Deprem İstanbul

Deprem İstanbul

Son dakika deprem İstanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deprem İstanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deprem İstanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.266 deprem istanbul haberi bulunmuştur. Tüm deprem istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa ve çevre illerde hissedildi. Peki bu depremi nasıl yorumlamak gerekiyor? Bölgede hangi faylar büyük deprem üretebilir? Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
20.03.2024 Gündem
Yalova'da 3.5 büyüklüğünde deprem!
Yalova'da 3.5 büyüklüğünde deprem! Yalova, Marmara Denizi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bursa civarında da hissedildi.
20.03.2024 Gündem
Deprem İstanbul'u salladı! Naci Görür’den ilk açıklama
Deprem İstanbul'u salladı! Naci Görür’den ilk açıklama Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale’nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili konuştu. Stres birikiminin olduğu bölgelerde depremin beklendiğini vurgulayan Görür, "Gemlik Körfezi'nde bir aktivite var" dedi.
5.03.2024 Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi Çanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden hissedildi. Bakan Yerlikaya depremle ilgili olumsuz durum olmadığını bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da depremden korkup ikinci kattan atlayan bir vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.
4.03.2024 Gündem
Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Edirne'de de hissedildi.
27.02.2024 Gündem
Deprem mi oldu? 23 Şubat 2025 İstanbul’da deprem mi oldu?
Deprem mi oldu? 23 Şubat 2025 İstanbul’da deprem mi oldu? Bursa veya çevre illerde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul’da da hissedildi.
23.02.2024 Gündem
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Yalova depremi sonrası Naci Görür fay haritasını paylaşarak uyardı: Sistem gerilim biriktiriyor
Yalova depremi sonrası Naci Görür fay haritasını paylaşarak uyardı: Sistem gerilim biriktiriyor Yalova'da meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'dan hissedildi. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yorum yaptı. Fay haritasını paylaşan Görür, Marmara'daki sistemin gerilim biriktirdiğini ifade etti.
18.12.2023 Gündem
Yalova ve Gümüşhane'de korkutan deprem
Yalova ve Gümüşhane'de korkutan deprem Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul'da da hissedildi. Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde AFAD verilerine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gümüşhane'nin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
17.12.2023 Gündem
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan beklenen Marmara depremiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Gemlik'te meydana gelen depremler sonrası deprem yeniden gündem olurken Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmara'ın kuzeyindeki fayın ölü olduğunu aktararak, asıl fayın Yalova'nın Çınarcık bölgesinin önlerinden geçtiği aktardı.
9.12.2023 Gündem
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, Ali ve Kadir Yasak'ın 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.
4.12.2023 Gündem
Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023?
Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023? 4 Aralık Pazartesi İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde hissedilen deprem tedirgin yarattı. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. Marmara Denizi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası Yalova’nın Armutlu ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün (4 Aralık Pazartesi) ara verilince öğrenciler arama motorlarına yönelerek deprem nedeniyle okullar tatil mi, okullar yarın tatil oldu mu? Sorularına yanıt arıyor.
4.12.2023 Gündem
Yargıtay'dan evlenecek çiftleri ilgilendiren düğün kararı
Yargıtay'dan evlenecek çiftleri ilgilendiren düğün kararı Düğün solanları işletmecilerinin, ruhsatı olmamasına rağmen düğün organizasyonları yapan otellere karşı verdikleri hukuk mücadelesine dair Yargıtay'dan emsal bir karar çıktı. Kararla birlikte, turizm belgesi olmayan otellerde düğün yapılamayacak.
4.12.2023 Gündem
Kripto paralarda hızlı yükseliş
Kripto paralarda hızlı yükseliş Kripto para birimleri Fed'in faiz artırım patikasının sona erip düşüş bandına gireceği beklentisiyle yükselişe geçti.
4.12.2023 Ekonomi
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te yerel seçim hazırlıklarına ilişkin bilgileri paylaştı.
4.12.2023 Gündem
Marmara’da peş peşe iki deprem! Naci Görür'den ilk açıklama: Bu kentimizin yeri çok tehlikelidir
Marmara’da peş peşe iki deprem! Naci Görür'den ilk açıklama: Bu kentimizin yeri çok tehlikelidir Merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Sakarya'da hissedilen depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür’den açıklama geldi. Prof. Dr. Görür, “Bu kentimizin yeri çok tehlikelidir” dedi.
