Kabine

Kabine

Son dakika kabine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabine gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.569 kabine haberi bulunmuştur. Tüm kabine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
Yerli turist rotayı vizesiz yurt dışı tatiline çevirdi, turizmci harekete geçti, otel fiyatlarında yüzde 50 indirim dönemi başladı
Yerli turist rotayı vizesiz yurt dışı tatiline çevirdi, turizmci harekete geçti, otel fiyatlarında yüzde 50 indirim dönemi başladıUzun süredir Türkiye'deki oteller fahiş fiyatları ile gündemdeydi. Özellikle vizesiz Yunanistan tatilinin uygun fiyatlar nedeni ile tercih edilmesi ile oteller harekete geçti. Yüksek sezonda boş kalan oteller, müşteri çekebilmek için ‘yaz fırsatları’ adı altında yüzde 50’lere varan indirimlere gitti. Normal şartlarda 46 bin TL’ye ulaşan 4 gecelik bir tatilin bedeli, indirimler sonrası 31 bin TL’ye kadar geriledi.
19.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Kabine bugün Beştepe'de toplanıyor! İşte masadaki konular
Kabine bugün Beştepe'de toplanıyor! İşte masadaki konularCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda, ekonomideki son durum, terörle mücadele ve bölgesel gelişmelerin ele alınması bekleniyor.
16.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'da
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'daİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini açıkladı.
13.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyorİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, "FETÖ'nün ülkemizdeki faaliyetlerine devam etmeye çalıştığını biliyoruz. Kolluk kuvvetlerimiz tarafından adli mercilerle koordineli yürütülen çalışmalarla bu faaliyetler yakından takip ediliyor ve tespit edilen hedeflere yönelik operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor" ifadelerini kullandı.
13.07.2024Gündem
Doğum teşvikleri için yeni destekler geliyor
Doğum teşvikleri için yeni destekler geliyorAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, doğurganlık oranındaki düşünün önüne geçmek için doğum izinlerinin artırılmasından, kreş ve bakım süreçlerinin desteklenmesine ve esnek ve uzaktan çalışma gibi birçok alternatifi ele aldıklarını belirtti. Göktaş,  “Bu konudaki politikalarımızı yeni kurduğumuz Aile ve Nüfus Politikaları Daire Başkanlığı çatısı altında çok yönlü olarak sürdüreceğiz” dedi.
3.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı başladı
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı başladıCumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.
2.07.2024Gündem
Kabine bugün toplanacak! Gündem ekonomi olacak
Kabine bugün toplanacak! Gündem ekonomi olacakCumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, bir ay aranın ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. Toplantıdaki ana gündem maddesi yarın açıklanacak enflasyon rakamları olacak. Toplantıda tasarruf tedbirleri, en düşük emekli aylığına yapılacak artış da görüşülecek.
2.07.2024Gündem
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandı
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandıResmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na Murat Kurum, Sağlık Bakanlığı'na ise Kemal Memişoğlu atandı.
2.07.2024Gündem
NATO yeni genel sekreteri Mark Rutte kimdir? Kaç yaşında, nereli?
NATO yeni genel sekreteri Mark Rutte kimdir? Kaç yaşında, nereli?NATO'nun yeni genel sekreteri olarak atanan Mark Rutte’nin hayatı merak konusu oldu. Peki, Mark Rutte kimdir? NATO'nun yeni genel sekreteri Mark Rutte kaç yaşında, nereli?
26.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Ekonomimize zarar verilmesine izin vermeyeceğiz" diyen Erdoğan, "Bir cihan imparatorluğunun bakiyesi üzerine kurulan Türkiye gibi bir devleti ırkçı, lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu. Erdoğan, son 1 yılda PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda 7'si kırmızı kategoride aranan, toplam 1045 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Erdoğan, "Yaz ayları boyunca çok daha kararlı ve sonuç alıcı operasyonlar gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.06.2024Gündem
Bugün Kabine Toplantısı var mı? 24 Haziran Kabine toplantısı saat kaçta, gündemde neler var?
Bugün Kabine Toplantısı var mı? 24 Haziran Kabine toplantısı saat kaçta, gündemde neler var?İki haftada bir düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı son olarak 4 Haziran'da yapıldı. Toplantı ardından kabine kararları duyuruluyor. Kararları bekleyen vatandaşlar ''Bu hafta Kabine Toplantısı var mı?'' sorusunu yöneltiyor. 24 Haziran kabine toplantısı var mı?
24.06.2024Gündem
İsrail savaş kabinesi feshedildi ne demek? Savaş kabinesi nedir, ne işe yarar, İsrail savaş kabinesi neden feshedildi?
İsrail savaş kabinesi feshedildi ne demek? Savaş kabinesi nedir, ne işe yarar, İsrail savaş kabinesi neden feshedildi?İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas’ın 7 Ekim’deki saldırısı sonrası kurulan altı üyeli savaş kabinesini feshettiğini açıkladı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise, üç önemli üyesinden biri olan Benny Gantz'ın istifasından günler sonra savaş kabinesini dağıttı. Peki, İsrail savaş kabinesi feshedildi ne demek? Savaş kabinesi nedir, ne işe yarar, İsrail savaş kabinesi neden feshedildi?
19.06.2024Gündem
Netanyahu savaş kabinesini feshetti
Netanyahu savaş kabinesini feshettiİsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırıları 255 gündür devam ederken, dünya gözlerini yeni bir gerilimin patlak verdiği İsrail-Lübnan sınırına çevirdi. Uzmanlar Lübnan'ın güney sınırında yapılacak bir yanlış hesaplamanın daha geniş bir çatışmayı tetikleyebileceği yönünde "çok gerçek" bir risk olduğunu hatırlatırken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bugün savaş kabinesini feshetti.
17.06.2024Gündem
Tatilcilere ekstra masraf ve  kötü hizmet uyarısı: Sineye çekmeyin, hemen 175’i arayın
Tatilcilere ekstra masraf ve kötü hizmet uyarısı: Sineye çekmeyin, hemen 175’i arayınUzun bayram tatili birçok kişinin tatil planı yapmasını sağladı. Antalya, Bodrum gibi merkezlerde bayram yoğunluğu yaşanırken tatil yapanlar bu yoğunluktan olumsuz olarak etkilenebiliyor. Tüketici Konfederasyonu tatilcileri ekstra masraf çıkarılması ve kötü hizmet durumlarına karşı uyardı: “Sözleşme dışında dayatılan ekstraları da hijyen gibi kötü tutumları da sineye çekmeyin, 175’e şikâyet edin.”
16.06.2024Ekonomi
Bakan Tekin açıkladı! İşte 20 bin öğretmen atamasının tarihi
Bakan Tekin açıkladı! İşte 20 bin öğretmen atamasının tarihiMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında 20 bin öğretmen atamasına ilişkin yeni detaylar açıkladı. Bakan Tekin yeni müfredata dair de konuştu.
Tatil planı olanlar dikkat! 4 kişilik ailenin otel fiyatı ne kadar? İşte bayramda tatil yapmanın maliyeti
Tatil planı olanlar dikkat! 4 kişilik ailenin otel fiyatı ne kadar? İşte bayramda tatil yapmanın maliyetiBayrama sayılı günler kala tatil planı yapanlar veya memleketine gidecek olanlar çoktan hazırlıklara başladı. 3 milyon kişinin tatil beldelerine seyahat etmesi bekleniyor. Peki rezervasyonlar ne durumda? Şu anda 2 kişi, 2 çocuk toplamda 5 gün bir otelde konaklamak istese en düşük ödeyeceği tutar ne kadar oldu? İşte detaylar..
13.06.2024Ekonomi
Tatil fiyatlarında bayram tarifesi! İşte Kurban Bayramı’nda 5 gece konaklama fiyatları...
Tatil fiyatlarında bayram tarifesi! İşte Kurban Bayramı’nda 5 gece konaklama fiyatları...Bayram tatili dokuz gün oldu. Dokuz günlük tatilde ise rota Akdeniz’e kırıldı. Bayram döneminde 2.5 milyonun üzerinde kişinin seyahate çıkması bekleniyor. Bayramda tatil bölgelerinde uygun fiyatlı 5 gecelik konaklama 2 kişi 1 çocuk için 11 liradan başlıyor. En lüks otellerde ise bu fiyatlar 500 bin lirayı aşıyor. İşte detaylar
6.06.2024Ekonomi
Bakan Koca açıkladı: İstanbul'daki sorun çözüme kavuşuyor
Bakan Koca açıkladı: İstanbul'daki sorun çözüme kavuşuyorSağlık Bakanı Fahrettin Koca, onaylı randevu sistemiyle birlikte hastanelerden alınan randevular konusundaki aksaklıklarının büyük oranda giderildiğine işaret etti. Bakan Koca, “Randevu sadakat oranında çok büyük bir iyileşme var. Bu konuda öncelikle vatandaşlarımıza gösterdikleri uyum ve işbirliği için teşekkür ediyorum” dedi. Koca, “İstanbul en kritik il durumundaydı. Büyük ölçüde İstanbul için de randevu sorunu belirli branşlar dışında çözüme kavuşuyor” diye konuştu.
5.06.2024Gündem
Özel sektör bayram tatili kaç gün 2024, kurban bayramı tatili özel sektörü kapsıyor mu? 9 günlük bayram tatili kimleri kapsıyor, özel sektör 9 gün tatil mi?
Özel sektör bayram tatili kaç gün 2024, kurban bayramı tatili özel sektörü kapsıyor mu? 9 günlük bayram tatili kimleri kapsıyor, özel sektör 9 gün tatil mi?Kurban Bayramı tatili sabırsızlıkla bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Beştepe’de dün gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kararlara göre bu yıl 16,17,18,19 Haziran tarihlerine denk gelen Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak belirlendi. Kurban Bayramı tatili boyunca kamu kurumlarının tamamı kapalı olacak, gözler ise özel sektöre çevrildi. Peki, Özel sektöre bayram tatili kaç gün (9 gün mü)? 9 günlük bayram tatili kimleri kapsıyor, bayram tatili özel sektörü kapsıyor mu, özel sektör bayram tatili ne zaman başlıyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
Bayram tatili 9 gün oldu mu? KABİNE TOPLANTISI BAYRAM TATİLİ 2024 KARARI: Kurban bayramı tatili kaç gün 2024?
Bayram tatili 9 gün oldu mu? KABİNE TOPLANTISI BAYRAM TATİLİ 2024 KARARI: Kurban bayramı tatili kaç gün 2024?Kurban Bayramı tatili kaç gün, bayram tatili 9 gün oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. Bayrama az bir süre kala Kabine Toplantısı’ndan çıkacak karar bekleniyor. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına çevrildi. İşte detaylar…
4.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kabine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.