Müjgan

Müjgan

Son dakika müjgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müjgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müjgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müjgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müjgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 müjgan haberi bulunmuştur. Tüm müjgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor!
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor! Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak Örümcer, geçen günlerde geçim sıkıntısı çektiğini ve yaşamını devam ettirebilmek için fotoğraflarını sattığını açıklamıştı.
16.02.2024 Magazin
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı İstanbul'da yüksek kar vaadiyle mağdurlardan para topladığı iddia edilen emekli banka müdürü Müjgan D.'nin (63) aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada şu ana kadar 7 kişiden 11 milyon lira para topladıkları öğrenildi. Müjgan D., oğlu, kızı ve eşinin de aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi. Mağdurlar arasında birçok iş adamının bulunduğu öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'nın yakınları kapsülün istasyona kenetlenmesini heyecanla izledi
Alper Gezeravcı'nın yakınları kapsülün istasyona kenetlenmesini heyecanla izledi Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, beraberinde 3 astronot ile birlikte yolculuk yaptığı kapsülün uzay istasyonuna kenetlenmesi heyecanla izlendi. Geveravcı'nın memleketi Mersin'in Silifke ilçesinde de yakınları ve komşuları, o anları televizyondan takip etti.
20.01.2024 Gündem
Milli futbolcunun annesine tuzak! Pes dedirtti: Önce para sonra kolonya
Milli futbolcunun annesine tuzak! Pes dedirtti: Önce para sonra kolonya Bakırköy'de dolandırılan yaşlı kadının, Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan eski futbolcu ve teknik direktör Raşit Çetiner'in annesi olduğu ortaya çıktı. Dolandırıcı, Müjgan Çetiner'in evine kadar girip oğlunun 10 bin lira paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Dolandırıcının telefonla aradığı kişi Raşit Çetiner'in sesini taklit ederek para istedi. Arayan kişinin oğlu olduğuna inana Müjgan Çetiner gelen kişiye tüm parasını verip bir de kolonya ikram etti
13.10.2023 Yaşam
Aydan Şener Üç Kız Kardeş’te! Oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık’a taşınır
Aydan Şener Üç Kız Kardeş’te! Oğlu ile birlikte yeni bir hayat kurmak için Ayvalık’a taşınır Yeşilçam’ın güzel oyuncusu “Müjgan” karakteri ile Üç Kız Kardeş’in oyuncu kadrosuna katılıyor. 1981 yılında Türkiye güzeli olan Aydan Şener, Üç Kız Kardeş dizisinde de canlandırdığı Müjgan karakteri ile yine gençlik yıllarında Türkiye güzeli seçiliyor.
28.09.2023 Magazin
Oya Alasya hayatını kaybetti!
Oya Alasya hayatını kaybetti! Türk Sineması'nın usta oyuncularından Zeki Alasya'nın 18 yıl evli kaldığı ilk eşi Oya Alasya hayatını kaybetti. Acı haberi Alasya’nın kızı Zeynep Alasya verdi.
17.09.2023 Magazin
Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu?
Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız 69. bölümüyle nefes kesti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan'ı kaybetmenin ağırlığı altında ezilen Sedat, hayatını riske atacak bir hamle yaptı.
10.03.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Türkan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek!
Camdaki Kız'da Türkan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek! Hayri, karısı Türkan ve çocuklarını mı, yoksa büyük aşkı Nalan’ı mı tercih edecek?
9.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu’ndan romantik anlar! 'Bu aşktan dönüş yok'
Veda Mektubu’ndan romantik anlar! 'Bu aşktan dönüş yok' Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Aslı ve Mehmet'in ailelerine rağmen aşklarına sahip çıktığı sahneler ekrana gelecek.
9.03.2023 Televizyon
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor!
'O Kız'da Müjgan hayatının şokunu yaşıyor! Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 8 Mart Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 23. bölümde neler oldu?
9.03.2023 Magazin
Sitare'nin büyük oyunu! O Kız 22. bölümde neler oldu?
Sitare'nin büyük oyunu! O Kız 22. bölümde neler oldu? Kanal D'nin Çarsamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, Sitare'nin büyük oyunu ne? İşte detaylar...
2.03.2023 Magazin
'O Kız'da Kadir'in dünyası başına yıkıldı!
'O Kız'da Kadir'in dünyası başına yıkıldı! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız',dün akşam seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 20. bölümde neler oldu?
2.02.2023 Magazin
Kadir ve Melek aşkı yeniden doğuyor!
Kadir ve Melek aşkı yeniden doğuyor! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız', dün akşam seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 18. bölümde neler oldu?
