Dolandırıcı

Dolandırıcı

Son dakika dolandırıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolandırıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolandırıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolandırıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolandırıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.652 dolandırıcı haberi bulunmuştur. Tüm dolandırıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeli
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeliTicaret Bakanlığı, tatil çıkacak vatandaşların paket tur ve konaklamalarda dikkat etmesi gereken hususları hatırlatarak, "Sosyal medya, kısa mesaj veya e-posta gibi iletişim kanalları üzerinden gelen teklifin içeriğinde yer alan tesis resimlerinin, kurumsal logo ve işaretlerin doğruluğuna dikkat etmeli" ifadelerine yer verdi.
23.07.2024Gündem
Araç ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı
Araç ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktıDolandırıcılar çalıntı araçları, ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumdaki araçlardan aldıkları motor ve şasi numaralarıyla satmaları büyük mağduriyetlere neden oluyor. Araba alacak vatandaşlara kritik uyarılarda bulunan İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, mağduriyet yaşamamak için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
21.07.2024Ekonomi
Üniversitelilere kara para tuzağı: Fenomenler burs vaadiyle öğrencileri kullandılar
Üniversitelilere kara para tuzağı: Fenomenler burs vaadiyle öğrencileri kullandılarSon dönemde bir çok suç örgütünün kara para akışını öğrencilerin banka hesapları üzerinden sağladığı ortaya çıkmıştı. Para karşılığı kullandırdıkları banka hesaplarına yüzbinlerce liralık giriş çıkış yapıldığı için haklarında soruşturma ve dava açılan mağdur öğrenciler açıklama yaptı.
19.07.2024Gündem
Topraktan ve maket üzerinden konut alan milyonlara dolandırıcılık uyarısı! Dikkat edilmesi gerekenleri tek tek açıkladı
Topraktan ve maket üzerinden konut alan milyonlara dolandırıcılık uyarısı! Dikkat edilmesi gerekenleri tek tek açıkladıÜlkemizde yaşanan ekonomik gelişmeler sonucunda, orta boy tasarruf sahiplerinin yatırım aracı arayışları, konut kredilerine ulaşmanın zorluğu ve yüksek maliyetler nedeniyle topraktan ve maket üzerinden konut satışları yaygınlaşmaya başladı. TUK0NFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, bu konuda vatandaşlara önemli açıklamalarda bulunarak dolandırıcılar için uyarılarda bulundu.
10.07.2024Ekonomi
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!Elazığ merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, "evde ek iş" ilanları vererek dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.
9.07.2024Adana
İstanbul'da film gibi olay: İki sevgili emlakçıyı 14 milyon lira dolandırdı
İstanbul'da film gibi olay: İki sevgili emlakçıyı 14 milyon lira dolandırdıİstanbul Levent'te 140 milyon lira değerindeki lüks evi satmak isteyen emlakçı, İngiltere'den gelen sevgililer tarafından 14 milyon lira dolandırıldı. Soluğu karakolda alan emlakçının şikayeti üzerine polis, şüphelilerden birini Münih uçağında yurtdışına kaçmak üzereyken üstünde 15 bin euro ile yakaladı. Olayın organizatörü olduğu öne sürülen kadının ise aynı gün farklı uçakla Paris'e gittiği tespit edildi. Polis şimdi kadının ve Türkiye'deki işbirlikçilerinin peşine düştü.
9.07.2024Gündem
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirtti
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirttiSesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.
6.07.2024Gündem
Seçil Erzan'ın alıkonulduğu iddialarında delil tespit edilemedi! 9 kişi hakkında takipsizlik kararı
Seçil Erzan'ın alıkonulduğu iddialarında delil tespit edilemedi! 9 kişi hakkında takipsizlik kararıYüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan'ın davaya ilişkin banka yetkilileri tarafından baskı yapılıp alıkonulduğu iddialarına ilişkin soruşturma tamamlandı. Soruşturma çerçevesinde Seçil Erzan'ın alınan birçok ifadesinde çelişkiler olduğu, Erzan'ın Sermin Tekin ile aralarında geçen yazışmaların değerlendirilmesi sonucu Erzan'ın banka tarafından hürriyetinin yoksun bırakıldığına dair herhangi kesin ve inandırıcı delil elde edilemediği anlaşıldı.
