Elektrik Kesintisi

Elektrik Kesintisi

Son dakika elektrik kesintisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik kesintisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik kesintisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Kesintisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik kesintisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.719 elektrik kesintisi haberi bulunmuştur. Tüm elektrik kesintisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek?
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? AYEDAŞ ve BEDAŞ arıza sorgulama ekranına ilişkin araştırmalar BEDAŞ'ın yaptığı duyuru ardından hız kazandı. 24 Nisan Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...
24.04.2024 Gündem
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Gündem
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin trafo binasına girerek yaklaşık 150 bin TL değerindeki kabloları çalan hırsızlar, hastanenin elektriğinin kesilmesine neden oldu. Olay nedeniyle, diyaliz ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 52 hasta, ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledildiği açıklandı.
10.04.2024 Gündem
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
6 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? İstanbul elektrik kesintisi...
6 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? İstanbul elektrik kesintisi... İstanbul elektrik kesintisine dari güncel bilgiler elimize ulaşmaya başladı. BEDAŞ'ın yer verdiği duyuruda 6 Aralık 2023 Çarşamba İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanak ilçeler açıklandı. Planlı bir kesintinin uygulanacağı ilçeler arasında Fatih, Bakırköy, Bağcılar, EyüpSultan, Beylikdüzü yer aldı. Peki yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? Detaylar haberimizde.
5.12.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi Elektrikler ne zaman gelecek sorusu araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) İstanbul'da 27 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları paylaştı. Peki, elektrikler ne zaman gelecek?
28.11.2023 Gündem
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek?
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs BEDAŞ elektrik kesintisi listesi için aramalar arttı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruya göre İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ yayımladığı planlı kesinti programında Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir ve daha birçok ilçede bugün elektrik kesintisi yaşanacağı görülüyor. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtını sorguluyor.
16.11.2023 Gündem
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruyla birlikte, İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı. Bugün Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Arnavutköy elektrik kesintisi yapılacak ilçeler arasında yer alıyor. İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
16.11.2023 Gündem
Adana Demirspor, Osijek deplasmanında turla dönüyor
Adana Demirspor, Osijek deplasmanında turla dönüyor UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Eleme Turu ikinci maçında Adana Demirspor, deplasmanda konuk olduğu Hırvatistan ekibi NK Osijek'e 3-2 yenildi. Mavi lacivertli ekip, bu sonuca rağmen ilk maçta aldığı 5-1’lik galibiyetle rakibini eleyerek tur atladı.
17.08.2023 Futbol
Bakan Yerlikaya, 9 ildeki sel felaketinin bilançosunu açıkladı
Bakan Yerlikaya, 9 ildeki sel felaketinin bilançosunu açıkladı Zonguldak ve 8 ilde meydana gelen sel felaketinin bilançosunu açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, felaketin ardından yaraları sarma çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "Yağışlar sonrası mahsur kalan 23 vatandaşımız helikopterlerle, 608 vatandaşımız bot ve iş makineleri ile kurtarıldı" dedi.
12.07.2023 Gündem
Oksijen vanalarını kapattı, bir hastanın ölümüne sebep oldu! İşte teknikerin cezası
Oksijen vanalarını kapattı, bir hastanın ölümüne sebep oldu! İşte teknikerin cezası Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde arkadaşıyla "kalem şakası" yaparken yoğun bakım servisindeki oksijen vanalarını kapatarak bir hastanın ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Fatih K., 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.04.2023 Yaşam
Depremde son durumu Fuat Oktay açıkladı: 49 bin 589 kişi hayatını kaybetti
Depremde son durumu Fuat Oktay açıkladı: 49 bin 589 kişi hayatını kaybetti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 49 bin 589, sel felaketine maruz kalan illerde ise 18 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, selde kaybolan 3 kişinin bulunmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini açıkladı.
18.03.2023 Gündem
Japonya’da etkili olan şiddetli kar yağışında bilanço ağırlaşıyor: 17 ölü, 90 yaralı
Japonya’da etkili olan şiddetli kar yağışında bilanço ağırlaşıyor: 17 ölü, 90 yaralı Japonya’nın farklı kesimlerinde yaklaşık 1 hafta boyunca etki gösteren şiddetli kar yağışı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye, yaralananların sayısı 90'a yükseldi.
26.12.2022 Dünya
Ceylin'den Ilgaz'a boşanma dilekçesi! Yargı 49. bölümde yaşananlar şaşırttı
Ceylin'den Ilgaz'a boşanma dilekçesi! Yargı 49. bölümde yaşananlar şaşırttı Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Parla'nın kaçacağı sırada Ilgaz, Eren ve polis memurları havalimanına gelerek kaçmasına engel oldu. Peki, Ilgaz ve Ceylin boşanacak mı? Yargı 49. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
26.12.2022 Magazin
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda ve aşırı soğuklarda hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi.
