Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasına herkesi ekran başına beklediklerini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasının bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacağını duyurdu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? Ak Parti grup konuşması ne zaman? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü ne açıklayacak? Ak Parti Grup Toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten çağrı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günü yapacağı grup konuşmasının yeni bir aşama olacağını sosyal medya hesaplarından duyuran Ömer Çelik,  açıklamasında “Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık” ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI ÇARŞAMBA GÜNÜ NE AÇIKLAYACAK?

Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır." dedi.

Haberin Devamı