Gazete Vatan Logo
Magazin Camdaki Kız'da Sedat'ın sekreter kız rezaleti! Nalan her şeyi gözleri ile gördü

Camdaki Kız'da Sedat'ın sekreter kız rezaleti! Nalan her şeyi gözleri ile gördü

Camdaki Kız tüm hızda Sedat’ın çapkınlıkları bitmiyor. Nalan Billur’la buluştuktan sonra eşyalarını toplamak için konağa döndüğünde kapıda Selen, Levent ve Muzo konuşurken gördü. Saklanıp onları dinlediğinde Sedat’ın otelde biriyle olduğunu duydu. Selen’lerin peşinden otele geçince büyük rezaleti gözleri ile gördü. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 67. bölüm özeti...

Camdaki Kız'da Sedat'ın sekreter kız rezaleti! Nalan her şeyi gözleri ile gördü

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız tüm hızıyla devam ediyor. İşte her hafta perşembe günleri izleyiciyi ekranlara kilitleyen Camdaki Kız'ın son bölüm özeti.

Geçen bölüm heyecanı dorukta bırakan Camdaki Kız, yeni bölümünde de zirvede başladı. Sedat Nalan’ı apar topar yemekten aldı ve konağa geçtiler. O sırada babasının gönderdiği mektupları Hafize yalan söyleyerek arla zorla Rafet’ten teslim alabildi. Hafize’nin söylediği yalanla alakalı olmadığını bildiğini Hafize’ye söyledi. Bildiğine şaşıran Hafize’yi rahatlatmak için bunların aralarında kalacaklarını ve kimsenin bilmeyeceğini söyledi.

"SENİN O ELİNİ KIRARIM"

Nalan’la Sedat eve döndüklerinde birbilerine girmişlerdi bile. Eve döndükten büyük kavgaları başladı. Nalan içindekileri Sedat’a kustu. Bu evlilik için ne yaptığını, ona ne verdiğini bu zamana kadar yaşadığı bütün sıkıntıları bir bir yüzüne söyledi. Bu evliliğin amacının bile Cana ile daha rahat görüşebilmek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Sedat’ın dur bağrışlarına duymayan Nalan’ın söylediği tek şey onu dinlemesi gerektiğiydi. Hiç susmadan hislerini bir bir aktaran Nalan’a dayanamadı ve Sedat el kaldırdı. Yaşanan olayı Billur’dan öğrenen Muzo tam o sırada içeri girdi ve ‘Senin o elini kırarım!’ dedi. Nalan yaşanan olayın şokuyla hemen dışarı çıkmak istedi. Muzo kapıda onu durdu ve biraz konuşmak için ikna etti.

Nalan Muzo’yla konuştuğunda Sedat’la evliliğini bitirmesinin artık kaçınılmaz olduğunu anlattı. Muzo ikna etmeye çalışsa da başaramadı. Muzo’nun odasına kalan Nalan sabah Hayri’yle kahvaltı planı yaptı. Sabah Sedat’la konuşan Muzo ne yapacağını sordu. Sedat artık umrunda olmadığını, bu saatten sonra kendimi onaylattırmakla uğraşamam dedi. ‘Evliliğim sürerse sürer, sürmezse...’ diyerek çıktı odadan. Nalan Hayri’yle kahvaltıda buluştu ve konaktan ayrılacağını söyledi. Hayri bu karar nasıl verdiğini sorgulamaktan tam anlamıyla sevinemedi.

Levent olanları Selen’den öğrendikten sonra Gülcihan’la konuştu ve Selen’e hiç mi güveniniz yok diye sordu. Gülcihan hiç tepki vermeden masadan ayrıldı. Yarın konaktan ayrılacaklarını bilen Hafize, eşyalarını toplamaya başladı. O sırada camdan baktığında kapıda Nalan’ın babasını gördü ve hemen aşağıya inip ona buradan gitmesini söyledi. Tam o sırada şirkete gitmek için kapıya çıkman Rafet, Metin’le konuşan Hafize’yi gördü. Israrla Nalan’dan özür dilemek isteyen Metin oradan ayrılmadı. Tartıştıklarını farkeden Rafet yanlarına gitti ve adamın tavırlarından hiç hoşlanmadı.

Billur’la Muzo buluştu ve Billur’a olanları anlattı. Hayri ve Nalan hakkında düşüncelerini anlattılar. Billur mutlu olacaklarını düşünürken Muzo bunun imkansızlığından bahsetti. Hayri ve Nalan ilişkisini olay örgüsünü öyle bir anlattı ki bütün sahneler Billur’un gözünde canlandı. Sedat’'ın gururunu okşayan asistanı Sedat’ı ‘Siz her şeyin en iyisine layıksınız.’ diyerek göklere çıkardı. Bu gazla Billur’u yanına çağıran Sedat Billur’a ‘Hem burada çalış hem arkamdan iş çevir, buna tahammülüm yok!’ dedi. Duyduklarını Gülcihan’a söyleyen Döndü, Nalan’ın eveden ayrılacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Döndü’nün söylediklerinden sonra böyle bir şey var mı yok mu diye Nalan’ı yoklamaya gitti Gülcihan. Hastane bahanesi sunup yarın Nalan’ı onunla hastaneye gelmeye ikna etti.

SEDAT'A BÜYÜK ŞOK

Nalan Billur’la buluştuktan sonra eşyalarını toplamak için konağa döndüğünde kapıda Selen, Levent ve Muzo konuşurken gördü. Saklanıp onları dinlediğinde Sedat’ın otelde biriyle olduğunu duydu. Selen’lerin peşinden onlar da otele geçti. Asistanı Sedat’ı kontrol etmek için odaya girdi ve çıkacağını bildirdi. İpek’le biraz dertleştikten sonra gitmesini istemedi. Ona iyi geldiğini ve yaptığı iyi şeyleri ona anlattı. İpek ‘Sizi de işimi de seviyorum...’ dedi.

Haberin Devamı

Sedat ‘Ne kadar seviyorsun? Nasıl seviyorsun bir bakalım.’ dedikten sonra öpüşmeye başladılar. Herkes oteldeydi. Sıra halinde hepsi odaya doğru koşar adım ilerken Rafet Nalan’ın babası Metin’le görüşüyordu. Sedat çoktan asistanıyla birlikte olmuştu. Sedat’la asistanı pizza beklerken kapıda Nalan, Selen, Leven ve Muzo’yu görünce şoke oldu.