Kabine Gündemi

Kabine Gündemi

Son dakika Kabine gündemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kabine gündemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kabine gündemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabine Gündemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabine gündemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 kabine gündemi haberi bulunmuştur. Tüm kabine gündemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener masaya geri döndü
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener masaya geri döndü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçen hafta yaptığı açıklamanın ardından siyasette sıcak dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Son dakika haberlerinin arka arkaya geldiği İYİ Parti - Millet İttifakı cephesinde yeni gelişmeler var. Sabah saatlerinde Akşener'in bugün yapılacak toplantıya katılmayacağı duyurulmuştu. Ancak İmamoğlu ve Yavaş'ın ziyareti sonrası İYİ Partili Kürşad Zorlu tarafından yapılan açıklamada; Akşener'in toplantıya katılma kararı aldığını duyurdu. Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Merkezi'ne geldi. Akşener'i Temel Karamollaoğlu karşıladı.
6.03.2023 Gündem
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı İYİ Parti lideri Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı olması fikrine karşı çıkarak altılı masadan çekildi. Masanın diğer beş ortağı bugün bir araya gelecek. Gözler, Millet İttifakı’nın ve İYİ Parti’nin adaylık konusunda yapacağı açıklamalara çevrildi. Öte yandan 6'lı masadaki kriz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde de tepki istifalarına neden oldu.
6.03.2023 Gündem
Gözler Beştepe'de! Kabine gündemi deprem ve seçim
Gözler Beştepe'de! Kabine gündemi deprem ve seçim Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantısında, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar ile seçim konusunun ele alınması bekleniyor.
6.03.2023 Gündem
Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? (12 Aralık 2022)
Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? (12 Aralık 2022) Milyonların gözü yılın en kritik Kabine toplantısında! Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek Kabine toplantısında gündem asgari ücret ve EYT olacak. Kabinenin masasında olacak bu önemli kik kritik konu ile ilgili yol haritası belirlenecek. Peki, Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? İşte detaylar…
12.12.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta toplanacak? Yarın Kabine toplantısı var mı? İşte Kabine toplantısı gündemi (12 Aralık 2022)
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta toplanacak? Yarın Kabine toplantısı var mı? İşte Kabine toplantısı gündemi (12 Aralık 2022) Aralık ayının sonlarına yaklaşılırken hükümetin zirvesinde yoğun gündem bulunuyor. Asgari Ücret, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi, enflasyonla mücadele ve ekonomideki gelişmelerin yanı sıra Meclis’te görüşülecek pek çok önemli konu hükümetin masasında yer alıyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde de görüşülecek bu kritik konular için milyonların gözü toplantıya çevrildi. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine ne zaman toplanacak? 12 Aralık’ta Kabine toplantısı var mı? Kabine gündeminde hangi konular var? İşte detaylar…
11.12.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var?
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Kritik Kabine toplantısının gündeminde başörtüsünü anayasal güvence sağlayacak anayasa değişiklik teklifi gündemin ilk sırasında yer alırken, enflasyonla mücadele ve ekonomik tedbirler de görüşülecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? İşte 24 Ekim 2022 Kabine gündemi!
23.10.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine ne zaman toplanacak? Kabine’nin gündeminde neler var?
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine ne zaman toplanacak? Kabine’nin gündeminde neler var? Cumhurbaşkanlığı Kabine’si toplanacak! İki haftada bir toplanan Kabine’nin gündeminde ekonomik gelişmeler, iç ve dış politika ve bugün açıklanan Orta Vadeli Program olması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine ne zaman toplanacak? Kabine’nin gündeminde neler var? İşte detaylar…
5.09.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi!
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi! Kabine toplantısı bugün Beştepe’de toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine’nin masasında kritik konular bulunuyor. Toplantıda ana gündem maddesi ekonomi, dış ve iç siyaset olacak. Ayrıca Merkez Bankası faiz indirme kararının yansımaları da değerlendirilecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine kararları ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı gündemi!
22.08.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Yarın Kabine toplanacak mı? Kabine toplantısının gündeminde neler var?
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Yarın Kabine toplanacak mı? Kabine toplantısının gündeminde neler var? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak Kabine de iç ve dış siyaset ve ekonomi gündemine ilişkin gelişmeler masada olacak. Kritik kabine toplantısından önemli kararların alınmas bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısının gündeminde neler var? İşte Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin gündemi!
21.08.2022 Gündem
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Üç formül masada, takibe düşen ve icralık olan...