6.07.2024Gündem
' Aha dayıya sor' sözüyle fenomen olmuştu! Gaspçı Hüseyin hapisteyken kendisinin yerine geçen dolandırıcıya sitem etti
' Aha dayıya sor' sözüyle fenomen olmuştu! Gaspçı Hüseyin hapisteyken kendisinin yerine geçen dolandırıcıya sitem ettiGerçekleştirdiği gasp sonrasında '4 kere hacca gidip geldim, aha dayıya sor' diyerek ünlenen Hüseyin Taşkıran, son günlerde sosyal medyada ünlenen bir şahsın kendisinin yerine geçen bir dolandırıcı olduğunu, ona itibar edilmemesi gerektiğini, şikayetçi olacağını söyleyerek "Aha dayıya sorun gerçek gaspçı Hüseyin benim" dedi.
5.07.2024Adana
Kar maskeli hırsız bankadan çıkan fıstık tüccarının parasını gasp etti!
Kar maskeli hırsız bankadan çıkan fıstık tüccarının parasını gasp etti!Gaziantep’te fıstık tüccarı İbrahim Tiken, bankadan çıkıp 3 milyon TL parayla aracına bindiği sırada yanına yaklaşan kar maskeli şüphelinin saldırısına uğradı. Tiken’e bir el ateş edip, paranın 1 milyon TL’sini gasbeden şüpheli kaçtı. Olaydan yara almadan kurtulan İbrahim Tiken’in şikayeti üzerine polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
4.07.2024Gaziantep
Dolandırıldığını söyleyen müteahhit dairenin kapısını betonla kapattı, binaya afiş astı
Dolandırıldığını söyleyen müteahhit dairenin kapısını betonla kapattı, binaya afiş astıAdana'da dolandırıldığını öne süren müteahhit, binasının girişine 'Firma dışında yapılan alım satımlardan doğacak mağduriyetten müteahhit firma kesinlikle sorumlu değildir' yazısı astı. Daireyi satın alan H.K. ise kimseyi dolandırmadığını, para verip daireyi satın aldığını ancak evine bir türlü oturamadığını, bu konuyla ilgili müteahhit ile mahkemelik olduğunu söyledi.
4.07.2024Adana
10 milyar liralık büyük vurgun! Yalova'da ücretsiz tatil vaadiyle 36 bin kişiyi dolandıran çeteye yönelik yeni gelişme
10 milyar liralık büyük vurgun! Yalova'da ücretsiz tatil vaadiyle 36 bin kişiyi dolandıran çeteye yönelik yeni gelişmeYalova'da, otellerinde, devre mülk ve ücretsiz tatil yapma vaadiyle ağırladıkları 36 bin kişiyi özel eğitim alan kişilerle ikna edip sözleşme imzalatarak 10 milyar liradan fazla dolandırdığı öne sürülen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda yeni detaylar ortaya çıktı.
29.06.2024Gündem
Kamu arazilerini satma vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 20 kişi gözaltında
Kamu arazilerini satma vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 20 kişi gözaltındaAdana'da kamu arazilerinin satışını yapma vaadiyle nitelikli dolandırıcılık yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında 1 muhtar ve 3 kamu görevlisinin de olduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.
29.06.2024Adana
İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni gelişme: psikiyatri servisine yatırıldı
İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni gelişme: psikiyatri servisine yatırıldıİzmir'de, Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında, yüksek kar vaadiyle farklı kişilerden 300 milyon lira para topladığı suçlamasıyla gözaltı kararı verilmesinin ardından, polis görev yaptığı banka şubesinde arama başlattı. Seçil Erzan olayına benzetilen milyonluk vurgunda ekipler, dijital materyallere el koyuyor.
28.06.2024Gündem
57 kişiye topraktan ev vaadiyle dolandıran anne - oğul gözaltında!
57 kişiye topraktan ev vaadiyle dolandıran anne - oğul gözaltında!Nevşehir’de, emlakçı A.K.İ. (31) ve annesi Y.İ. (54) topraktan ev satışı vaadi ile 57 kişiyi 90 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
28.06.2024Gündem
İzmir'de yeni Seçil Erzan vakası! 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırıp intihar etmeye çalışmış
İzmir'de yeni Seçil Erzan vakası! 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırıp intihar etmeye çalışmışİzmir'de Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanın bulunduğu 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürüldü. İntihar girişiminde bulunan Hatice Ö.'nün daha sonra pişman olup, gittiği İzmir Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındığı öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.'nün başında polis beklediği, tedavisinin ardından gözaltı işlemi başlatılacağı bildirildi.
27.06.2024Gündem
Cep telefonunu dışarıda şarj edenlere uyarı geldi! Tüm bilgileriniz dolandırıcıların eline geçiyor
Cep telefonunu dışarıda şarj edenlere uyarı geldi! Tüm bilgileriniz dolandırıcıların eline geçiyorCep telefonunuzu kafelerde bulunan ücretli şarj aletleriyle veya otobüs, otogar, havalimanı gibi yerlerdeki USB girişli istasyonlarda şarj ediyor musunuz? Cevabınız evetse; dikkat! Veri hırsızlığı riskiyle karşıya karşıya kalabilirsiniz.
