Asayiş

Asayiş

Son dakika asayiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asayiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asayiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asayiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asayiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.276 asayiş haberi bulunmuştur. Tüm asayiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!
Adana'da aksiyon filmlerini aratmayan kovalamaca!Adana'da polisin yaralanma pahasına tekme ile durdurduğu motosiklet sürücüsünün kilometrelerce kaçtığı ve yakalandığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı.
22.07.2024Adana
Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü polise çarptı
Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü polise çarptıAdana'nın Çukurova ilçesinde ‘dur’ ihtiranı uymayan motosiklet sürücüsü, üzerine sürdüğü polis memuruna çarptıktan sonra yaya olarak kaçmak istedi. Diğer polisler tarafından yakalanan şüphelinin ehliyetinin olmadığı öğrenilirken, yaralanan polis memuru hastanede tedaviye alındı.
20.07.2024Adana
Adana'da sahte bakanlık kartı düzenleyen şüpheliler: "Kartları kırtasiyeden kendimiz bastırdık"
Adana'da sahte bakanlık kartı düzenleyen şüpheliler: "Kartları kırtasiyeden kendimiz bastırdık"Adana'da İçişleri Bakanlığı'nın ismini kullanarak sahte kimlik ve basın tanıtım kartı düzenleyen şüphelilerin ifadelerinde, pişman olduklarını, kartları kırtasiyeden kendilerinin bastığını itiraf ettikleri öğrenildi.
15.07.2024Gündem
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildi
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'de Jandarma ve Emniyet tarafından gerçekleştirilen 'Bozdoğan-50' operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin kırmızı kategoride aranan Taner Öğmen olduğunu belirtti. Öte yandan diğer teröristin kimliklendirme çalışmaları sürüyor
14.07.2024Gündem
Adana'da parka düzenlenen silahlı saldırıda kaçan 4 kişi yakalandı
Adana'da parka düzenlenen silahlı saldırıda kaçan 4 kişi yakalandı Adana’nın Ceyhan ilçesinde dün gece parka düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi ölürken 1 kişide yaralanmıştı. Ceyhan polisi olaydan kısa süre sonra 4 kişiyi yakaladı, yakalanan şüphelilerden 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
13.07.2024Adana
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterim
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterimEskişehir'de, eşi ve oğlunun evde ölü bulduğu Safinaz Ayten'in (72) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan sanık Mehmet Usta (34), mahkemedeki ilk savunmasında, iş arkadaşının eşi olan kadının kolundaki bileziği zorla aldığını itiraf etti. Evden ayrılırken Ayten’in yaşadığını öne süren Usta, "Tek amacım altınları alıp borcu ödemekti, Safinaz Ayten'i öldürmedim" dedi.
11.07.2024Gündem
Elektrik faturalarında yeni dönem! Aboneler artık ücret ödeyemeyecek
Elektrik faturalarında yeni dönem! Aboneler artık ücret ödeyemeyecekMilyonlarca elektrik abonesini yakından ilgilendiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), taslak çalışması kapsamında, fatura ödemelerini düzenli yapan mesken abonelerinden yeni yapacakları sözleşmelerde güvence bedeli alınmamasının planlandığını açıkladı.
11.07.2024Ekonomi
Aracının sürekli durdurulmasından rahatsız oldu, polise polisi şikayet etti
Aracının sürekli durdurulmasından rahatsız oldu, polise polisi şikayet ettiAksaray'da uygulama noktasında durdurulan araçta yolcu konumundaki şahıs askeri personel olduğunu belirterek görevli memurlara aracının sürekli durdurulduğunu söyledikten sonra polisi polise şikayet etti. Görüntü almak isteyen basın mensuplarını fark eden şahıs kameramana da “Askerim ben, kapat şunu aslan parçası” diye talimat verdi.
10.07.2024Gündem
Adana'da akıl almaz olay: Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılar
Adana'da akıl almaz olay: Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılarAdana'da 17 yaşındaki çocuk üç tekerlekli motosikleti sahibiyle birlikte çaldı, bu anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
9.07.2024Adana
El yapımı patlayıcı ile dükkanlardan haraç alan 6 kişi yakalandı
El yapımı patlayıcı ile dükkanlardan haraç alan 6 kişi yakalandıİzmir’de parça tesirli el yapımı patlayıcı (EYP) ile iş yerlerine baskı ve tehdit uygulayarak kazanç sağlamaya çalışan 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
6.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı var
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "Kayseri'de 855 şahıs gözaltına alındı, bunların 13'ü tutuklandı, 145'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Bu gözaltına alınan şahıslardan 468'inin 50 farklı suçtan adli kaydı oluğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.