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Üç formül masada, takibe düşen ve icralık olan... Kredi ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Takibe düşmüş ve icralık olmuş kişiler ile ilgili harekete geçiliyor. Gözler dar gelirlilerin kredi kartı ve icralık borçlarına yönelik çalışmada. Çalışmanın kabine toplantısına gelmesi bekleniyor. Takibe düşen kart borcu için 3 formül konuşuluyor.
31.07.2022 Siyaset
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta? İşte Kabine gündemi!
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta? İşte Kabine gündemi! Kabine bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Kritik kabine toplantısında gündem koronavirüs salgınına karşı alınacak tedbirler olacak. Kabine toplantısında özellikle toplu alanlara girişte aşı şartının görüşülmesi bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte Kabine gündemi!
2.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'kamuda tasarruf' açıklaması: Bizim için çok öncelikli bir konu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Kamuda tasarruf konusunda bir taraftan Hazine Maliye Bakanlığımız bir çalışma yapıyor. Bir taraftan da Strateji Bütçe Başkanlığımız ciddi bir çalışma yürütüyor. 15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" açıklamasında bulundu.
17.04.2024 Ekonomi
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek toplantının en sıcak başlığı ise İran-İsrail gerilimi. Türkiye, Orta Doğu'da yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Kabinede yılın ilk öğretmen atamasına ilişkin kadro tahsisine ve takvime dair çalışmaların da gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, ? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Kabine Toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı 20 Kasım? Kabine toplantısı konular ne, gündemi hangi başlıklar oluşturuyor?
Kabine Toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı 20 Kasım? Kabine toplantısı konular ne, gündemi hangi başlıklar oluşturuyor? Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her ay 2 kez toplanan kabine bu hafta İsrail'in Gazze'deki katliamına karşı atılacak adımlar görüşülecek. Ekonomi ve terörle mücadeledeki son gelişmeler de kabinede ele alınacak konular arasında yer alıyor. Peki, Kabine Toplantısı kararları neler? 20 Kasım Kabine Toplantısı bitti mi?
20.11.2023 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Kritik konular masada
Kabine toplantısı başladı! Kritik konular masada Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Enflasyonla mücadele, emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve gençlere vergisiz cep telefonu desteği toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak.
26.09.2023 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında
Kabine toplantısı başladı! Tüm gözler memur ve emekli zammı oranında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı. Toplantının gündem maddeleri arasında memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı da bulunuyor.
3.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! İşte masadaki konular...
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün saat 15.00'te toplanıyor. Toplantının gündem maddeleri arasında memur ve emeklilerin maaşlarına yılın ikinci yarısı için yapılacak zam oranı da bulunuyor. Toplantıda, iç ve dış siyasetteki gelişmeler de ele alınacak.
3.07.2023 Gündem
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
Maaşlara zam ve asgari ücret gündemde! Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı sona erdi
Maaşlara zam ve asgari ücret gündemde! Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı sona erdi Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sona erdi. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi.
6.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta yeniden seçilmesinin ardından açıkladığı yeni kabine, ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Erdoğan ve kabine üyeleri, toplantı öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem Yeni Kabine’yle buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından ‘Millete Sesleniş’ konuşması yapacak. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi...
6.06.2023 Gündem
Asgari ücret için dev rakam ortaya çıktı! İşte 3 formül
Asgari ücret için dev rakam ortaya çıktı! İşte 3 formül Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun Haziran ayı içerisinde yapacağı toplantı tarihleri önümüzdeki hafta içi netleşecek. Yeni Kabine'nin açıklanmasının ardından hükümetin ana gündemi ekonomi olacak. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile ihracat yönlü büyüme stratejisinin milli gelir üzerindeki artışları asgari ücret, emekli ve memur zammı başta olmak üzere sosyal transfer harcamalarının artırılması ile tabana yayılacak.
3.06.2023 Ekonomi
Kabine toplantısı ne zaman 27 Mart bugün kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı saat kaçta, ulusa sesleniş bugün saat kaçta?
Kabine toplantısı ne zaman 27 Mart bugün kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı saat kaçta, ulusa sesleniş bugün saat kaçta? Kabine toplantısı tarihi ve gündemi için yapılan aramalar devam ediyor. Kabine toplantısı en son 6 Mart'ta yapılmıştı. 15 günde 1 yapılan kabine toplantısının geçtiğimiz hafta yapılmaması gözleri bugüne çevirdi. Peki, bugün kabine toplantısı var mı, kabine toplantısı ne zaman 2023, saat kaçta? Kabine toplantısı gündeminde hangi konular var, EYT staj başlangıcı emekliliğe sayılacak mı, memura ek zam var mı?
27.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kabine Gündemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabine gündemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.