedat ise deli olmadığını ve ihtiyaç duymadığını söyledi.

Nalan'ın onu sevdiğini düşünen Sedat, Nalan'ın geri döneceğini umut etti.

EMİR, GÜLCİHAN'DAN HELALLİK İSTİYOR

Selen'i elde etmek için Gülcihan'a türlü yalanlar söyleyen Emir, Gülcihan ve Selen'in arasının açılmasına neden oldu. Selen ve Levent'in ayrılmadığını ve aralarının bozulmadığını gören Emir, konağa gidip Gülcihan ile konuştu. Selen hakkında yalan söylediğini itiraf eden Emir, Gülcihan'dan özür diledi.

GÜLCİHAN HASTANEYE YATIRILDI

Geçen günlerde Nalan ile hastaneye gidip kan tahlili yaptıran Gülcihan'ın tahlil sonuçları çıkınca doktoru aradı. Hemen hastaneye gelmesini istedi.

Döndü ve Gülcihan hastaneye gidince doktor Gülcihan'a yatış verdi. Gülcihan evdeki kimsenin bilmemesini isteyince çaresiz kalan Döndü, Nalan'ı aradı.

 

HAYRİ, TÜRKAN İLE ALIŞVERİŞE ÇIKIYOR

Komşusundan borç alan Hayri, çocuklarını ve eşini alıp okul alışverişine çıktılar. Türkan ise Hayri'nin onlara vakit ayırmasından mutlu oldu.

Haberin Devamı

SEDAT GÜNDEN GÜNE DELİRİYOR

Nalan, Gülcihan hastaneye kaldırılınca Muzo'yu arayıp haber verdi. Gülcihan'ın başından ayrılmayan Nalan, ailesi gelince Gülcihan'ı teslim edip evine gitti. Nalan çıkınca Sedat'ın tavırları Muzo, Selen ve Levent'in dikkatini çekti. Selen neler olduğunu sorunca Sedat'ta Nalan'ın onu sevmeye devam ettiğini ve yakında kendisine geri dönmek isteyeceğini söyledi. Sedat'ın durumunu beğenmeyen Selen, Cavit enişteyi arayıp göz kulak olmasını istedi.

MUZO VE BİLLUR YEMEĞE ÇIKIYOR

Sedat'ın sürekli kötü davranması nedeniyle istifa etmek isteyen Billur, durumu Muzo ile paylaştı. Muzo ise istifasını kabul etmeyip işine devam etmesini, yaşadığı sorunu Sedat ile konuşarak halledeceğini söyledi. Muzo, Billur ile detaylı konuşmak için Billur'u yemeğe davet etti.

Akşam Muzo ile buluşan Billur, Hayri'nin çalışmaya başladığı kebapçıya yemeğe gitti. Hayri ile konuşmak için mutfağa giden Muzo, kapıdan Hayri'nin konuşmasını dinledi. Eşinin ve çocuklarının geldiğini söyleyen Hayri, eve erzak aldığını arkadaşına anlatıyordu. Muzo ise konuşmaları duyunca kendini göstermeden masasına geri döndü.

Haberin Devamı

Hayri'nin iş çıkışını bekleyen Muzo, eve kadar Hayri'yi takip etti. Eşini ve çocuklarını gören Muzo, Hayri ile konuşacak mı?

CAMDAKİ KIZ 70. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.