Gazete Vatan Logo

Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi!

Kabine toplantısı bugün Beştepe’de toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine’nin masasında kritik konular bulunuyor. Toplantıda ana gündem maddesi ekonomi, dış ve iç siyaset olacak. Ayrıca Merkez Bankası faiz indirme kararının yansımaları da değerlendirilecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine kararları ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı gündemi!

Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi!

Türkiye’nin gözü bugün Kabine toplantısında olacak. Kritik konuların konuşulduğu Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak. Kabinenin masasında ekonomik gelişmeler, Merkez Bankası faiz kararının yansımaları, Erdoğan'ın Putin ve Zelenski ile yaptığı görüşmeler ve iç siyaset masada olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündeminde neler var? Kabine kararları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine, 3 hafta aradan sonra bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının saat 15.00’ten sonra yapılması bekleniyor.

KABİNE GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Kabne toplantısının ana gündem maddesinin ekonomi olması bekleniyor. Bu kapsamda enflasyonla mücadele ve fiyat artışlarına karşı alınacak önlemler ele alınacak. Merkez Bankası'nın 1 puanlık faiz indirime kararının sonuçları da değerlendirilecek. Ayrıca, Erdoğan'ın Putin ve Zelenski ile yaptığı görüşmeler ele alınacak. İstanbul'da imzalanan tahıl sevkiyatı anlaşması ile ilgili gelişmeler değerlendirilecek. Kabine toplantısında, hem yurt içinde hem de Irak ve Suriye'nin kuzeyinde yürütülen terörle mücadele operasyonları değerlendirilecek. İsrail ile normalleşme süreci ve Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de Kabine'nin gündeminde olacak. lantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

Haberin Devamı