Ömer Çelik

Ömer Çelik

Son dakika Ömer Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.158 ömer çelik haberi bulunmuştur. Tüm ömer çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepkiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Washington'da ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına sert tepki gösterdi. Çelik, " İşte bu esasında Amerikan demokrasisi açısından bir kırılma noktasıdır." ifadelerini kullandı.
25.07.2024Gündem
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacak
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacakAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, Doğu Akdeniz Konteyner Limanı projesi için, "Bu proje Adana'nın konumunu bir kere daha uluslararası alanda üst seviyelere getirecek. Dünya ticaretine alternatif bir rota olacak" dedi.
25.07.2024Adana
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
AK Parti'li Çelik'ten İsrailli bakana tepki: Son derece kışkırtıcı bir eylem
AK Parti'li Çelik'ten İsrailli bakana tepki: Son derece kışkırtıcı bir eylemAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir'in Mescid-i Aksa'da gerçekleştirdiği provokasyonun, daha büyük bölgesel çatışmalara yol açabilecek son derece kışkırtıcı bir eylem olduğunu belirtti.
18.07.2024Gündem
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Başkan Vekili Bekir Sütcü, Çukurova’yı sanayi ve ticaret alanında çok daha güçlü bir konuma getirecek olan Adana Doğu Akdeniz Ana Konteynır Limanı’nın, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
18.07.2024Adana
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Netenyahu ve katliam şebekesi er ya da geç yargılanacak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Netenyahu ve katliam şebekesi er ya da geç yargılanacakİsrail'in Han Yunus'ta sivillere yaptığı saldırıya tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netenyahu ve katliam şebekesi, soykırım ve savaş suçları nedeniyle er ya da geç yargılanacaktır." dedi.
16.07.2024Gündem
Emekli maaşlarına düzenleme! AK Parti'den son dakika açıklaması geldi
Emekli maaşlarına düzenleme! AK Parti'den son dakika açıklaması geldiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşına yönelik, "Emekli konusu ile ilgili çalışılıyor. Çalışma devam ediyor, herhangi bir karar verilmiş değil. OVP'nin korunması esas olmak üzere toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
8.07.2024Gündem
Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti gündem oldu! Alman Bakan'a ırkçılık yanıtı: Önce kendi tarihlerine baksınlar
Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti gündem oldu! Alman Bakan'a ırkçılık yanıtı: Önce kendi tarihlerine baksınlarTBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in Merih Demiral'ın Avusturya maçındaki gol sevinci hakkında yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Varank, "Milli futbolcumuzun gol sevincini "ırkçılık" olarak niteleyenler önce kendi tarihlerine baksınlar" yanıtını verdi. Öte yandan Merih Demiral'a siyasi isimlerden peş peşe destek mesajları geldi.
3.07.2024Gündem
AK Parti'den son dakika vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcı açıklaması
AK Parti'den son dakika vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcı açıklamasıAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vergi reform paketiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, çok konuşulan yurt dışı çıkış harçlarına ilişkin soruya da yanıt verdi.
24.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya-İtalya dönüşü gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon hedefleriyle ilgili konuşarak, "Yılın son çeyreğini bekleyeceğiz. Yılın son çeyreğinde inşallah bunlar tam manasıyla görünecek. Şu anda işi sıkı tutuyoruz. Ama bütün mesele yine geliyor, faiz olayına dayanıyor. İnşallah faizde atacağımız adımlarla enflasyonu son çeyrekte çok daha olumlu bir konuma taşımış olacağız. Nitekim ekonomide dengelenmeye yönelik politikalar meyvelerini veriyor. Cari işlemler açığı önemli ölçüde azaldı. Mayıs itibarıyla yıllık ihracatımız 260 milyar doları aştı. İthalatımızdaki düşüş aynı şekilde sürüyor." dedi.
15.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilahiyatçı Yusuf Kavaklı için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilahiyatçı Yusuf Kavaklı için taziye mesajıİlahiyatçı Yusuf Kavaklı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kavaklı'ya taziyelerini iletti.
14.06.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhur İttifakı yoluna devam etmektedir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhur İttifakı yoluna devam etmektedirAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek noktasında güçlü siyasetlere imza atmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.
