Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı erdoğan açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.729 cumhurbaşkanı erdoğan açıklama haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı erdoğan açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak? 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Sandıklar açılmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması yapıp yapmayacağı da araştırılamaya başlandı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. CHP'deki para sayma görüntüleri hakkında konuşan Erdoğan "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Emeklinin gözü ek zam haberinde
Kabine toplantısı başladı! Emeklinin gözü ek zam haberinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve terörle mücadele toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak.
16.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. Son 6 aylık enflasyon yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Memur ve emeklisinin alacağı zam oranı yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Bu rakamlara refah payı dahil değil. Memurlar ve emekliler bu orana refah payı ve seyyanen zammın dahil edilip edilmeyeceğini sorgularken Cumhurbaşkanı’nın söz konusu zamlara yönelik bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
3.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yumruk' tepkisi: Şiddetin Türk sporunun içinde barınmasına asla izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yumruk' tepkisi: Şiddetin Türk sporunun içinde barınmasına asla izin vermeyeceğiz MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Spor şiddetle bağdaşmaz. Şiddetin Türk sporunun içinde barınmasına asla izin vermeyeceğiz." dedi.
11.12.2023 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Kritik konular masada
Kabine toplantısı başladı! Kritik konular masada Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Enflasyonla mücadele, emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve gençlere vergisiz cep telefonu desteği toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak.
26.09.2023 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı. Toplantının gündem maddeleri arasında memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı da bulunuyor.
3.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! İşte masadaki konular...
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.00'te toplanıyor. Toplantının gündem maddeleri arasında memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı da bulunuyor. Toplantıda, iç ve dış siyasetteki gelişmeler de ele alınacak.
3.07.2023 Gündem
Fiyat İstikrar Komitesi nedir, kimlerden oluşur? Zincir marketler nasıl denetlenecek? Fiyat farklılıkları nasıl giderilecek?
Fiyat İstikrar Komitesi nedir, kimlerden oluşur? Zincir marketler nasıl denetlenecek? Fiyat farklılıkları nasıl giderilecek? Hükümetten ekonomi ile ilgili yeni önlemler yolda! Enflasyonla mücadele kapsamında fahiş fiyatlar ile ilgili hükümet yeni adımlar atıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda ekonomi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve marketler ile ilgili kontrollerin sıkılaştırılacağını belirtti. Fiyat İstikrar Komitesi'ni kurarak takibini zincir marketlerde fiyat denetimlerinin arttırılacağını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyat farklılıklarının önüne geçeceklerini ve Fiyat İstikrar Komitesi’nin çalışmalara başlayacağını söyledi. Peki, Fiyat İstikrar Komitesi nedir? Zincir marketler nasıl denetlenecek? Fiyat farklılıkları nasıl giderilecek? Fiyat İstikrar Komitesi marketleri nasıl denetleyecek, ceza verecek mi? Marketlerdeki fahiş fiyat farklılıkları nasıl önlenecek? İşte detaylar…
30.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj: Teröre destek verenler dökülen her kana ortaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ndeki Medya Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı ile ilgili; "Terör örgütüne destek verenler dökülen her kana ortaktır. Teröristlerin kimin arkasına saklanırsa saklansın kendilerini bekleyen akıbetten kurtulamayacaklardır." ifadelerini kullandı.
16.11.2022 Siyaset
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var?
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Kritik Kabine toplantısının gündeminde başörtüsünü anayasal güvence sağlayacak anayasa değişiklik teklifi gündemin ilk sırasında yer alırken, enflasyonla mücadele ve ekonomik tedbirler de görüşülecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? İşte 24 Ekim 2022 Kabine gündemi!
23.10.2022 Gündem
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı konuşması bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri!
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı konuşması bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri! AK Parti grup toplantısı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partililere seslenecek. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapacağı saate çevrildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının tarihi bir nitelik taşıdığını belirtmiş, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır" demişti. Peki, Cumhurbaşkanı ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı saat kaçta açıklama yapacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri!
5.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasına herkesi ekran başına beklediklerini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasının bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacağını duyurdu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? Ak Parti grup konuşması ne zaman? İşte detaylar…
4.10.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplanacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplanacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'deki temasları nedeniyle bu hafta Kabine toplantısı yapılamamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yurda dönüyor. Pek çok kişi de bugün Kabine toplantısının olup olmayacağını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne zaman açıklama yapacağını merak ediyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplanacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? İşte detaylar…
22.09.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi!
