Kabine Kararları

Kabine Kararları

Son dakika kabine kararları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabine kararları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabine kararları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabine Kararları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabine kararları gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 kabine kararları haberi bulunmuştur. Tüm kabine kararları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kritik Kabine toplantısı Beştepe'de başladı!
Kritik Kabine toplantısı Beştepe'de başladı! Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Kabine NATO toplantısı ve Körfez ziyaretinin ardından ilk kez toplandı. Beştepe’deki toplantının ana gündem maddeleri Körfez ülkeleriyle imzalanan 18 ayrı anlaşma, yatırımların yol haritası ve ekonomik gelişmeler olacak.
24.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan yeni kararları açıkladı. Deprem konutlarıyla ilgili bilgi veren Erdoğan, "Amacımız 2 ay içerinde 244 bin konutun inşasına başlamaktır. Bugün kadar 22 binin inşasına başlanmıştır. Toplamda 488 bin yeni hane yaparak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz." dedi. Vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı yapan Erdoğan, "Bir kez daha vatandaşlarıma 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sunmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde toplamda 46 bin 104 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.
6.03.2023 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi!
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi! Kabine toplantısı bugün Beştepe’de toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine’nin masasında kritik konular bulunuyor. Toplantıda ana gündem maddesi ekonomi, dış ve iç siyaset olacak. Ayrıca Merkez Bankası faiz indirme kararının yansımaları da değerlendirilecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine kararları ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı gündemi!
22.08.2022 Gündem
Kabine toplantısı bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?
Kabine toplantısı bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? Kabine toplantısı başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığına toplanan Kabine’nin masasında kritik konular bulunuyor. Kabine’de sığınmacı ve göçmenler ile ilgili tartışmalar, 1 milyon Suriyeli için hazırlanan dönüş projesi ele alınacak. Ekonomideki son gelişmeler de kabinenin gündeminde olacak. Peki, Kabine toplantısı bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? Kabine kararları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
9.05.2022 Gündem
Hazine arazisi kiralamada başvuru süreci kaldırıldı mı? Ecrimisil bedeliyle 10 yıl kiralayan satın alabilecek mi?
Hazine arazisi kiralamada başvuru süreci kaldırıldı mı? Ecrimisil bedeliyle 10 yıl kiralayan satın alabilecek mi? Milyonların beklediği kritik toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde önemli kararlar alındı. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan alınan kararları canlı yayında açıkladı. Kabine’de İşbaşı eğitim programı kapsamında, ücret ve destek primleri ile çiftçinin kiraladığı hazine arazileri ile ilgili önemli kararlar alındı. Peki, Hazine arazisi kiralamada başvuru süreci kaldırıldı mı? Ecrimisil bedeliyle 10 yıl kiralayan satın alabilecek mi? 2B arazilerinin satışı ile ilgili başvuru ve ödeme süresi uzatıldı mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
12.04.2022 Ekonomi
Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt, yeme, içme! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu...
Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt, yeme, içme! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu... Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. 3.5 saat süren toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi gibi ürünlerin KDV’sini yüzde 18’den 8 indirme kararı aldık. Yeme içme hizmetlerinde KDV oranını yüzde 8 olarak belirliyoruz." dedi.
28.03.2022 Siyaset
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı...
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı... Beştepe’deki kritik Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Rusya-Ukrayna arasındaki ateşkesin sağlanması için girişimlere devam edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftçiler için sulama, enerji ve kredilerle ilgili müjdeleri de tek tek açıkladı.
15.03.2022 Siyaset
KYK yemek yardımı arttı mı? Öğrenci yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
KYK yemek yardımı arttı mı? Öğrenci yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Milyonların gözü Kabine toplantısındaydı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. KDV indirimi, ekonomideki gelişmelerin ele alındığı kritik toplantı sonrasında kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine kararlarını açıkladı. Peki, KYK yemek yardımı arttı mı? Öğrenci yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
16.02.2022 Gündem
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik faturalarına düzenleme ile ilgili kararı açıkladı. Peki, Elektrik tarifeleri yeniden düzenlenecek mi? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
31.01.2022 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman? Yılın ilk kabinesi saat kaçta toplanacak, 3 Ocak gündem konuları ne olacak?
Kabine Toplantısı ne zaman? Yılın ilk kabinesi saat kaçta toplanacak, 3 Ocak gündem konuları ne olacak? Kabine Toplantısı ne zaman 2022, bugün saat kaçta? 2022'nin ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı kararları ile gündem konuları merakla sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı araştırmaları başladı. Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları ile gündem konuları arama motorları aracılığıyla sorgulanıyor. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Yılın ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, gündem konuları ne?
3.01.2022 Gündem
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Yurt tartışmalarıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı park, bahçelerde bankların üzerinde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok, güya sözde öğrenci. Bunlar Gezi Parkı'nın bir başka versiyonu." dedi.
27.09.2021 Siyaset
Öğretmenler PCR testi yaptırmazsa ne olur? Öğretmenlerin kaçı aşılandı?
Öğretmenler PCR testi yaptırmazsa ne olur? Öğretmenlerin kaçı aşılandı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son yapılan Kabine toplantısı sonrası Covid-19 tedbirleriyle ilgili alınan kararları açıkladığı basın toplantısında, Covid aşısı olmayanlardan PCR testi istenmesine ilişkin yeni uygulamayı da anlattı. Erdoğan, okullarda 6 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla, aşı olmamış öğretmen ve personelden haftada en az 2 kez PCR testi yaptırması isteneceğini söyledi. Aşı olmayan üniversite öğrencileri ve üniversite çalışanlarından da düzenli test yapılması istenecek. Okulların açılmasına sayılı günler kala öğretmenlerin PCR testi araştırmaları yoğunlaştı. En çok merak edilenler de Öğretmenler PCR testi yaptırmazsa ne olur? sorusu oldu.
3.09.2021 Eğitim
Kurban Bayramı'nda şehirler arası seyahat yasağı var mı? İşte Kurban Bayramı kararları!
Kurban Bayramı'nda şehirler arası seyahat yasağı var mı? İşte Kurban Bayramı kararları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Kurban Bayramı tatili ve gündeme ilişkin konular Kabine'de görüşüldü. Milyonlarca kişinin gözü Kabine'de alınan kararlara çevrilmişti. Özellikle de Kurban Bayramı'nda şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili yeni bir kararın alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı ile ilgili alınan yeni kararları duyurdu. Peki, Kurban Bayramı'nda seyahat yasağı var mı? İşte detaylar...
12.07.2021 Gündem
Milyonlar kilitlendi! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı mı? 21 Haziran kararları sonrası yeni genelge kararları ile 1 Temmuz itibariyle kalkacak yasaklar merak ediliyor!
Milyonlar kilitlendi! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı mı? 21 Haziran kararları sonrası yeni genelge kararları ile 1 Temmuz itibariyle kalkacak yasaklar merak ediliyor! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayınlandı mı? İçişleri Bakanlığı 21 Haziran genelgesi merakla bekleniyor. Sokağa çıkma yasağı detayları ve diğer kararlar için milyonların gözü İçişleri Bakanlığı genelgesine çevrildi. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamada detaylar için genelgeye işaret edildi. 21 Haziran’da alınan kabine kararlarının İçişleri Bakanlığı tarafından nasıl detaylandırıldığı neleri içerdiği merak konusu oldu. 21 Haziran Kabine kararları ile 1 Temmuz'da hangi yasaklar kalkacak? 21 Haziran Kabine kararları neler?
22.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? Kabine toplantısı bitti mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? Kabine toplantısı bitti mi? Aşı süreci devam ederken gözler normalleşme adımlarına çevirdi. NATO zirvesi nedeniyle iptal edilen Kabine bugün toplandı. Toplantı saat 15:00 'da başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? Kabine toplantısı bitti mi?
