Bıçaklı Saldırı

Bıçaklı Saldırı

Son dakika bıçaklı saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bıçaklı saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bıçaklı saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bıçaklı Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bıçaklı saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 524 bıçaklı saldırı haberi bulunmuştur. Tüm bıçaklı saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
Ramazan Hoca kimdir? Öldü mü, neden ve nasıl öldü, Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’i (Pöçkün) kim öldürdü?
Ramazan Hoca kimdir? Öldü mü, neden ve nasıl öldü, Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’i (Pöçkün) kim öldürdü? Ramazan Pöçkün kimdir, Ramazan Hoca öldü mü? Sosyal medyada Diyarbakırlı Ramazan Hoca lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 'Filozof Ramazan'ın kendisine ait çay ocağında ölü bulunduğu ortaya çıktı. Savcılık, bıçakla öldürülen Ramazan Pişkin’in ölümünü aydınlatmak için soruşturma başlattı. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili açıklama yaptı. Son 5 yıldır Ulu Camii'de yerli ve yabancı turistlere İslam'ı anlatan Böçkün, birçok kişi tarafından sevilen bir simaydı. Peki, Ramazan Hoca neden ve nasıl öldü? Ramazan Pişkin’i kim öldürdü? İşte Ramazan Pişkin hocanın ölümü ile ilgili detaylar…
1.02.2024 Yaşam
Diyarbakırlı Ramazan Hocanın sır ölümü: Ramazan Hocayı kim, neden öldürdü? Valilikten son açıklama!
Diyarbakırlı Ramazan Hocanın sır ölümü: Ramazan Hocayı kim, neden öldürdü? Valilikten son açıklama! Sosyal medyada verdiği röportajlarla gündeme gelen Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin, Cerrahpaşa'da işlettiği kahvede bıçaklı saldırı sonucu hayatuın kaybetti. Filozof Ramazan olarak da bilinen Ramazan Pişkin'in ölümüyle ilgili İstanbul Valililiği'nden son açıklama geldi. Dini konularda sohbetleri video olarak sosyal medyada yayılan Diyarbakırlı Ramazan Hoca, yerli ve yabancı turistlere İslam'ı anlatıyorodu. Peki Diyarbakırlı Ramazan Hoca'yı kim neden öldürdü? İşte Filozof Ramazan Pişkin'in ölümüyle ilgili son bilgileri...
1.02.2024 Gündem
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyla ilgili kilise yetkilileriyle telefonla görüştü. Erdoğan, "Faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımlar atılmakta" dedi.
28.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamını bıçaklayan şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı! İşte istenen ceza
Fatih Camii imamını bıçaklayan şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı! İşte istenen ceza Fatih Camii'nde slogan atarak imam Galip Usta ile Bilal Erdem'i bıçakladığı iddiasıyla tutuklanan Ömer Salgın hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Ömer Salgın hakkında "Kasten öldürmeye teşebbüs" ve "Kasten yaralama" suçlarından toplam 34 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.
25.01.2024 Gündem
İmama bıçaklı saldırıya tepki... Bahçeli: Provokasyon arayışındaki mihraklara asla fırsat verilmeyecek
İmama bıçaklı saldırıya tepki... Bahçeli: Provokasyon arayışındaki mihraklara asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fatih Camii'nde imamın bıçaklanmasıyla ilgili paylaşımda bulundu. Bahçeli,"Alçak saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasının yanı sıra, karanlık bağlantılarının aydınlatılacağına, provokasyon iklimi oluşturmanın arayışında olan mihraklara asla fırsat verilmeyeceğine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.
10.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, saldırı sonrası yaralanan Fatih Camii İmamı Galip Usta'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan da imamla telefon görüşmesi yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.
9.01.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Türkiye karıştırılmak isteniyorsa müsaade etmeyiz'
TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Türkiye karıştırılmak isteniyorsa müsaade etmeyiz' TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fatih Camii'nde imama gerçekleştirilen bıçaklı saldırı hakkında, "Eğer bu işin arkasında organize işler varsa, bu işlerin sahipleri bilsin ki bu ülke buna müsaade etmeyecek kadar güçlüdür şuurludur ve birliktedir." dedi.
9.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Fatih Camii imamı ve 1 vatandaşın hayati tehlikesi sürerken, olaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı.
8.01.2024 Gündem
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde iğrenç istismar! Cezası belli oldu
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde iğrenç istismar! Cezası belli oldu Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Asansörde bıçaklı tacizin cezası belli oldu
Asansörde bıçaklı tacizin cezası belli oldu Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme heyeti sanık Ali K.'yi 'silahla tehdit' suçundan 2 yıl, 'cinsel taciz' suçundan ise 9 yıl olmak üzere toplam 11 yıl hapis cezasına çarptırdı.