19.01.2023 Magazin
Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor!
Doruk, Zeynep'ten hesap soruyor! Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 04 Ocak Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 16. bölümde neler oldu?
5.01.2023 Magazin
Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu?
Zeynep, Sitare'nin oyununa geldi! O Kız 15. bölümde neler oldu? Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız, 28 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 15. bölümde neler oldu?
29.12.2022 Magazin
Sitare, Melek'i Doruk'un kucağına bırakıyor! O Kız 13. bölümde neler oldu?
Sitare, Melek'i Doruk'un kucağına bırakıyor! O Kız 13. bölümde neler oldu? Kanal D'nin çarşamba günlerine damga vuran dizisi 'O Kız', dün akşam seyircilerle buluştu. Son bölümde Doruk ile yaşadıkları Zeynep'i Doruk'a daha da bağlarken, Türkan'ın Doruk'un evinde Melek'i görmesi işlerin yolundan çıkmasına neden oldu. Peki, O Kız 13. bölümde neler oldu?
15.12.2022 Magazin
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım!
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım! Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan O Kız dizisi 07 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare ve Ardıç'ın yangının ortasında kalması panik yaratırken Ozan'ın Sitare'yi kurtarmaması dikkat çekmişti. Bu bölümde Zeynep ve Doruk aşkı alevlendi. Peki, O Kız 12. bölümde neler oldu?
8.12.2022 Magazin
Ardıç, Sitare'nin neler çevirdiğini anlıyor!
Ardıç, Sitare'nin neler çevirdiğini anlıyor! Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 30 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Ozan ile Sitare'yi öpüşürken gören Doruk'un ne tepki vereceği oldukça merak konusu oldu. Peki, O Kız 11. bölümde neler oldu?
1.12.2022 Magazin
Zeynep ve Doruk'un aşkı filizlendi! O Kız  10. bölümde neler oldu?
Zeynep ve Doruk'un aşkı filizlendi! O Kız 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi O Kız, 23 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Doruk ile Zeynep yakınlaşmaya başladı ve bunu fark eden Ozan ufak çaplı kıskançlık krizine girdi. Peki, O Kız 10. bölümde neler oldu?
24.11.2022 Magazin
Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet çiftinden uzun süre sonra bir ilk!
Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet çiftinden uzun süre sonra bir ilk! 31 Ağustos 2021 tarihinde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy ile eşi Cem Öğet, önceki akşam ilk kez kızları Pera olmadan dışarıda görüntülendi.
18.10.2022 Magazin
Hülya Gülşen: Hayat bana ikinci bir şans verdi!
Hülya Gülşen: Hayat bana ikinci bir şans verdi! Oyuncu ve tiyatro sanatçısı Hülya Gülşen, 16 Ağustos'ta beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. Zor günleri sevenlerinin desteğiyle atlatan Gülşen 'Hayat bana ikinci bir şans verdi.' dedi.
11.09.2022 Magazin
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı!
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı! Usta oyuncu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Sık sık babasına duyduğu özlemi dile getiren Derya Şensoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı. Şensoy'un mezarını ziyaret eden Derya Şensoy, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Derya Baykal da eski eşine duyduğu özlemi sosyal medyadan paylaştığı kare ile dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
Melike İpek Yalova yatarak poz verdi, sosyal medya yıkıldı
Melike İpek Yalova yatarak poz verdi, sosyal medya yıkıldı Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Müjgan rolü ve Mahkum dizisinde Büge rolünü ile gönüllerde taht kuran güzel oyuncu Melike İpek Yalova’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlara beğeni ve yorum yağıyor. Melike İpek Yalova’nın yaptığı son paylaşım ise takipçilerinden tam not aldı.
27.08.2022 Magazin
Ebru Gündeş'in sahne ücreti dudak uçuklattı!
Ebru Gündeş'in sahne ücreti dudak uçuklattı! Son olarak 'O Ses Türkiye'de jürilik yapan ve geçtiğimiz haftalarda annesi Müjgan Bilgin'i koronavirüs sebebiyle kaybetmesinden dolayı zor günler geçiren Ebru Gündeş, sahne ücreti konusuyla gündeme geldi. Şarkıcının aldığı iddia edilen miktar, adeta dudak uçuklattı.
12.08.2022 Magazin
Ebru Gündeş'in annesi son yolculuğuna uğurlandı
Ebru Gündeş'in annesi son yolculuğuna uğurlandı Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 73 yaşında hayatını kaybeden annesi Müjgan Bilgin'i Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostları Ebru Gündeş'i acı gününde yalnız bırakmadı.
25.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müjgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müjgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.