Gazete Vatan Logo

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Yarın Kabine toplanacak mı? Kabine toplantısının gündeminde neler var?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak Kabine de iç ve dış siyaset ve ekonomi gündemine ilişkin gelişmeler masada olacak. Kritik kabine toplantısından önemli kararların alınmas bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısının gündeminde neler var? İşte Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin gündemi!

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Yarın Kabine toplanacak mı? Kabine toplantısının gündeminde neler var?

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. Beştepe’de toplanacak Kabine toplantısında ekonomiye ilişkin gelişmelerin ele alınması, iç ve dış siyasete ilişkin değerlendirmelerin yapılması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısının gündeminde neler var? İşte Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin gündemi!

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geçen hafta yapılması beklenen Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 22 Ağustos Pazartesi (yarın) toplanacak. Beştepe’de toplanacak Kabine’de önemli kararların alınması bekleniyor. Son toplantının ardından 20 gün geçti.

KABİNE TOPLANTISININ GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu süreçte gerçekleştirdiği temaslar ve bakanlıkların çalışmalarının ele alınması beklenirken ekonomik gelişmeler de toplantının ana gündemini oluşturacak.