Konya

Konya

Son dakika konya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konya gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.040 konya haberi bulunmuştur. Tüm konya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
15.04.2024 Gündem
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki? Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre, en zeki şehirler belli oldu. 81 ilin IQ oranlarının paylaşıldığı araştırmada vatandaşlar yaşadıkları şehirler ile memleketlerinin kaçıncı sırada olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması 2024…
13.04.2024 Yaşam
Konyaspor nefes aldı! İstanbul'da kritik galibiyet
Konyaspor nefes aldı! İstanbul'da kritik galibiyet Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Konyaspor sezonun flaş ekibi Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti, rahat bir nefes aldı.
13.04.2024 Konya Spor
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
12.04.2024 İddaa
İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor!
İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Antalya 100 yıllık hayali olan yüksek hızlı trene kavuşuyor. Bakan Uraloğlu’nun duyurduğu, Antalya’yı Eskişehir’e bağlayacak olan yeni hızlı tren hattı sayesinde İstanbul-Antalya arası hızlı trenle 4 saat 45 dakikada kat edilecek.
12.04.2024 Ekonomi
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki bütün şehirleri raylı sistemlerle donatmaya devam ettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün akşam yayınlanan resmi gazetede belirtildiği üzere Bosna Bulvarı-Bahçelievler-Kazım Karabekir Raylı Sistem Hattı ile Konya Şehir Hastanesi-Stadyum 2. Etap Tramvay Hattı’nın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildiğini söyledi.
6.04.2024 Ekonomi
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur? 5 Nisan 2024 sela vakti ile illerde sela saati
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur? 5 Nisan 2024 sela vakti ile illerde sela saati Cuma namazının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar cüzdan duası ritüelini gerçekleştirmek için “Sela kaçta okunuyor, sela ile ezan arası ne zaman?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Cuma Sela saati…
5.04.2024 Gündem
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldü
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldü Konya’nın Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
4.04.2024 Gündem
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-10” operasyonlarında; 1 ton 19 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
2.04.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi Konya il başkanı istifa etti
Yeniden Refah Partisi Konya il başkanı istifa etti Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 6 ilçeyi kazanan Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı Temel Peker, istifa etti.
1.04.2024 Gündem
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide?
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Oy sayımı devam ediyor. İlk gelen sonuçlara göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP adayları önde gidiyor. Peki, CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı?
31.03.2024 Gündem
30 büyükşehirde seçim sonuçları
30 büyükşehirde seçim sonuçları Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. 30 büyükşehirde seçim sonuçları da merak ediliyor. İşte il il seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
31.03.2024 Gündem
81 İl, 973 ilçe seçim sonuçları 2024: Sandıklar kapandı,  sonuçlar geliyor! 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı veriler...
81 İl, 973 ilçe seçim sonuçları 2024: Sandıklar kapandı, sonuçlar geliyor! 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı veriler... Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için okullara akın etti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanları bu akşam sonuçların açıklanmasıyla belli oluyor. İstanbul'da Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasında geçen mücadele Ankara'da Turgut Altınok ve Mansur Yavaş arasında devam ediyor. Saat 17:00'da biten oy verme işlemi YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasının ardından yayın yasağı kalacak ve canlı veriler açıklanmaya başlanacak. gazetevatan.com'da seçim sayfasında anlı verilerin açıklanacağı yerel seçim sonuçları en sıcak ve son durumlarla birlikte seçim sayfamızda olacak.
31.03.2024 Gündem
Konya ilçe seçim sonuçları 2024: Selçuklu seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Selçuklu Belediyesi hangi partide?
Konya ilçe seçim sonuçları 2024: Selçuklu seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Selçuklu Belediyesi hangi partide? Konya ilçe seçim sonuçlarını da gazetevatan'da takip edebilirsiniz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde il il, ilçe ilçe seçim sonuçları canlı olarak takip edilebilecek. Konya Selçuklu ilçe seçim sonuçları da anlık olarak gazetevatan seçim sayfasında olacak. Peki Konya Selçuklu belediye başkanı kim oldu? Selçuklu belediyesi hangi partiden?
31.03.2024 Gündem
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 68 ilde 4 gündür devam eden Mercek-15 Operasyonları'nda 750 silah ele geçirildiğini, 878 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.
30.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
TFF Süper Lig'de 33'üncü haftanın programını açıkladı
TFF Süper Lig'de 33'üncü haftanın programını açıkladı Süper Lig'de 33'üncü haftanın programı belli oldu.
28.03.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Konya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.