Gazete Vatan Logo

AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı konuşması bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri!

AK Parti grup toplantısı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partililere seslenecek. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapacağı saate çevrildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının tarihi bir nitelik taşıdığını belirtmiş, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır" demişti. Peki, Cumhurbaşkanı ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı saat kaçta açıklama yapacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri!

AK Parti grup toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanı konuşması bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne açıklayacak? AK Parti grup toplantısı canlı yayın bilgileri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında bugün partililere seslenecek. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup konuşmasının önemli olduğunu belirten paylaşımlarda bulunmuştu.

CUMHURBAŞKANI NE AÇIKLAYACAK?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter'dan bir açıklama yaptı.

Çelik, "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır" dedi.

AK PARTİ GRUP TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile grup toplantısı tarihini açıkladı. Çelik, "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz." dedi.

CUMHURBAŞKANI SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Grup toplantısı konuşması bugün 12:30’da olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları Meclis TV’den canlı olarak izlenebilecek.

MECLİS TV CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYIN