Dolandırıcılık

Dolandırıcılık

Son dakika dolandırıcılık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolandırıcılık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolandırıcılık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolandırıcılık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolandırıcılık gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.477 dolandırıcılık haberi bulunmuştur. Tüm dolandırıcılık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'
Seçil Erzan’ın tefecilikle suçladığı isimden şok ifade! 'Zararımın giderilmesini istiyorum'“Tefecilikle” suçladığı Mojtaba Haghani hakkında şikayetçi olan Seçil Erzan soruşturma sonrasında sanık oldu. Erzan hakkında, “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Haghani ifadesinde çarpıcı bir iddiada bulundu.
26.07.2024Gündem
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararı
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararıAlman turist Jurgen S., Denizli'de daha önce alışveriş yaptığı halı firmasından 'VIP müşteri' olarak aldığı ücretsiz seyahate katılıp, 40 bin euro değerinde 4 halı daha aldı ve 10 bin euro ödedi. Ülkesine dönen ve halıların gümrükte takıldığı söylenince kalan parayı da ödeyen; ancak halılar teslim edilmeyen Alman turist suç duyurusunda bulununca, firma 33 bin euro'yu geri ödedi. Savcılık da maddi zarar büyük ölçüde giderildiği gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
26.07.2024Gündem
Sezen Aksu'ya dolandırıcılık şoku! Binlerce lirasını böyle kaptırdı
Sezen Aksu'ya dolandırıcılık şoku! Binlerce lirasını böyle kaptırdıSezen Aksu'yu dolandırdılar. Asistanı şüphelenince harekete geçti. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan ve 2016'da verdiği konserle sahnelere veda eden usta Sezen Aksu binlerce lirasını böyle kaptırdı.
26.07.2024Magazin
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandı
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdiği huzur güven uygulamalarında dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüyü yakalayıp cezaevine teslim etti.
23.07.2024Adana
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen 'Kuyu-10 Operasyonları'nda elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi 11 şüphelinin tamamı yakalandı.
20.07.2024Gündem
İşcep antivirüs aktiftir ne demek, nasıl kapatılır? İşcep antivirüs ücretli mi? İşcep antivirüs bildirimi kapatma
İşcep antivirüs aktiftir ne demek, nasıl kapatılır? İşcep antivirüs ücretli mi? İşcep antivirüs bildirimi kapatmaSiber tehditler, kullanıcıların cihazlarını ve kişisel bilgilerini koruma altına almayı zorunlu hale getiriyor.
19.07.2024Gündem
Adana'da Kozan polisi uygulamalarda 6 hükümlü yakaladı
Adana'da Kozan polisi uygulamalarda 6 hükümlü yakaladıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 6 hükümlüyü yakaladı.
16.07.2024Adana
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Akılalmaz sahte e-devlet oyunu ifşa oldu
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Akılalmaz sahte e-devlet oyunu ifşa olduDolandırıcıların yeni oyunu 'bu kadarına pes' dedirtti. Vatandaşlara SMS ve veya mail yoluyla ulaşan dolandırıcılar attıkları linkle kurbanları sahte e-devlet sitesine yönlendiriyor. Sitede TC No ile sorgulama yapan vatandaşlara borç çıkarılıyor ve ödenmemesi halinde icra geleceği ifade edilerek korkutuluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Selen Karataş, konuyla ilgili bilgi vererek vatandaşlara uyarılarda bulundu.
16.07.2024Gündem
Arsaya yatırım yapan büyük kazandı! Alıcılar için dikkat çeken dolandırıcılık uyarısı
Arsaya yatırım yapan büyük kazandı! Alıcılar için dikkat çeken dolandırıcılık uyarısıGeçtiğimiz yıl, arsa fiyatları yüzde 100 ile yüzde 400 arasında artış gösterdi ve bu durum yatırımcıların ilgisini çekti. Sektör temsilcisi Emre Bozbey, arsa alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. İşte büyük kazanç sağlayan arsa yatırımlarının sırları ve yatırımcıların dikkat etmesi gereken kritik noktalar."
15.07.2024Ekonomi
Adana'da sahte bakanlık kartı düzenleyen şüpheliler: "Kartları kırtasiyeden kendimiz bastırdık"
Adana'da sahte bakanlık kartı düzenleyen şüpheliler: "Kartları kırtasiyeden kendimiz bastırdık"Adana'da İçişleri Bakanlığı'nın ismini kullanarak sahte kimlik ve basın tanıtım kartı düzenleyen şüphelilerin ifadelerinde, pişman olduklarını, kartları kırtasiyeden kendilerinin bastığını itiraf ettikleri öğrenildi.
