Sokağa Çıkma Yasağı

Sokağa Çıkma Yasağı

Son dakika sokağa çıkma yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sokağa çıkma yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokağa Çıkma Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokağa çıkma yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.398 sokağa çıkma yasağı haberi bulunmuştur. Tüm sokağa çıkma yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa, sokakları karıştıran uyuşturucu çetelerini "terör örgütü" olarak nitelendirerek, “Savaştayız ve bu terör örgütleri karşısında teslim olamayız” dedi. Ülke genelinde çetelere yönelik operasyonlarda 329 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Dünya
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha İsveç'in başkenti Stockhlom’de bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim yakma eylemine izin veren İsveç'e tepkiler çığ gibi büyürken bugün, provokasyonu yapan sahsın ifadesi ortaya çıktı. Skandala NATO'dan yanıt geldi, İsveç ve dünya basını gelişme hakkındaki son detayları manşete taşıdı.
30.06.2023 Dünya
Fransa'da kriz büyüyor! Gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı getirildi
Fransa'da kriz büyüyor! Gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı getirildi Fransa'nın başkenti Paris'te 17 yaşındaki bir gencin trafik polisinin dur ihtarına uymamasının ardından öldürülmesi sonrası Salı günü başlayan gösteriler tüm şiddetiyle sürüyor. Olaylar nedeniyle Clamart kentinde 3 Temmuz'a kadar gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı getirildi.
29.06.2023 Dünya
Mardin'de 9 mahalle ve mezrada sokağa çıkma yasağı
Mardin'de 9 mahalle ve mezrada sokağa çıkma yasağı Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı 9 Mahalle ve mezrada terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
2.05.2023 Gündem
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi Peru Devlet Başkanı Pedro Castillo'nun Cumhuriyet Meclisi'ni feshetmesinin ardından ülkede olağanüstü hal ilan edilerek sokağa çıkma yasağı getirildi.
7.12.2022 Dünya
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı Zonguldak'ta 8. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgilisi Bartu C.A. "Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Olay günü tartıştık. Ailemle tanıştırabilmek için üniversiteyi okuyup sağlam zemine otursun istedim" dedi. Sanık, Ayşe Özgecan'ın ellerinden kaydığını ve kurtaramadığını söyleyince baba Kenan Usta, "60 kiloluk bir kızı mı tutamadın?" diye tepki gösterdi.
23.11.2022 Yaşam
Ukrayna'nın Herson bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Ukrayna'nın Herson bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi Rusya'nın ilhak ettiği Herson bölgesinde 24 saat boyunca aralıksız sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
4.11.2022 Dünya
Korkulan oldu! Çin'in Chengdu kentinde 4 günlük sokağa çıkma yasağı
Korkulan oldu! Çin'in Chengdu kentinde 4 günlük sokağa çıkma yasağı Çin'in Chengdu kentinde artan Covid-19 vakalarının ardından 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
1.09.2022 Dünya
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor?
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor? Irak'ta Sadr Grubu Şii lideri Mukteda Sadr'ın siyaseti bırakma kararını açıklaması ardından Irak'ta gerilim tırmandı. Sadr'ın destekçileri korunaklı Yeşil Bölge'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önünde toplanarak, sarayı basarken, görüntülerde sarayın bahçesinde bulunan havuza girdikleri görüldü. Söz konusu gelişmenin ardından “Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var?” sorularına yanıt aranırken Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor, Sadr yanlıları kim, Sadr ne demek, Sadr hareketi ne demek? gibi soruların da yanıtı araştırılmaya başlandı.
30.08.2022 Dünya
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek? Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının üzerinden birkaç saat geçmeden, Sadr Grubu destekçileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı. Başkent Bağdat’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
30.08.2022 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika Irak uyarısı!
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika Irak uyarısı! Dışişleri Bakanlığı, Irak'ın başkenti Bağdat'a seyahat edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.
29.08.2022 Dünya
Irak'ta durumlar giderek kötüleşiyor! Sokağa çıkma yasağı geldi
Irak'ta durumlar giderek kötüleşiyor! Sokağa çıkma yasağı geldi Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının ardından patlak veren protestolar sonrası gözler bölgede. Başkent Bağdat’taki Yeşil Bölge’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı basan Sadr destekçileri ise güvenlik güçleri tarafından saraydan çıkarıldı.
29.08.2022 Dünya
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi!
Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? Civan Canova biyografisi! Televizyon dizilerindeki rolleri ile tanınan usta oyuncu Civan Canova hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yakın zamanda akciğerinde kitle tespit edilmişti. Usta oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı? İşte Civan Canova’nın oynadığı dizi ve filmler!
20.08.2022 Ünlüler Dünyası
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye yeni harekat mi düzenlendi? Suriye'ye yeni operasyon ne zaman?
Suriye operasyonu başladı mı, Suriye'ye yeni harekat mi düzenlendi? Suriye'ye yeni operasyon ne zaman? Suriye'ye operasyon başladı mı, Suriye'ye yeni operasyon ne zaman? Gaziantep Karkamış'taki camilerden gece yarısı "TSK, PKK'ya Suriye'de operasyon yapacak" şeklindeki anons sonrası Suriye’ye operasyon yapılıp yapılmayacağı merak edilmeye başlandı.
17.08.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Gaziantep açıklaması: Anonslar maksadını aşmıştır
Bakan Soylu'dan Gaziantep açıklaması: Anonslar maksadını aşmıştır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölcük'te düzenlenen 17 Ağustos Deprem Anması programından ayrıldığı sırada Gaziantep'in Suriye sınırındaki Karkamış ilçesinde camilerden yapılan anonslarla ilgili açıklamalarda bulundu.
16.08.2022 Gündem
ABD'de sel felaketi! Can kaybı artıyor
ABD'de sel felaketi! Can kaybı artıyor ABD’nin Kentucky eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketindeki can kaybının 35’e yükseldiği açıklandı.
2.08.2022 Dünya
Nusaybin kırsalında sokağa çıkma yasağı
Nusaybin kırsalında sokağa çıkma yasağı Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon nedeniyle kırsal Günyurdu Mahallesi ve mezralarında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı.
28.07.2022 Gündem
Bitlis'te 3 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Bitlis'te 3 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildi Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı 3 köy ile mezra bölgelerinde, bölücü terör örgütü mensuplarının kullandıkları sığınak ile barınakların imha edilmesi ve etkisiz hale getirilmesi için 2 gün sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
20.07.2022 Gündem
FETÖ’cü darbe başarılı olsaydı Türkiye'yi hangi felaketler bekliyordu?
FETÖ’cü darbe başarılı olsaydı Türkiye'yi hangi felaketler bekliyordu? Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), 6 yıl önce bugün darbe girişiminde bulundu. Türkiye’nin dört bir yanında meydanlara çıkan vatandaşların da direnişiyle saatler içinde bastırılan girişim ile demokrasi tarihimizdeki bir kesintinin daha önüne geçildi. Peki hain darbe girişimi başarılı olsaydı Türkiye'de neler olacaktı? İşte cevabı...
15.07.2022 Gündem
Sri Lanka'da Devlet Başkanı ülkeyi terk etti OHAL ilan edildi
Sri Lanka'da Devlet Başkanı ülkeyi terk etti OHAL ilan edildi Sri Lanka'da Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa'nın Maldivlere kaçmasının ardından ülke genelinde olağanüstü hal (OHAL) edildi.
13.07.2022 Dünya
Özbekistan karıştı! Karakalpaklar ayaklandı Mirzoyev geri adım attı...
Özbekistan karıştı! Karakalpaklar ayaklandı Mirzoyev geri adım attı... Türk cumhuriyetlerinden Özbekistan lideri Mirzoyev’in, Karakalpak Özerk Cumhuriyeti’nin ayrılma hakkını anayasa değişikliği ile kaldırma planı üzerine, bu bölgede yüzbinlerce kişi sokaklara döküldü. Plan askıya alındı.
4.07.2022 Dünya
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne?
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz Sivas katliamı nedir, Sivas Madımak katliamını kim yaptı, Sivas 1993 olayı nedir? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te Madımak Oteli'nde gerçekleşen olay Türkiye tarihine kara bir leke olarak yazıldı. 33 aydın ve sanatçı diri diri yakıldı. Peki, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? 2 Temmuz Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz madımak oteli olayı!
2.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sokağa Çıkma Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokağa çıkma yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.