Gazete Vatan Logo

Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? (12 Aralık 2022)

Milyonların gözü yılın en kritik Kabine toplantısında! Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek Kabine toplantısında gündem asgari ücret ve EYT olacak. Kabinenin masasında olacak bu önemli kik kritik konu ile ilgili yol haritası belirlenecek. Peki, Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? İşte detaylar…

Kabine toplantısı bugün saat kaçta? Kabine toplantısında hangi konular görüşülecek? Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? (12 Aralık 2022)

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT ve asgari ücret konularının görüşüleceği Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde gözler Beştepe’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarına çevrildi. Asgari ücret zam pazarlığının etraflıca masada olacağı kritik Kabine toplantısında, ayrıca EYT düzenlemesine son şeklinin verileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek Kabine toplantısı saat 15.00’te başlayacak.

KABİNE TOPLANTISINDA HANGİ KONULAR GÖRÜŞÜLECEK?

Beştepe'deki Kabine toplantısında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin son durumun görüşülmesi bekleniyor. EYT'ye ilişkin son verilerin ilgili bakanların sunumuyla toplantıda etraflıca ele alınacağı belirtiliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in asgari ücret görüşmeleri ile ilgili Kabine’ye sunum yapması bekleniyor.

Ekonomideki son gelişmeler, yurt içi ve yurt dışında süren terörle mücadele operasyonları da kabinenin önemli başlıkları arasında olacak.

Haberin Devamı