Saldırı

Saldırı

Son dakika saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.728 saldırı haberi bulunmuştur. Tüm saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den İsrail'in TRT ekibine saldırısına tepki
MSB'den İsrail'in TRT ekibine saldırısına tepkiİsrail güçlerinin TRT ekibine yönelik saldırısına Milli Savunma Bakanlığı tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İsrail polisinin Mescid-i Aksa kapısında TRT Haber ekibine yönelik saldırısını kınıyor, TRT ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" denildi.
26.07.2024Gündem
Adana'da ev ve iş yerlerine ateş eden 2 kişi yakalandı
Adana'da ev ve iş yerlerine ateş eden 2 kişi yakalandıAdana'da ev ve iş yerlerine ateş ettiği belirlenen 2 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığı, JASAT, İstihbarat ve KOM Şube Müdürlükleri ekipleri, Yüreğir ilçesinde istihbari çalışma yaptı.
26.07.2024Adana
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorum
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorumİsrail askerleri TRT Haber ekiplerini hedef aldı. Kudüs'te Mescid-i Aksa kapısındaki saldırıda, TRT kameramanı yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç saldırıyı kınadığını belirtirken, 'Ne yaparsa yapsın işgalci İsrail, yaptığı soykırımı, insanlık ve savaş suçlarını gizleyemeyecektir.' dedi.
26.07.2024Gündem
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmı
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmıFransa’nın başkenti Paris tüm dünyanın izleyeceği Olimpiyat Oyunları’nın açılış törenine saatler kala son hazırlıkları yaparken hızlı tren hatlarına yapılan saldırıyla sarsıldı. Üç ayrı hat kundaklanıp ve yangınlar çıkarılırken, bu sabah itibarıyla aksayan seferler nedeniyle birçok istasyonda kuyruklar oluştu. Fransa Ulaştırma ve Spor Bakanlıkları hızlı tren hatlarına sabotaj yapıldığını duyurdu. Öte yandan Paris 2024'ün açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı yapıldı. Havaalanı polis ekiplerince boşaltıldı.
26.07.2024Dünya
Bingöl’deki madde bağımlısının bıçaklı saldırısında kurtulanlar dehşet anlarını anlattı
Bingöl’deki madde bağımlısının bıçaklı saldırısında kurtulanlar dehşet anlarını anlattıBingöl’de madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu’nun (19), tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere bıçakla saldırdığı olayda, ölü sayısı 4’e çıktı. Hastanede tedaviye alınan 7 yaralıdan Fikri Carfi ve Özcan Aydın da yaşamını yitirdi. Madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu’nun, tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere bıçakla saldırdığı olayda yaralananlardan Ahmet Güzel ile Niyazi Yıldız, olay anını anlattı.
25.07.2024Gündem
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!Bingöl'de madde bağımlısı şahsın sokaktan geçen vatandaşlara saldırısında ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
25.07.2024Gündem
Bağcılar'da camide imamı okla vuruldu: Şüpheli gözaltına alındı
Bağcılar'da camide imamı okla vuruldu: Şüpheli gözaltına alındıİstanbul Bağcılar’da dün Necattın Camii’nde öğle namazı sonrasında imama saldırı düzenlendi.
25.07.2024Gündem
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'nın Moskova kentinde bombalı saldırı düzenleyen ve 2 kişinin yaralanmasına neden olduktan sonra Türkiye'ye kaçtığı tespit edilen Rusya uyruklu terörist Evgenii Serebriakov'un Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandığını bildirdi.
24.07.2024Vatan TV
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen teröristin bugün Bodrum'da yakalandığını duyurdu.
24.07.2024Gündem
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyor
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyorAdana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ölümden dönen 5 yaşındaki Abbas Casim, hastanedeki ölüm kalım savaşını kazanarak 18 gün sonra taburcu oldu. Ancak Casim'in yaşadığı yerde hala sokak köpeklerinin bulunması kendisini ve kardeşlerini korkutuyor.
24.07.2024Adana
Gazze'de katliam yapan İsrail ordusu Bureyc Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi
Gazze'de katliam yapan İsrail ordusu Bureyc Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
23.07.2024Dünya
ABD'yi sarsan istifa! Trump'a suikast girişimi sonrası görevi bıraktı
ABD'yi sarsan istifa! Trump'a suikast girişimi sonrası görevi bıraktıEski ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim mitingi sırasında vurulmasının ardından eleştirilere maruz kalan ABD Gizli Servis Direktörü Kimberly Cheatle istifa etti.