25.12.2022 Dünya
Tayland'da büyük şok! Savaş gemisi battı, çok sayıda asker kayıp
Tayland'da büyük şok! Savaş gemisi battı, çok sayıda asker kayıp Tayland'da şiddetli fırtına nedeniyle batan donanma gemisinde bulunan 31 kayıp denizci için arama çalışmaları devam ediyor.
19.12.2022 Dünya
Kirazlı-Başakşehir ve Bahariye-Olimpiyat metro hatlarında elektrik kesintisi, seferler durdu
Kirazlı-Başakşehir ve Bahariye-Olimpiyat metro hatlarında elektrik kesintisi, seferler durdu Kirazlı-Başakşehir-Metrokent ve Bahariye-Olimpiyat Metro hattında elektrik kesintisi nedeniyle seferler yapılamadı. Yolcular metrodan inip yürürken, bir süre sonra seferler normale döndü.
13.12.2022 Yaşam
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildi
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Zeminden 6.81 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, başta Düzce olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Edirne illeri ile ilçelerinde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada yaralı sayısının 61 olduğu duyuruldu.
23.11.2022 Gündem
Venezuela’da toprak kayması: 22 ölü, en az 50 kayıp
Venezuela’da toprak kayması: 22 ölü, en az 50 kayıp Venezuela’da yoğun yağışların ardından meydana gelen toprak kayması sonucu 22 kişinin hayatını kaybettiği, 50'den fazla kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.
9.10.2022 Dünya
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor
ABD'de alarm! Ian fırtınası bekleniyor  Kanada’nın Atlantik Okyanusu kıyılarındaki eyaletlerinde Fiona fırtınası hayatı olumsuz etkilerken, kıyılardaki bazı evlerin denize sürüklendiği açıklandı. Öte yandan Filipinler, kategori 3 ila 5 şiddetinde etkili olacak Noru süper tayfununa hazırlanmak için kıyı bölgelerinde tahliyelere başladı. ABD’nin Florida kıyılarında gelecek hafta etkili olması beklenen Ian fırtınası sebebiyle NASA, Artemis 1 roketinin Salı günü planlanan fırlatma işlemi için bugün karar verecek.
25.09.2022 Dünya
Kasırga durmuyor, elektrik gitti sular kesildi! Rüzgar hızı saatte 145 kilometre
Kasırga durmuyor, elektrik gitti sular kesildi! Rüzgar hızı saatte 145 kilometre Atlas Okyanusu’nda oluşan Fiona Kasırgası’nın vurduğu Porto Riko’nun 3’te 2’sinde elektrik kesintileri meydana gelirken, birçok şehirde su kesintileri yaşandı.
19.09.2022 Dünya
Elektrik şirketlerinden son dakika açıklaması! 8,7 milyon aboneyi kapsıyor
Elektrik şirketlerinden son dakika açıklaması! 8,7 milyon aboneyi kapsıyor BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, tüketicileri ‘planlı kesinti nedir, niçin yapılır?’ konularında bilgilendirmek üzere ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, şebeke iyileştirme, tesislerin yenilenmesi ve yatırım çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade edilerek, “Bu sırada çalışmaların can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi adına zaruri olarak planlı kesintiler gündeme gelebilmekte. Planlı çalışmalar sırasında tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması için 48 saat önceden kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılmakta” denildi.
16.09.2022 Ekonomi
Elektrik şirketlerinden planlı kesinti ‘yatırım ve bakım’ demek açıklaması
Elektrik şirketlerinden planlı kesinti ‘yatırım ve bakım’ demek açıklaması BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, tüketicileri ‘planlı kesinti nedir, niçin yapılır?’ konularında bilgilendirmek üzere ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, şebeke iyileştirme, tesislerin yenilenmesi ve yatırım çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade edilerek, “Bu sırada çalışmaların can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi adına zaruri olarak planlı kesintiler gündeme gelebilmekte. Planlı çalışmalar sırasında tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması için 48 saat önceden kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılmakta” denildi.
16.09.2022 Gündem
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 24 ilçede bugün başlıyor, 8 saate kadar sürebilir
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 24 ilçede bugün başlıyor, 8 saate kadar sürebilir İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak. Bugün, yarın ve cumartesi günleri 24 ilçede farklı saatlerde uygulanacak. Elektrik kesintileri 8 saate kadar ulaşabilir.
8.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Kesintisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik kesintisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.