15.07.2024Gündem
Bakanlığı ismini kullanarak sahte kimlik kartı düzenleyenlere operasyon!
Bakanlığı ismini kullanarak sahte kimlik kartı düzenleyenlere operasyon!İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana'da, İçişleri Bakanlığının ismini kullanarak sahte kimlik kartları düzenleyen şüphelilerin yakalandığını bildirdi.
13.07.2024Adana
Fenomen soruşturmasında adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen tutuklandı
Fenomen soruşturmasında adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen tutuklandıKüçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ‘kara para aklama’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ soruşturması çerçevesinde gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Neslihan ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu 17 kişi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
12.07.2024Gündem
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı3 gün önce dünya çapında iyi bilinen hacker sitelerinden biri olan DarkWeb’de, 10 milyar parolanın yer aldığı devasa bir veri seti yayınlandı. Bu durumun bir benzeri 3 yıl önce yaşanmış, annenizin kızlık soyadına kadar bütün kişisel bilgiler, banka, e-posta ve e-ticaret şifreleri hackerlar tarafından ele geçirilmişti. E-Devlet ve bankalar dahil tüm şifrelerinizi hemen değiştirin.
12.07.2024Gündem
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar etti
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar ettiİstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı.
11.07.2024Gündem
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı. Peki, Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
11.07.2024Gündem
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladı
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladıGayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemde arsa ve tarla satışlarının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünen vatandaşların dikkat etmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.
11.07.2024Ekonomi
Topraktan ve maket üzerinden konut alan milyonlara dolandırıcılık uyarısı! Dikkat edilmesi gerekenleri tek tek açıkladı
Topraktan ve maket üzerinden konut alan milyonlara dolandırıcılık uyarısı! Dikkat edilmesi gerekenleri tek tek açıkladıÜlkemizde yaşanan ekonomik gelişmeler sonucunda, orta boy tasarruf sahiplerinin yatırım aracı arayışları, konut kredilerine ulaşmanın zorluğu ve yüksek maliyetler nedeniyle topraktan ve maket üzerinden konut satışları yaygınlaşmaya başladı. TUK0NFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, bu konuda vatandaşlara önemli açıklamalarda bulunarak dolandırıcılar için uyarılarda bulundu.
10.07.2024Ekonomi
Ücretli öğretmen başvuruları başladı mı? MEB ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?
Ücretli öğretmen başvuruları başladı mı? MEB ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?Ücretli öğretmenlik başvuru takvimine yönelik araştırmalar devam ediyor. 2024-2025 yılı ders ücreti karşılığı öğretmenlik başvuruları her il ve ilçede değişiklik gösteriyor. Peki, ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman, ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?
9.07.2024Gündem
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!Elazığ merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, "evde ek iş" ilanları vererek dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.
9.07.2024Adana
Sosyal medya fenomenleri soruşturmasında yeni gelişme! Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltında
Sosyal medya fenomenleri soruşturmasında yeni gelişme! Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltındaİstanbul'da sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan Neslim Güngen'in polis otosuna bindirilirken gülümsemesi dikkat çekti.
9.07.2024Gündem
ATM'lere yutma özelliği geldi! Bunu yapanların banka kartına el konulacak: Yeni karar güven veriyor!
ATM'lere yutma özelliği geldi! Bunu yapanların banka kartına el konulacak: Yeni karar güven veriyor!Son zamanlarda ATM'lere gelen yeni yutma özelliği konuşuluyor. EFT, FAST ve birçok elektronik para işlemlerini yapabildiğimiz ATM'lerde bulunan yeni özellik dolandırıcılık yapanların banka kartlarını anında yutuyor.
8.07.2024Ekonomi
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirtti
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirttiSesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.
6.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı var
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "Kayseri'de 855 şahıs gözaltına alındı, bunların 13'ü tutuklandı, 145'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Bu gözaltına alınan şahıslardan 468'inin 50 farklı suçtan adli kaydı oluğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.
5.07.2024Gündem
Kayseri'deki provokasyona 474 gözaltı... Bakan Yerlikaya: Millete komplo kuran karşılığını görecek
Kayseri'deki provokasyona 474 gözaltı... Bakan Yerlikaya: Millete komplo kuran karşılığını görecekİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kayseri’de meydana gelen olayların ardından ülke genelinde dün gece Suriyelilere yönelik provokatif eylemler gerçekleştiğini, 474 şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Devletimize ve milletimize karşı bu komploları kuranlar hak ettikleri karşılığı göreceklerdir" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dolandırıcılık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolandırıcılık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.