Ziynet Eşyası

Ziynet Eşyası

Son dakika ziynet eşyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziynet eşyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziynet eşyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziynet Eşyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziynet eşyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 459 ziynet eşyası haberi bulunmuştur. Tüm ziynet eşyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar! 4 milyon liralık vurgun yaptılar
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar! 4 milyon liralık vurgun yaptılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp, 4 milyon liralık vurgun yaptılar. Dolandırılma ihbarı üzerine çalışma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yapmış olduğu operasyonla şüphelileri tutuklandı.
15.04.2024 Gündem
Yüzlerini eşarpla gizleyen hırsızlar 100 gram altını saniyeler içinde çaldı
Yüzlerini eşarpla gizleyen hırsızlar 100 gram altını saniyeler içinde çaldı Adana'da yüzlerini eşarp ve şapka ile gizleyen 4 kadın, yangın merdivenini kullanarak girdikleri binanın 7'nci katındaki daireden 100 gram altın ziynet eşyası çalıp, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden 1'i yakalandı.
5.04.2024 Adana
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi Bursa'da, kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde, N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp, cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun, tutuklanırken, kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede, "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.
21.02.2024 Gündem
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı Denizli’de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi. Altın günü düzenleyip evlerde tespit yapan kadının, mesaideki arkadaşlarının anahtarlarını kopyalayarak, 1.2 milyonluk altını iz bırakmadan çaldığı ortaya çıktı.
27.01.2024 Gündem
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Jammerli hırsızlar bir dakikada 80 bin liralık vurgun yaptı
Esenyurt’ta akıllara durgunluk veren olay! Jammerli hırsızlar bir dakikada 80 bin liralık vurgun yaptı Esenyurt’ta sinyal kesici olarak bilinen Jammer kullanıp alışveriş merkezi otoparkındaki araca giren hırsızlar, bir dakika içinde 80 bin liralık ziynet eşyası çaldı. Olayla ilgili iki kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
20.11.2023 Gündem
Ev sahibinin sürekli eşya yenilemesinden şüphelenen kiracı sistem kurdu! Güvenlik kamerasındaki görüntüler şok etti...
Ev sahibinin sürekli eşya yenilemesinden şüphelenen kiracı sistem kurdu! Güvenlik kamerasındaki görüntüler şok etti... Ev sahibinin sürekli eşyalarını yenilemesinden şüphelenen kiracı evine güvenlik sistemi kurdu. Bursa'da yeni taşındığı evinden aralıklarla döviz ve ziynet eşyalarının çalındığı fark eden Ecem Gökçe Seyhan (33), şüphelendiği ev sahibi Ayşegül K.'nin (42) hırsızlık yaptığını yatak odasına kurduğu güvenlik kamerası ile ortaya çıkarttı. Gözaltına alınan ev sahibi suçunu itiraf ederken, Seyhan'ın toplamda 400 bin lira değerinde döviz ile ziynet eşyasının çalındığı belirlendi.
31.10.2023 Gündem
Gözlük ve şapka takan 3 kadın Başakşehir'in kabusu oldu!
Gözlük ve şapka takan 3 kadın Başakşehir'in kabusu oldu! Gözlük ve şapka takan 3 kadın Başakşehirlilere kabusu yaşattı. Sitelere girerken tanınmamak için gözlük ve şapka takan kadınlar hırsız güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Site yönetici Hacı Aksu, "Komşularımız bu kapıları bu tip yabancı kişilere açmamaları gerekiyor. Buradan çocuklar da açıyor. Site içerisinde tel örgülerin etrafında oynayan çocuğu çağırıyor. 'Kapıyı açar mısın?' diyor. Koşup gidip açıyor" dedi.
19.10.2023 Gündem
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu
Annesini öldüren 17 yaşındaki sanığın cezası belli oldu Samsun'da babasından boşanan annesi Zerrin Büyük'ü (49) öldürüp, erkek arkadaşı Bilgin İ.'yi (56) de ağır yaralanan A.A.Ö. (17), 3 farklı suçtan toplam 27 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.10.2023 Yaşam
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar Kırşehir'de hırsızlık için girdikleri müstakil evden içinde yaklaşık 2 milyon lira değerinde döviz ve ziynet eşyaları bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli saklandıkları evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Düğün takısı gelinin mi damadın mı! Yargıtay son noktayı koydu
Düğün takısı gelinin mi damadın mı! Yargıtay son noktayı koydu Düğünde takılan bilezik, kolye, altın gibi ziynet eşyası ve nakit para kadının mı, erkeğin mi? Yargıtay Hukuk Genel Kurulu kararı gereği, düğünde altınlar kim tarafından kime takılırsa takılsın aksine bir anlaşma ya da örf ve adet kuralı olmadığı sürece kadına “bağışlanmış” ve “kişisel malı” sayılıyor. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Uğur Gençcan, “80 yıllık Yargıtay uygulaması böyle” dedi.
18.09.2023 Ekonomi
'Dil düşürme' yöntemiyle soydular, kente tekrar gelince yakalandılar!