21.06.2021 Gündem
Bugünkü kabine toplantısı saat kaçta? Kabine kararları kaçta açıklanacak? İşte Kabine toplantısının gündemi!
Bugünkü kabine toplantısı saat kaçta? Kabine kararları kaçta açıklanacak? İşte Kabine toplantısının gündemi! Milyonların gözü kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısına çevrildi. Kademeli normalleşmenin detaylarının İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanmasının ardından hükümetin koronavirüsle mücadele kapsamında esnaf ile ilgili bir dizi desteği devreye alması bekleniyor. Ayrıca, 1 Haziran'da tam normalleşmenin olup olmayacağı da bu toplantıda değerlendirilecek. Peki, Bugünkü kabine toplantısı saat kaçta? Kabine kararları kaçta açıklanacak? Kabine toplantısının gündeminde hangi konular bulunuyor? İşte kabine toplantısı ile ilgili detaylar...
17.05.2021 Gündem
Şehirlerarası seyahatler yasaklandı mı? İşte Seyahat yasağı detayları
Şehirlerarası seyahatler yasaklandı mı? İşte Seyahat yasağı detayları Ramazan Bayramı'nı kapsayan süreç ile ilgili yeni kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısında koronavirüs ile ilgili son durum etraflıca ele alındı. Vaka sayılarıyla ile ilgili son durumun detaylı olarak değerlendirildiği Kabine toplantısında yeni kararlar alındı. Ayrıca illerin risk durumları da yeniden güncellendi. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan için alınan kararları, illerin risk durumunu yasaklar ve kısıtlamalar ile ilgili detayları kamuoyu ile paylaştı. Kabine gündeminin ilk sırasında olan Ramazan ile ilgili yeni ek tedbirler alınması kararlaştırıldı. Peki, Şehirlerarası seyahatler yasaklandı mı? Şehirlerarası seyahat yasağı hangi illerde uygulanacak? Hangi illere şehirlerarası seyahat yasağı getirildi? Seyahat yasağı hangi illeri kapsıyor? İşte Ramazan Bayramı ve Şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili yeni kararlar...
26.04.2021 Gündem
Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kaç gün tam kapanma olacak?
Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kaç gün tam kapanma olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen duyurdu. Kabine toplantısında koronavirüs ile ilgili son durum değerlendirildi ve yeni kararlar alındı. Yeni tedbirleri Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, geride kalan 2 haftalık kısmi kapanmayı değerlendirdi ve yeni tedbirleri açıkladı. Peki, Kaç gün tam kapanma olacak? Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kamu ve özel sektör dahil tüm işyerleri kapanacak mı? Tam kapanma kaç gün olacak? Kaç hafta tam kapanma olacak? İşte Kabine toplantısından çıkan yeni kararlar ve Ramazan ayı tedbirleri...
26.04.2021 Gündem
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı. Erdoğan, "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz." dedi.
26.04.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Mart Kabine kararları sonrası şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı, iller arası seyahat yasak mı, seyahat kısıtlaması kalkan iller
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Mart Kabine kararları sonrası şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı, iller arası seyahat yasak mı, seyahat kısıtlaması kalkan iller İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine "Risk Gruplarına Göre Alınacak Tedbirler" konulu genelge gönderdi. Gönderilen genelge ile kısıtlama detaylarına yer verildi. Genelgeye göre, risk grubuna göre il bazında alınması gereken Kovid-19 tedbirleri ile uyulacak kurallar valiliklerce belirlenecek. Risk gruplarına göre değişiklik gösterecek sokağa çıkma kısıtlamaları sırasında şehirler arası seyahatlere ilişkin uygulamalara aynen devam edilecek. Peki, Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Mart Kabine kararları sonrası şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı, iller arası seyahat yasak mı? İşte Seyahat kısıtlaması kalkan iller ve devam eden iller…
2.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kabine Kararları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabine kararları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.