12.10.2023 Gündem
Elazığ'da bıçaklı ve satırlı kavga! Ölü ve yaralı var
Elazığ'da bıçaklı ve satırlı kavga! Ölü ve yaralı var Elazığ'ın Palu ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı ve satırlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
29.08.2023 Yaşam
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon Danimarka, son haftalarda İskandinav ülkelerinde gerçekleştirilen ve nüfusu Müslüman çoğunluklu ülkelerde geniş protestolara neden olan Kuran yakma ve benzeri eylemleri yasaklamayı planlıyor. Ancak buna rağmen ülkeden gelen haber ile skandallara bir yenisi daha eklendi.
31.07.2023 Dünya
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler Güngören'de Başakşehir Futbol Kulübü'nün alt yapısında oynayan 15 yaşındaki Ömer Faruk Kayaca, parkta tartışma yaşadığı kişiler tarafından bir gün sonra bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan ve hastanede yaşam savaşı veren Kayaca'nın babaannesi Aysel Kayaca, "Benim çocuğum kanlar içerisinde yatarken, o kendi yatağında yatıyor. Benim çocuğum topçuydu, Başakşehir Spor'da alt yapıda sporcuydu. Benim çocuğumun hayatını söndürdü. Olayı gören, bilen, tanıyan varsa polisimize ihbar etsin. Bir babaanne olarak yalvarıyorum. Benim çocuğum şu anda can çekişiyor, başkalarını yakmasın" dedi.
31.07.2023 Yaşam
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına bıçaklı saldırı; il başkanı yaralandı, il sekreteri öldü
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına bıçaklı saldırı; il başkanı yaralandı, il sekreteri öldü  HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından düzenlenen bıçaklı saldırıda il başkanı Salih Demir yaralandı, il sekreteri Sacit Pişkin ise yaşamını yitirdi. Polis, olayı gerçekleştiren şüpheliyi gözaltına aldı.
22.07.2023 Gündem
Çin'de kreşe bıçaklı saldırı: Üçü çocuk altı kişi öldü
Çin'de kreşe bıçaklı saldırı: Üçü çocuk altı kişi öldü Sabah saatlerinde bir anaokuluna yönelik düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk 6 kişi bıçaklanarak hayatı kaybetti. Olayın görüntülerini ise bölgede bulunan bir kişi anbean kaydetti.
10.07.2023 Dünya
Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar
Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar Kendisini aldatan eşini lüks otelde suçüstü yapan kadın görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Talihsiz kadının paylaştığı görüntüler sosyal medyada bir anda viral oldu.
8.06.2023 Dünya
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti Tahliye olduktan sonra hücre arkadaşını kurtarmak için cezaevini basarak dehşet saçtı. Yaptığı plan yolunda gitmeyince 2 görevliyi öldürmek zorunda kalan Tisius, idam cezasına çarptırıldı. 2 gün önce idam edilen Michael Tisius’un son yemeği ve ölmeden önce söylediği son sözleri ise tüyler ürpertti.
8.06.2023 Dünya
Fransa’da bıçaklı saldırı şoku: 6'sı çocuk 7 kişi yaralandı
Fransa’da bıçaklı saldırı şoku: 6'sı çocuk 7 kişi yaralandı Fransa’nın güneydoğusundaki Annecy kentinde bıçaklı saldırı düzenlendi. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, yaralılar arasında çocukların da olduğunu belirti.
8.06.2023 Dünya
Balıkesir Erdek belediye başkanına bıçaklı saldırı
Balıkesir Erdek belediye başkanına bıçaklı saldırı Balıkesir'in Erdek İlçe Belediye Başkanı Burhan Karışık, uğradığı bıçaklı saldırıda bacağından yaralandı.
22.03.2023 Gündem
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız'
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız' Avcılar'daki restoranda diğer masalarda oturanları rahatsız ettikleri iddia edilen müşteriler, restoran çalışanları tarafından uyarılınca kavga çıktı. Restoranda bulunan 3 kişinin haber vermesi üzerine pala ve bıçakla gelen 6 kişi, restoranın müdürünü kolundan yaralayarak kaçtı.
19.01.2023 Yaşam
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu!
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu! ABD'de 1994 yılında işlenen korkunç cinayetin detayları şok etti. Eşini öldürmesi için kiralık katil tutan koca idam cezasına çarptırıldı. İdam edilmek için 29 yıl bekleyen 3 çocuk babası ölüme giderken söyledikleriyle herkesi şoke etti.
12.01.2023 Dünya
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm...
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm... Pakistan'dan İngiltere'ye gelen uçak Heathrow Havalimanı'nda polisi alarma geçirdi. Pakistan'dan havalanıp Umman üzerinden yola çıktığı tespit edilen uçağın içindekiler ülkeye tarihinin en büyük korkularından birini yaşattı.
11.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bıçaklı Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bıçaklı saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.