5.07.2024Gündem
Kezzaplı taciz skandalında dava görülmeye başlandı! 'Yüzünü tanınmayacak hale getireceğim' dediği ortaya çıktı
Kezzaplı taciz skandalında dava görülmeye başlandı! 'Yüzünü tanınmayacak hale getireceğim' dediği ortaya çıktıÇanakkale’de masaj salonunda Buket Arıyel’e (24) kezzapla saldıran tutuklu sanık Ramazan Akarsu’nun (41), ilk duruşması görüldü. Tutuklu sanık Ramazan Akarsu’nun kezzapla saldırıyı gerçekleştirmeden önce müşteki Buket Arıyel’e, ‘Senin yüzünü tanınmayacak hale getireceğim’ demiş. Ramazan Akarsu duruşmada, 'Tartışmadan sonra odadan çıkarken orada çalışan 2 kadın üzerime doğru gelince panik yaptım.Paniklediğim için böyle bir olay gerçekleşti.' şeklinde konuştu.
4.07.2024Gündem
Kolyesini çalmak istediği kadından dayak yedi!
Kolyesini çalmak istediği kadından dayak yedi!Adana'da bisikletli şüpheli sohbet ettiği kadının altın kolyesini çalmaya çalıştı. Ancak kadın şüpheliye ağaç dalı ile vurarak uzaklaştırdı. Bu anlar saniye saniye görüntülenirken, olaydan kısa süre sonra şüpheli yakalanırken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.07.2024Adana
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktı
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktıMuğla'nın Milas ilçesinde, sokakta ölü bulunan vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın (32), polis tarafından hazırlanan olay araştırma raporunda, spora giderken genelde takviye edici maddeler kullandığı ve şeker hastalığı olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek için lokal insülin vurulduğu belirtilerek, "Ölüm olayının muhtemelen aldığı ilaçlardan kaynaklandığı kanaati oluşmuştur" denildi.
3.07.2024Gündem
Gaziantep'te son bir ay içinde yapılan operasyonlarda 638 kişi tutuklandı!
Gaziantep'te son bir ay içinde yapılan operasyonlarda 638 kişi tutuklandı!Gaziantep'te polis ekipleri tarafından haziran ayı boyunca yapılan operasyonlarda 638 kişi tutuklandı.
2.07.2024Gaziantep
Adana'da Seyhan polisi 65 silah ve çeşitli suçlardan aranan 211 kişi yakaladı
Adana'da Seyhan polisi 65 silah ve çeşitli suçlardan aranan 211 kişi yakaladıAdana’da Seyhan polisleri bir haftalık yaptığı çalışmalarda aralarında hafif makineli tüfek ve uzun namlulu tüfeğinde olduğu 65 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 211 kişiyi yakaladı. Ruhsatsız silah yakalatan 9 kişide tutuklandı.
1.07.2024Adana
Adana'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
Adana'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltıAdana'nın Kozan ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda 672 adet uyuşturucu hap ele geçirilirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
29.06.2024Adana
57 kişiye topraktan ev vaadiyle dolandıran anne - oğul gözaltında!
57 kişiye topraktan ev vaadiyle dolandıran anne - oğul gözaltında!Nevşehir’de, emlakçı A.K.İ. (31) ve annesi Y.İ. (54) topraktan ev satışı vaadi ile 57 kişiyi 90 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
28.06.2024Gündem
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırız
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırızMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın üçüncü dünya savaşı ihtimalinin göz ardı edilmemesine dair açıklamalarına yönelik gelen soruya yanıt verdi.
27.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Ekonomimize zarar verilmesine izin vermeyeceğiz" diyen Erdoğan, "Bir cihan imparatorluğunun bakiyesi üzerine kurulan Türkiye gibi bir devleti ırkçı, lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu. Erdoğan, son 1 yılda PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda 7'si kırmızı kategoride aranan, toplam 1045 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Erdoğan, "Yaz ayları boyunca çok daha kararlı ve sonuç alıcı operasyonlar gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.06.2024Gündem
Katliam yapan zanlı Hatay'da yakalandı! 3 aylık bebek koruma altına alındı
Katliam yapan zanlı Hatay'da yakalandı! 3 aylık bebek koruma altına alındıAdana'da boşanma aşamasındaki karısını, kayınpederini, kayınvalidesini ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürüp kaçan Hakim Aba, Hatay'da babasıyla birlikte yakalandı.
24.06.2024Adana
Gaziantep'te kumar oynayan 15 şahsa 96 bin TL ceza! Horoz dövüştürüyorlardı
Gaziantep'te kumar oynayan 15 şahsa 96 bin TL ceza! Horoz dövüştürüyorlardıGaziantep'te horoz dövüştürmek suretiyle kumar oynatan 2 şüpheli hakkında işlem yapılırken, kumar oynayan 15 şahsa ise 96 bin 375 TL idari para cezası uygulandı.
23.06.2024Gaziantep
Polis memuru Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi! 'Anucur' çetesine operasyon: Evden cephanelik çıktı
Polis memuru Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi! 'Anucur' çetesine operasyon: Evden cephanelik çıktıİstanbul Kağıthane’de geçen yıl evlerine yapılan baskında polis memuru Hakan Telli’yi şehit eden “Anucur” çetesine eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyon kameralara yansırken, evde yapılan aramada otomatik silah, balistik yelek, kar maskeleri ve uyuşturucular ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
22.06.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Şırnak'ta 4 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Şırnak'ta 4 terörist etkisiz hale getirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Bozdoğan-44 operasyonunda, 1'i turuncu, 2'si gri kategoride olmak üzere toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asayiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asayiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.