Çete

Çete

Son dakika çete haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çete ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çete haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çete

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çete gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.560 çete haberi bulunmuştur. Tüm çete haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gün yüzü görmemeleri için konunun takipçisi olacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gün yüzü görmemeleri için konunun takipçisi olacağımCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Açılan bu tarihi pencerenin hesaplara kurban edilmemesini istiyoruz. Hep beraber terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim istiyoruz." ifadelerini kullandı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında konuşan Erdoğan, "Baş hainin sonu iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur." dedi. Erdoğan yenidoğan çetesi soruşturmasıyla ilgili "Bu canilerin bir daha gün yüzü görmemesi için konunun takipçisi olacağım" ifadelerini kullandı.
22.10.2024Gündem
Yeni doğan çetesi nasıl tespit edildi? Bakan Memişoğlu: '26 Nisan 2024'te yenidoğan çetesi çökertildi'
Yeni doğan çetesi nasıl tespit edildi? Bakan Memişoğlu: '26 Nisan 2024'te yenidoğan çetesi çökertildi'Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. gündemdeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memişoğlu, yenidoğan çetesi hakkında açıklama da yaptı
22.10.2024Gündem
Savcı Yavuz, 'Yenidoğan Çetesi' üyesinin talebini karşılıksız bırakmadı! İşte gündem olan fotoğraf
Savcı Yavuz, 'Yenidoğan Çetesi' üyesinin talebini karşılıksız bırakmadı! İşte gündem olan fotoğrafTürkiye’nin konuştuğu ‘Yenidoğan Çetesi’ skandalı giderek büyüyor. Soruşturma derinleşirken, çete üyelerinin gözaltına alındığı fotoğraftaki detay dikkat çekti. Ortaya çıkan kare, hastanelerde bebekleri öldüren çeteyi soruşturan savcı Yavuz Engin’i makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin adliyeye götürülürken çekildi.
22.10.2024Gündem
Daltonlar'ın cinayet tarifesi: 1 ile 5 milyon dolar
Daltonlar'ın cinayet tarifesi: 1 ile 5 milyon dolarBarış Boyun’un lideri olduğu ‘Daltonlar’ çetesinden gözaltına alınan Ece Boyun’un da aralarında olduğu 99 kişi tutuklandı. Çetenin motorize silahlı tetikçileriyle 20’ye yakın cinayet işlediği, 20-25 yaş arası 40 genci sosyal medyadan bulup tetikçi yaptıkları belirlendi. Çetenin tetikçiye 1 ile 5 milyon dolar arası ücret verdiği tespit edildi.
21.10.2024Gündem
Türkiye’yi sarsan Yenidoğan Çetesi skandalında yeni kayıtlar ortaya çıktı! İnsanlığın bittiği konuşmalar: İlgilenme, bırak ölsün
Türkiye’yi sarsan Yenidoğan Çetesi skandalında yeni kayıtlar ortaya çıktı! İnsanlığın bittiği konuşmalar: İlgilenme, bırak ölsünBebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan ve haksız kazanç elde eden Bebek çetesi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bebekleri çetenin işlettiği yoğun bakımlara naklettirip pek çoğunun ölümüne neden olan ‘Yenidoğan Çetesi’ üyesi iki hemşirenin tutuklanıp cezaevine gireceklerine dair şakalaşıp güldükleri konuşmaları da ortaya çıktı: “Haberlere çıkarız, yüzümüzü, gözümüzü sansürlerler. Gözümüze siyah şerit çekerler...” Öte yandan İstanbul’da çok sayıda bebeğin ölümüne sebep olan “Yenidoğan Çetesi” skandalı, Anadolu’ya da sıçradı. Çete hakkında Niğde, Sakarya, Kocaeli ve Antalya’dan da benzer ihbarlar geldiği
21.10.2024Gündem
Yenidoğan çetesi böyle çökertildi! Bakan Memişoğlu CNN TÜRK'te açıkladı
Yenidoğan çetesi böyle çökertildi! Bakan Memişoğlu CNN TÜRK'te açıkladıSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'e "Yendioğan çetesi"nin nasıl çökertildiğine ilişkin tüm detayları anlattı. "Çok gizli çalıştık, hastanelere bebek nakli yaptırmamaya çalıştık. Savcılarımız çok büyük mesai harcılar" diyen Bakan Memişoğlu, "Bir tane CİMER başvurusu ile bir çeteyi çökerttik, biz Sağlık Bakanlığı olarak her türlü denetimimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Bir şikayet geldiğinde denetliyoruz. İnsanlarımız şüphelenmesin, başka vaka var mıdır diye? Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" ifadelerini kullandı.