'Dil düşürme' yöntemiyle soydular, kente tekrar gelince yakalandılar! 'Dil düşürme' yöntemiyle girdikleri evden soygun yapan hırsızlar kente tekrar gelince yakalandılar. Konya'da girdikleri evden 250 bin lira nakit para ve ziynet eşyası çalıp kaçan şüpheliler, 2 hafta sonra kente tekrar gelince yakalandı. Gözaltına alınan 3'ü kadın 4 şüpheli tutuklandı.
13.07.2023 Gündem
"Başkomiserim" diyerek 300 bin lira dolandırdılar
"Başkomiserim" diyerek 300 bin lira dolandırdılar Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde balık tutarken oltasının takılması nedeniyle gölete giren Uğur Sarıkaya (32) boğuldu.
9.07.2023 Gündem
Otogarda valizler karıştı! 500 bin TL’lik altın kayıp
Otogarda valizler karıştı! 500 bin TL’lik altın kayıp Diyarbakır'da yaşayan Maroteaux–Lamy (MPS Tip 6) hastası Medine Sayan’ın (15) tedavisi için biriktirilen yaklaşık 500 bin TL’lik altının içinde bulunduğu kırmızı valiz, bayram ziyareti için gittikleri Mardin’de, aynı renk ve ebatta valizi olan yolcular tarafından alındı. Kızıltepe ilçesinde inip eve giden aile durumu fark edince, güvenlik kamerasından tespit ettikleri yolcuların görüntüleriyle polise şikayette bulundu. Medine’nin dayısı Mehmet Şerif Güngöngür (46), “Medine’nin ilik nakli olması gerekiyor. Babası da kanser hastası. Çok mağdurlar. Çantayı alan kişiler lütfen en yakın karakola götürüp teslim etsinler” dedi.
26.06.2023 Yaşam
200 bin liralık altın ve para olan çantayı sahibine ulaştırdı
200 bin liralık altın ve para olan çantayı sahibine ulaştırdı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, Yusuf İreç bir arkadaşıyla birlikte mesire alanında buldukları içinde 200 bin TL değerinde ziynet eşyası ve para bulunan kadın çantasını, polis aracılığıyla sahibine ulaştırdı.
16.06.2023 Gündem
47 ilde düğmeye basıldı! 6 ay takip edildiler: 237 kişi gözaltında
47 ilde düğmeye basıldı! 6 ay takip edildiler: 237 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, vatandaşları mağdur eden ve devleti milyonlarca lira zarar uğratan 490 şahsa yönelik, Mali Suçlar kapsamında 47 ilde bugün sabah saatlerinde paravan operasyonunun yapıldığını duyurdu. Yerlikaya, pek çok ilde dolandırıcılara karşı düzenlenen operasyonda 237 şahsın gözaltına alındığını açıkladı.
13.06.2023 Gündem
Yağma ve hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı
Yağma ve hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı Adıyaman’da yağma ve hırsızlık yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişi adli makamlar tarafından tutuklandı.
10.06.2023 Gündem
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı
İstanbul'da telefon dolandırıcılarına operasyon: 15 gözaltı İstanbul'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis, hakim ya da savcı olarak tanıtarak banka hesaplarının terör örgütleri tarafından ele geçirildiğini söyleyip para ve ziynet eşyalarını alan şebekeye yönelik yapılan operasyonda biri kadın 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 595 bin nakit para, 2 milyon liralık altın ziynet eşyası ele geçirildi. 
6.06.2023 Gündem
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti
İş insanına evinde gasp! Şüphelilerden birinin kimliği şoke etti Çekmeköy'de bir iş insanının evine giren gaspçı, iş insanın eşi ve kızının başına silah dayayarak evde bulunan bir miktar ziynet eşyası, para ve garajdaki aracı alarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, biri iş insanının şoförü 2 kişiyi gözaltına aldı.
20.05.2023 Yaşam
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’
Dede ve torununu FETÖ ile korkutup dolandırdılar! ‘Bana kredi kartından para dahi çektirdiler’ Diyarbakır'da "FETÖ adına sahte kimlik çıkarıldığı" yalanıyla kandırılan dede ve torunu, 650 bin liralık ziynet eşyası ile 78 bin TL'yi dolandırıcılara kaptırdı. Olayın detayları ise şoke etti.
19.05.2023 Yaşam
Ev kadınlarını 'polisim' diyerek dolandıran şüpheli yakalandı
Ev kadınlarını 'polisim' diyerek dolandıran şüpheli yakalandı Bağcılar'da ev kadını P.B.'yi telefonla arayıp  "Terör örgütü ile bağlanınız ortaya çıktı" yalanıyla kandırarak evde bulunan 2 milyon lira değerinde altın, ziynet eşyası ve parayı bir poşete koydurup teslim alan şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin içinde para ve altın dolu poşetle evden ayrıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
10.05.2023 Yaşam
Sahte ilanla 3 milyon lira dolandıran 2 kişi tutuklandı
Sahte ilanla 3 milyon lira dolandıran 2 kişi tutuklandı Adana’da sosyal medya ve internet sitelerine verdikleri sahte ilanlarla 13 kişiyi 3 milyon lira dolandıran şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
6.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ziynet Eşyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziynet eşyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.