25.06.2024Gündem
450 bin liralık döviz dolandırıcılığına 4,5 milyon lira ceza
450 bin liralık döviz dolandırıcılığına 4,5 milyon lira cezaİstanbul'da, kendilerini polis olarak tanıtıp 1 kişinin yaklaşık 450 bin lira değerindeki döviz ve altınlarını alarak dolandıran 3 sanık, 7 yıl 6'şar ay hapis ile 1 milyon 500'er bin TL adli para cezasına çarptırıldı.
19.06.2024Gündem
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdi
Seçil Erzan ile ilgili yeni karar! Bahar Candan ile koğuşta birbirlerine girmişlerdiÜnlü futbolcuların da dahil olduğu birçok kişiden 'Fatih Terim fonu' adı altında para toplamakla suçlanan Seçil Erzan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan'ın koğuşu değişti, artık tek kişi kalıyor.
13.06.2024Gündem
Gaziantep’te 171 milyon TL’lik vurgun
Gaziantep’te 171 milyon TL’lik vurgunGaziantep’te 2. el araç alma vaadiyle vatandaşları 171 milyon TL dolandıran şüpheli şahıs yakalandı.
7.06.2024Gaziantep
Araba almak isteyenlere kritik uyarı yapıldı! Noterde akılalmaz dolandırıcılık
Araba almak isteyenlere kritik uyarı yapıldı! Noterde akılalmaz dolandırıcılıkAraba almak isteyen milyonlarca vatandaşa dikkat çeken uyarı yapıldı. Hatay'da Erzurum'a gelerek internet ilanında gördüğü hafif ticari aracı 560 bin liraya almak isteyen Selçuk S. (39), ruhsat sahibi Bülent C. (32) ile buluştuğu noterde dolandırıldığını anladı. Sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıldıkları anlaşılan Selçuk S. ile Bülent C., polise giderek şikayetçi oldu. Selçuk S., "Gönderdiği paranın içinde depremde kaybettiğim 3 yaşındaki kızımın da bir miktar parası vardı" dedi.
6.06.2024Ekonomi
Seçil Erzan ve Bahar Candan cezaevinde 'Dolandırıcı' kavgasına tutuştu!
Seçil Erzan ve Bahar Candan cezaevinde 'Dolandırıcı' kavgasına tutuştu!Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan Bahar Candan cezaevinde 'Dolandırıcı' kavgasına tutuştu. Seçil Erzan, Bahar Candan'ın kendisine sürekli "Dolandırıcı" demesinden rahatsız olunca tartışma çıktı. İnfaz memurları müdahalesiyle kavgayı bitiren Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikayetçi oldu.
5.06.2024Gündem
Dolandırıcılıklar artınca araştırma bürolarında yoğunluk başladı
Dolandırıcılıklar artınca araştırma bürolarında yoğunluk başladıAdana’da son dönemlerde iş hayatında yaşanan dolandırıcılık olaylarının artması araştırma bürolarına başvuru talebini arttırdı.
1.06.2024Adana
Fenomen muhtar adayı Aydın Battal dolandırıldı
Fenomen muhtar adayı Aydın Battal dolandırıldıKırşehir'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünde muhtar adayı olan, seçimi kaybettikten sonra kendisine oy vermeyen baldız ve bacanağına yazdığı şiirle gündem olan Çoban Aydın Battal dolandırıldı.
31.05.2024Gündem
'Başkomiser' yalanıyla kandırılıp evini sattı: Parayı 1300 kilometre gidip dolandırıcılara teslim etti!
'Başkomiser' yalanıyla kandırılıp evini sattı: Parayı 1300 kilometre gidip dolandırıcılara teslim etti!İzmir'de yaşayan emekli Sadullah Serter (76), kendisini 'başkomiser' olarak tanıtan kişinin, kötü niyetliler tarafından kimlik bilgilerinin ele geçirdiğini ve evini satmaya çalıştıklarını söyleyerek, 'Onlardan önce sat' demesi üzerine 1 milyon 800 bin TL'ye satışı yaptı. Bu kişinin paranın sahte olabileceğini söyleyip, kontrol için sözde soruşturmanın yürütüldüğü 1300 kilometre uzaklıktaki Şanlıurfa'ya getirilmesi isteği üzerine kente giden Serter, 1 milyon 800 bin TL'yi kendisini polis olarak tanıtan 2 kişiye verdi.
30.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dolandırıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolandırıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.