19.10.2024Gündem
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu
Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu"Yenidoğan çetesi"nin faaliyetlerini tespit edebilmek için İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel komisyon ildeki tüm hastaneleri mercek altına alarak 30 klasör ve iki kolilik denetim raporu hazırladı. Dönemin İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Denetim Birimi Uzmanı Dr. Malik Türkan Esin, soruşturmanın detaylarını anlattı. Dr. Esin "Kayıtları dinlemesem, görmesem, bunun bir korku filmi kasıtlı ya da olarak sağlık camiasını kirletmek amacıyla yapılabilecek bir iş olduğunu düşünürdüm. Bir insan olarak bunun yapılabilmesi hakikaten ciddi bir patoloji. Hele bir de bebeğe yapılmasını aklınız kabul etmiyor" dedi. Öte yandan Yenidoğan Çetesi skandalında ruhsatı iptal edilen hastane sayısı 9 oldu.
19.10.2024Gündem
Yeni doğan bebek çetesine ağır darbe! İş birliği yaptıkları hastaneler ortaya çıktı, Bakan Tunç: 22 şüpheli tutuklandı
Yeni doğan bebek çetesine ağır darbe! İş birliği yaptıkları hastaneler ortaya çıktı, Bakan Tunç: 22 şüpheli tutuklandıİstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan çetenin lideri Fırat Sarı’nın, YouTube üzerinden yayınlanan bir programa katılarak yenidoğan bebekler hakkında açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı. Öte yandan Yenidoğan çetesinin lideri Fırat Sarı ile Çorlu Reyap Hastanesi hemşiresi Bahar Kanık’ın fezlekelerle ortaya çıkan telefon konuşmasında bebek ölümleriyle adeta dalga geçmeleri kan dondurdu. İddianamede ise; çetenin şeması, çete üyeleri, hangi hastanelerle işbirliği yaptıkları ve nasıl bebek ölümlerine neden oldukları ayrıntılı şekilde anlatıldı. 'Yenidoğan' çetesiyle ilgili konuşan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "İnsanlıktan nasibini almamış kişiler bunlar. Gerçekten canice ve kabul edilemeyecek bir çete. Biz bunun her zaman peşinde olduk ve olacağız. Yanlış uygulamalara izin vermeyeceğiz." dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yenidoğan çetesi soruşturmasındaki yeni gelişmeyi duyurdu. Bakan Tunç, "Bugüne kadar gözaltına alınan 47 şüpheliden 22’si tutuklanmıştır." ifadelerini kullandı.
18.10.2024Gündem
Yenidoğan bebek çetesinin kan donduran konuşmaları vicdansızlıklarını göz önüne seriyor
Yenidoğan bebek çetesinin kan donduran konuşmaları vicdansızlıklarını göz önüne seriyorYenidoğan bebek çetesinin kendi aralarında yaptığı kan donduran konuşmalar ortaya çıktı. Hürriyet'ten Elif Altın'ın haberine göre sağlık durumu kötü olan bir bebeği yaşatmak için aileden 150 bin TL isteyeceklerini belirten şüpheli hemşire Hasan Basri Gök, “Doğukan sen çocuğu bugün yaşat tamam mı? Bugün bir alem yaparız, o parayı bir kurtarayım” dedi.
17.10.2024Gündem
Savcıyı makamında tehdit eden çete üyeleri hakkında karar verildi
Savcıyı makamında tehdit eden çete üyeleri hakkında karar verildiİstanbul, Tekirdağ ve Çorlu ilçesinde gereksiz yere özel hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiasına ilişkin soruşturmayı yürüten savcıyı tehdit eden "yenidoğan" çetesi üyesi 5 şüpheli tutuklama, 3 şüpheli ise adli kontrol talebi ile suç ceza hakimliğine sevk edildi.
