Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları Bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının gündem maddeleri arasında, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi yer alıyor. Paket kapsamında, devlete olan tüm vergi sigorta primi borçları, adli ve idari cezaların yapılandırılması planlanıyor. En geç şubat ayında yasalaşacağı tahmin edilen paket ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçların yapılandırılması öngörülüyor.
23.01.2023 Ekonomi
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi!
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine toplantısı gündemi! Kabine toplantısı bugün Beştepe’de toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine’nin masasında kritik konular bulunuyor. Toplantıda ana gündem maddesi ekonomi, dış ve iç siyaset olacak. Ayrıca Merkez Bankası faiz indirme kararının yansımaları da değerlendirilecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? Kabine kararları ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı gündemi!
22.08.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? İşte Kabine’nin gündemi!
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? İşte Kabine’nin gündemi! Yeni haftaya girilirken milyonlarca kişinin gözü kulağı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Alınacak yeni kararlar beklenirken, gündem, dış siyaset, koronavirüs salgınında gelinen son durum ve ekonomideki gelişmeler olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak? Toplu taşıma ve hastanelerde maske zorunluluğu kalkacak mı? İşte Kabine’nin gündemi!
22.05.2022 Gündem