23.07.2024Dünya
İHA'lara özel savunma sistemi geliştiren akademisyen çifte saldırı: Yeni detaylar ortaya çıktı
İHA'lara özel savunma sistemi geliştiren akademisyen çifte saldırı: Yeni detaylar ortaya çıktıMalatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesi'nde görevli akademisyen çifte yönelik trafikte gerçekleşen saldırı ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.
23.07.2024Gündem
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde görev yapan ve öğrencilerine cinsel taciz ile saldırıda bulunduğu iddia edilen Prof. Dr. Z.E.B., 'Sarkıntılık boyutunda cinsel saldırı' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, 'Tehdit ve 'Hakaret' suçlarından beraat etti, 'Cinsel taciz' suçlarından verilen cezalar da önce paraya çevrildi, ardından hükmün açıklanması geri bırakıldı.
22.07.2024Gündem
Gaziantep'ten İzmir'e kaçmışlardı: Çift, cinayete kurban gitti
Gaziantep'ten İzmir'e kaçmışlardı: Çift, cinayete kurban gittiİzmir'in Menemen ilçesine kızlarıyla birlikte 1 yıl önce taşınan Ali ve Döne Gürbüz çifti, aldıkları simitlerle evlerine dönerken ilk belirlemelere göre aralarında husumet bulunan eski damatlarının yakınları tarafından uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
21.07.2024Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdı
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdıGazze'de 7 Ekim'den beri katliamlarına devam eden İsrail'i dün Husiler İHA ve balistik füzeyle vurdu. Saldırı sonrası yerel medya İran'ın vekil güçlerinin 5 bin İHA'lık devasa bir saldırı için geri sayıma geçtiğini bildirdi. Yemen'e peş peşe saldırılar gerçekleşti. Yemen saldırıdan İsrail'i sorumlu tuttu.
20.07.2024Dünya
17 yaşındaki genç yaşıtına kurşun yağdırdı: 'Polat Alemdar'a özeniyorum'
17 yaşındaki genç yaşıtına kurşun yağdırdı: 'Polat Alemdar'a özeniyorum'Eyüpsultan'da parkta oturduğu sırada yaşıtı Muhittin Can S.'nin silahından çıkan kurşunlara hayatını kaybeden 17 yaşındaki Muhammet Berat Baykuş'un ailesi konuştu.
20.07.2024Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördük
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördükUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, NTV'de gündeme dair merak edilen konuları cevapladı. Dünya genelindeki yazılım sistemlerinde yaşanan arıza ile ilgili Bakan Uraloğlu "Tam normale dönmedi ama hayatı kilitleyen noktada değil" dedi.
19.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemekDünyayı sarsan ve CrowdStrike şirketinin güncellemesinden dolayı bilgisayarları mavi ekrana düşüren, mağduriyetlere yol açan yazılımsal soruna ilişkin olarak DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul açıklamalarda bulundu. Erkul "Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek" dedi.
19.07.2024Ekonomi
Crowdstrike nedir? Crowdstrike Arızası > Crowdstrike falcon sensor ne demek, ne işe yarar?
Crowdstrike nedir? Crowdstrike Arızası > Crowdstrike falcon sensor ne demek, ne işe yarar?Online bilgi güvenliği firması CrowdStrike kaynaklı bir bilgisayar ve internet sorunu tüm dünyayı vurdu. Şirket, sorunun Falcon sensörüyle ilgili bir hata kontrolü olduğunu belirtirken vatandaşlar CrowdStrike ile ilgili araştırmalara yoğunlaştı. Peki, crowdstrike falcon sensor nedir, crowdstrike falcon virüs mü, crowdstrike blue screen ne anlama geliyor? İşte falcon sensorü hakkında merak edilenler…
19.07.2024Gündem
Dünya genelindeki yazılım sorunu ile ilgili Bakan Uraloğlu'ndan açıklama: Siber saldırı söz konusu değildi
Dünya genelindeki yazılım sorunu ile ilgili Bakan Uraloğlu'ndan açıklama: Siber saldırı söz konusu değildiKüresel çapta yazılım sistemlerini etkileyen sorunla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2024Gündem
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın Çalıştayı
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın ÇalıştayıSeyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik plan hazırlıkları kapsamında Seyhanlılar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Tekin bu defa Adana’daki Sivil Toplum temsilcisi kadınlar ile Çırçır Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Yerel Eşitlik Eylem Planı “Çalıştayında bir araya geldi.
19.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.