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi! Kabine toplantısı bugün Beştepe’de toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine’nin masasında kritik konular bulunuyor. Toplantıda ana gündem maddesi ekonomi, dış ve iç siyaset olacak. Ayrıca Merkez Bankası faiz indirme kararının yansımaları da değerlendirilecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine kararları ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı gündemi!
22.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Ziraat Bankası Kütüphanesi ve Merkezi Derslik Binası’nın açılış töreni sonrasında gençlerle bir araya geldi.
12.08.2022 Siyaset
Kabine Toplantısı bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı mı?
Kabine Toplantısı bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı mı? Kabine Toplantısı bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı sona erdi.
27.06.2022 Gündem
1 milyon Suriyeli projesi nedir? Suriyeliler için dönüş projesi nasıl uygulanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriyeliler ile ilgili açıklaması!
1 milyon Suriyeli projesi nedir? Suriyeliler için dönüş projesi nasıl uygulanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriyeliler ile ilgili açıklaması! Kritik Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriyeli sığınmacılar, ekonomik gelişmeler ve fahiş fiyat artışlarına karşı alınacak önlemler olan toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Suriyeliler için dönüş projesi nasıl uygulanacak? 1 milyon Suriyeliye ne olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriyeliler ile ilgili açıklaması!
9.05.2022 Gündem
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Kurulun en önemli toplantılarından biri olacak" dediği Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün yapıldı. Bilim Kurulu toplantısında alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Peki, Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske zorunluluğu nerelerde kalktı? Maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
26.04.2022 Gündem
Bilim kurulu toplantısı bitti mi? 26 Nisan Bilim kurulu toplantısı sonuçları açıklandı mı?
Bilim kurulu toplantısı bitti mi? 26 Nisan Bilim kurulu toplantısı sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılan Koronavirüs Bilim Kurulu son toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan kararlara ilişkin Bilim Kurulu üyeleriyle açıklama yapıyor. Peki, Bilim kurulu toplantısı bitti mi? 26 Nisan Bilim kurulu toplantısı sonuçları açıklandı mı?
26.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak, bayram tatili uzatılacak mı? Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı açıklama yapacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak, bayram tatili uzatılacak mı? Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı açıklama yapacak! Koronavirüsle mücadele kapsamında önemli kararların alınacağı Bilim Kurulu toplantısı başladı. Toplantıda bazı alanlarda devam eden maske zorunluluğunun kaldırılması yönünde karar çıkması bekleniyor. Öte yandan Bilim Kurulunda alınan kararların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapacağı belirtildi. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?
26.04.2022 Gündem
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı, kabine sona erdi.
25.04.2022 Siyaset
İşverene 6 ay prim desteği! İşbaşı eğitim programı nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
İşverene 6 ay prim desteği! İşbaşı eğitim programı nedir? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıdan önemli kararlar çıktı. Kabine Toplantısı'nda, Türkiye'nin iç ve dış siyasi meseleleri ile ekonomiye dair gelişmele ele alındı. Salgında gelinen son nokta, ekonomideki son durum, KDV düzenlemesi gibi konuların ele alındığı toplantıdan önemli kararlar çıktı. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Peki, İşverene 6 ay prim desteği ne zaman verilecek? İşbaşı eğitim programı nedir? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
12.04.2022 Ekonomi
Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Fiyatlardaki balon sönecek
Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Fiyatlardaki balon sönecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısı sona erdi. Toplantı 1 saat 45 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, "Belirsizliğin yol açtığı tereddütler ortadan kalktıkça ürün arzının yeniden dengeye oturacağını, fiyatlardaki balonun söneceğini ümit ediyoruz. İş başı eğitim kapsamında mevcut çalışanların işe alacakları her işçinin 3 veya 6 ay kapsamında sosyal prim desteklerini Çalışma Bakanlığımız karşılayacak. 2B arazi satışlarıyla ilgili başvuru ve ödeme sürecini de 31 Aralık'a kadar uzatma kararı aldık. Çiftçilerimizi ecrimizi bedelinin 10 yıl süreyle kiralama imkanı getirdiğimiz taşınmazlar için başvuru sürecini kaldırıyoruz." dedi.
12.04.2022 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak
Kabine toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine toplandı. Toplantısının ana gündem maddesi ise Rusya-Ukrayna savaşı.
28.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı erdoğan açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.