4.12.2023 Gündem
Gemlik'te 5.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve İzmir’den de hissedilen deprem vatandaşları korkuttu
Gemlik'te 5.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve İzmir’den de hissedilen deprem vatandaşları korkuttu Marmara Denizi’nde, Gemlik Körfezi’nde Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bursa’nın yanı sıra çevre illerle İstanbul ve İzmir’den de hissedildi.
4.12.2023 Gündem
Deprem sonrası uzmanlardan çarpıcı yorum
Deprem sonrası uzmanlardan çarpıcı yorum Bursa'da merkez üssü Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Öte yandan uzmanlardan deprem sonrası çarpıcı yorumlar geldi.
4.12.2023 Gündem
Bursa'da 5.1 büyüklüğünde deprem
Bursa'da 5.1 büyüklüğünde deprem Bursa'da merkez üssü Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi.
4.12.2023 Vatan TV
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
Düzce'de deprem bekleniyor mu, Kuzey Anadolu fay hattı üzerinde Düzce var mı? Düzce deprem bölgesi mi? Deprem risk haritası!
Düzce'de deprem bekleniyor mu, Kuzey Anadolu fay hattı üzerinde Düzce var mı? Düzce deprem bölgesi mi? Deprem risk haritası! AFAD'ın verilerine göre saat 13.55'te merkez üssü Bolu olan 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Ankara ve Düzce'den de hisselince Düzce’nin deprem risk haritası sorgulanmaya başlandı. Peki, Düzce deprem bölgesi mi? Kuzey Anadolu fay hattı üzerinde Düzce var mı, Düzce’de deprem riski devam ediyor mu? Düzce deprem risk haritası ile deprem fay hattı haritası…
17.03.2023 Gündem
Bolu'da meydana gelen 4.8 şiddetindeki deprem iş yerlerinin güvenlik kamerasında!
Bolu'da meydana gelen 4.8 şiddetindeki deprem iş yerlerinin güvenlik kamerasında! Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Deprem bölgedeki dükkanların güvenlik kamerasına yansıdı.
16.03.2023 Vatan TV
Bolu depremi İstanbul (Marmara)depremini tetikler mi? Bolu'da deprem bekleniyor mu 2023, Bolu'da bir deprem daha olur mu? Bolu deprem ve fay hattı risk haritası!
Bolu depremi İstanbul (Marmara)depremini tetikler mi? Bolu'da deprem bekleniyor mu 2023, Bolu'da bir deprem daha olur mu? Bolu deprem ve fay hattı risk haritası! Bolu'da 4,8 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul ve Ankara'dan da hissedildi. Saat 13.55'teki depremin derinliği 8,13 kilometre olarak kaydedildi. Söz konusu depremin ardından Bolu depremi İstanbul depremini tetikler mi? Bolu'da deprem bekleniyor mu 2023, Bolu'da bir deprem daha olur mu? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Bolu deprem ve fay hattı risk haritası…
16.03.2023 Gündem
Bolu depremi Marmara depremini tetikler mi? AFAD'dan açıklama
Bolu depremi Marmara depremini tetikler mi? AFAD'dan açıklama AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, "Bolu'da meydana gelen 4,8'lik deprem, kuzey Anadolu fay zonuna bağlı, küçük ve kısa bir kol üzerinde meydana geldi. Bu tür çok kısa uzanıma sahip faylar üzerindeki depremlerin Marmara'daki fayları tetiklemesi söz konusu değildir" dedi.
16.03.2023 Gündem
AK Parti'nin ardından MHP de açıkladı: Cumhur ittifakı'nın adayı Erdoğan oldu
AK Parti'nin ardından MHP de açıkladı: Cumhur ittifakı'nın adayı Erdoğan oldu AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Grubu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirilmesine oy birliğiyle karar verildiğini açıkladı. AK Parti'nin ardından MHP de adaylarının Erdoğan olduğunu açıkladı.
16.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deprem İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.