15.10.2024Gündem
Sosyal medyada tanıştıkları erkekler için şok plan
Sosyal medyada tanıştıkları erkekler için şok planAnkara'da sosyal medya üzerinden tanışıp buluştukları erkeklerin telefonlarını müzik dinleme bahanesiyle alıp mobil bankacılık hesaplarından kendi hesaplarına para aktardıkları belirlenen 9 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
14.10.2024Gündem
TikTok fenomeni Hataylı Umutcan Kaptan öldürüldü
TikTok fenomeni Hataylı Umutcan Kaptan öldürüldüFransa’nın başkenti Paris’e yakın Montreuil şehrinde gerçekleşen silahlı saldırıda, 29 yaşındaki TikTok fenomeni Hataylı Umutcan Kaptan hayatını kaybetti.
13.10.2024Gündem
Berberden milyarlık vurgun: Aile üyelerinin de aralarında bulunduğu örgüt kurup dolandırıcılık ağı kurdu
Berberden milyarlık vurgun: Aile üyelerinin de aralarında bulunduğu örgüt kurup dolandırıcılık ağı kurduYurtdışı kayıtlı numara ile Whatsapp üzerinden "görev tamamlayarak para kazanmak ister misin" mesajıyla vatandaşları tuzağa çeken örgüt, Nevşehir polisinin operasyonuyla çökertildi. 16 aylık yapılan çalışma sonrası berber olduğu öğrenilen örgüt lideri Mehmet Diyar Şık'ın suç örgütünü Diyarbakır'daki berber dükkanından yönettiği ortaya çıktı. Şık ve aile üyelerinin de aralarında bulunduğu 92 şüpheli 19 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Paraları kripto soğuk cüzdana aktaran örgütün 1 milyar 200 milyonluk dolandırıcılık yaptığı belirlendi.
11.10.2024Ekonomi
Haiti’de kasabaya çete baskını: Ölü sayısı 70’e yükseldi
Haiti’de kasabaya çete baskını: Ölü sayısı 70’e yükseldiBirleşmiş Milletler (BM), Haiti’de bir kasabaya silahlı çete tarafından düzenlenen baskında ölü sayısının 70’e yükseldiğini duyurdu.
5.10.2024Dünya
Serhat Akın'ı vuranların ifadesine Kanal D Haber ulaştı! Tetikçiye konum yurt dışından gelmiş
Serhat Akın'ı vuranların ifadesine Kanal D Haber ulaştı! Tetikçiye konum yurt dışından gelmişSerhat Akın'a silahlı saldırı soruşturmasında 5 kişi tutuklanmıştı. Savcılık ifadelerine Kanal D Haber ulaştı. İfadelere göre Serhat Akın'ın konumu tetikçiye, yurt dışındaki çete lideri tarafından gönderildi. Çete lideriyle sosyal medya üzerinden konuşan şüphelinin saldırı karşılığında verilen parayı almaya giderken de dikkat çekmemek için 4 ve 9 yaşındaki iki kardeşini yanında götürdüğü belirlendi. İşte detaylar...
1.10.2024Gündem
Instagram'dan gelen mesaja yanıt verdi, ‘Çavuş Maria’nın tuzağına düştü!
Instagram'dan gelen mesaja yanıt verdi, ‘Çavuş Maria’nın tuzağına düştü!Hatay'da bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp sohbet ettiği, 'Maria Miles' ismiyle kendini Amerikan ordusunda görevli çavuş olarak tanıtan kadın hesabı tarafından 24 bin 321 TL dolandırıldı.
Adana çökertilen organ şebekesindeki 9 sanık tahliye edildi
Adana çökertilen organ şebekesindeki 9 sanık tahliye edildi Adana'da Türkiye, Suriye ve İsrail üçgenindeki organ ticareti şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda tutuklanan 9 sanık tahliye edildi.