12.06.2024Gündem
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktı
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktıCumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel’e dün iade-i ziyarette bulundu. Erdoğan 18 yıl önce Deniz Baykal’ın Genel Başkanlığı döneminde CHP Genel Merkezi’nde ağırlanmıştı. 12. katta gerçekleşen görüşme için Erdoğan’a özel bir oda tahisis edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından Özel, Erdoğan’a makam aracına kadar eşlik ederek uğurladı.
12.06.2024Gündem
AK Parti'den ilk açıklama! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinin detayları
AK Parti'den ilk açıklama! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinin detaylarıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e, beklenen iade-i ziyaretini bugün gerçekleştirdi. Görüşmeye dair AK Parti'den ilk açıklama geldi.
11.06.2024Gündem
CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdiCHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanı ile gelecek hafta görüşeceğiz, günü saati yarın belli olacak." ifadelerini kullandı.
5.06.2024Gündem
CNN TÜRK'e FETÖ saldırısı! ABD'den kınama mesajı
CNN TÜRK'e FETÖ saldırısı! ABD'den kınama mesajıAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı, CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a canlı yayın sırasında FETÖ mensubu tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan saldırıyla ilgili ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Yunus Paksoy'a gönderilen açıklamada, "CNN Türk muhabiri Sayın Yunus Paksoy'a yönelik bariz saldırıyı kınıyoruz. Daha fazla bilgi için sizi Pensilvanya emniyet yetkililerine yönlendiriyoruz" ifadelerine yer verildi.
3.06.2024Gündem
FETÖ’cülerden Hürriyet muhabirine çirkin saldırı!
FETÖ’cülerden Hürriyet muhabirine çirkin saldırı!CNN Türk ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, Pensilvanya'da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kaldığı örgüt merkezinin önünden yayın yaparken saldırıya uğradı. Saldırıyla ilgili olarak açıklama yapan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, habere ulaşmak için verdikleri çabadan vazgeçmeyeceklerini belirterek "Hiçbir güç odağı ya da terör yuvası bizi bu yoldan çeviremez" dedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a canlı yayın sırasında FETÖ mensubu tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.
3.06.2024Gündem
Pensilvanya'da FETÖ'cüler canlı yayında CNN TÜRK'e saldırdı
Pensilvanya'da FETÖ'cüler canlı yayında CNN TÜRK'e saldırdıCNN Türk ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, canlı yayın sırasında Pensilvanya'daki FETÖ'cülerin saldırısına uğradı. Dışişleri Bakanlığı, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Öte yandan saldırganın kimliği belli oldu.
2.06.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Gazze açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Gazze açıklamasıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam'da gerçekleştirilen AK Parti kampının 1. gündeminin Gazze'deki katliam olduğunu söyledi.
1.06.2024Gündem
İsrail Refah’ta çadır kampı hedef aldı
İsrail Refah’ta çadır kampı hedef aldıİsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinde bulunan çadır kampa düzenlediği hava saldırısında en az 20 kişi hayatını kaybetti.
26.05.2024Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sokak hayvanları düzenlemesi açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sokak hayvanları düzenlemesi açıklamasıAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Rize İl Başkanı'nın istifasıyla ilgili, "Teşkilat başkanlığımızın olağan gündemi var. Bu çerçevede çeşitli yerlerde pekiştirmeyle ilgili adım atılacak. Bazı yerlerde değiştirmeyle ilgili atılacak. Bazı yerlerde görev değişimi olacak. Bugün yarın da başka illerle ilgili bu şekilde tasarruf olacak. Dolayısıyla bu AK Parti Teşkilat Başkanlığımızın olağan gündemi çerçevesinde yürüyen işler" dedi.
22.05.2024Gündem
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: Hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin tasarısının BM'de kabul edilmesine tepki gösteren İsrailli diplomat için 'İsrail'in BM Büyükelçisinin, Filistin kararı sonrası kürsüde kağıt öğütücü makinesiyle BM Anlaşması'nı parçalaması İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiştir' dedi.
11.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günü
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın acı günüSağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babasının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
11.05.2024Gündem
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklaması
AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten yeni anayasa açıklamasıAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun Hamas'la ilgili sözlerine tepki gösteren Çelik, "Bu açıklamaları yanlış açıklama olarak değerlendiriyoruz. Sivillere dönük saldırıları doğru bulmuyoruz ama gelinen noktada esas mesele Hamas meselesi değil Netanyahu'nun soykırım ve katliam siyasetidir." dedi.
30.04.2024Gündem
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdirDışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin "Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir" dedi.
20.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.