12.09.2024Adana
MİT'ten suç örgütü Camgöz Grubu'na darbe! Örgüt elebaşı Binali Camgöz Türkiye'ye getirildi
MİT'ten suç örgütü Camgöz Grubu'na darbe! Örgüt elebaşı Binali Camgöz Türkiye'ye getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı, 2018’de yurtdışına kaçan “Camgöz Grubu” olarak bilinen İzmir merkezli organize suç örgütü lideri Deniz kod Binali Camgöz’ün Karadağ’dan Türkiye’ye getirilmesini sağladı.
30.08.2024Gündem
Adana merkezli 4 ilde suç örgütü operasyonu: Çete lideri Ahmet Kurt ve 14 kişi yakalandı
Adana merkezli 4 ilde suç örgütü operasyonu: Çete lideri Ahmet Kurt ve 14 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Adana merkezli 4 ilde jandarma tarafından düzenlenen 'Kuyu-17' operasyonlarında; elebaşılığını Ahmet Kurt’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı" dedi.
15.08.2024Adana
Numan Kurtulmuş Haniye suikasti sonrası CNN Türk'te konuştu: Netanyahu ve çetesi derhal durdurulmalıdır
Numan Kurtulmuş Haniye suikasti sonrası CNN Türk'te konuştu: Netanyahu ve çetesi derhal durdurulmalıdırTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Netanyahu ve çetesi derhal durdurulmalıdır. Aksi takdirde dünyayı çok büyük felakete doğru sürüklediği aşikardır." dedi.
31.07.2024Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Komançero'dan Wesley Sneijder çıktı! MASAK adım adım iz sürdü, harekete geçildi
Komançero'dan Wesley Sneijder çıktı! MASAK adım adım iz sürdü, harekete geçildiGalatasaray’ın eski dünya yıldızı Wesley Sneijder’in Komançero ile bağlantısı olduğu iddia edildi. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ MASAK raporundaki dikkat çeken detayları paylaştı.
11.07.2024Gündem
Bu köyün gelir kapısı ne tarım ne de hayvancılık! İstanbul'a kadar gelenler var: Babadan oğula nesillerce devam ediyor
Bu köyün gelir kapısı ne tarım ne de hayvancılık! İstanbul'a kadar gelenler var: Babadan oğula nesillerce devam ediyor Atadan dilenci köy olarak tanınan Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Turgutlu Köyü, dilenerek elde ettikleri mal varlıklarıyla geçmiş dönemde gündem olmayı başardı.Bu köyünde insanlar hayatlarını dilencilik yaparak geçindirmeye devam ediyor. Mal varlıklarının bir hayli çok olduüunu söyleyen köyün muhtarı bu duruma engel olmaya çalışsa da başaramamış. Öyle ki geçtiğimiz yıllarda Ankara'da engelli ve çocukları dilendiren çete üyelerinin olması bu köyden olduğu da ortaya çıkmıştı.
7.07.2024Adana
15 temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektör idari izinli mi? 15 Temmuz'da bankalar açık mı?
15 temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektör idari izinli mi? 15 Temmuz'da bankalar açık mı?15 Temmuz'un resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. 15 Temmuz bu sene pazartesi gününe denk geliyor. FETÖ'nün hain darbe girişimine gösterilen direnişin sembolü olan 15 Temmuz TBMM'de, resmi tatil kanun teklifi görüşülmüş ve karara bağlanmıştı. 15 Temmuz, 2017 yılında yürürlüğe girdi.
1.07.2024Gündem
15 Temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektörde 15 Temmuz’da tatil mi?
15 Temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektörde 15 Temmuz’da tatil mi?15 Temmuz resmi tatil mi? sorusu temmuz ayına kısa bir süre kala sorgulanmaya başlandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yılda yurt genelinde anma törenleri ve etkinliklerle anılacak. Pazartesi gününe denk gelen 15 Temmuz'da resmi kurumların çalışma durumu ise sorgulanıyor. FETÖ'nün darbe girişimine gösterilen direnişin sembol günü olan 15 Temmuz TBMM'de görüşülen kanun teklifiyle, 2017 yılı itibariyle resmi tatil olarak kabul edildi. Peki, Özel sektöre 15 Temmuz tatil mi?
29.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çete ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çete haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.