İsrail

İsrail

Son dakika israil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan israil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını israil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.651 israil haberi bulunmuştur. Tüm israil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump Netanyahu ile bir araya geldi: 3. Dünya Savaşı çok yakın, seçilemezsem savaş çıkar
Trump Netanyahu ile bir araya geldi: 3. Dünya Savaşı çok yakın, seçilemezsem savaş çıkarABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Florida’da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi. Görüşme ilişkin Trump, "Ben İsrail için bütün ABD Başkanlarından iyiyim" diye konuştu. Öte yandan Trump, "3. Dünya savaşı çok yakın. Seçimi kazanamazsak Ortadoğu'da büyük savaşlar çıkar." ifadelerini kullandı.
26.07.2024Dünya
MSB'den İsrail'in TRT ekibine saldırısına tepki
MSB'den İsrail'in TRT ekibine saldırısına tepkiİsrail güçlerinin TRT ekibine yönelik saldırısına Milli Savunma Bakanlığı tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İsrail polisinin Mescid-i Aksa kapısında TRT Haber ekibine yönelik saldırısını kınıyor, TRT ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" denildi.
26.07.2024Gündem
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyin
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyinBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için Filistin konulu bir makale kaleme aldı.
26.07.2024Dünya
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorum
Bakan Tunç'tan İsrail'e TRT tepkisi: Saldırıyı şiddetle kınıyorumİsrail askerleri TRT Haber ekiplerini hedef aldı. Kudüs'te Mescid-i Aksa kapısındaki saldırıda, TRT kameramanı yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç saldırıyı kınadığını belirtirken, 'Ne yaparsa yapsın işgalci İsrail, yaptığı soykırımı, insanlık ve savaş suçlarını gizleyemeyecektir.' dedi.
26.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidirTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş: "Savaş suçlularının yeri Meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir. Gazze’deki açık savaş suçlarının üstünü örtmeye Netanyahu’nun yalana dayalı şovu yetmeyecektir."
26.07.2024Gündem
Bakan Fidan'dan ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi: Alkışlayanlar tarihe bir suçlunun destekçileri olarak geçti
Bakan Fidan'dan ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi: Alkışlayanlar tarihe bir suçlunun destekçileri olarak geçtiBakan Fidan, Netanyahu'nun ABD Kongresi'ne onur konuğu olarak davet edilmesi, ve kürsüde konuşma yaptığı sırada dakikalarca alkışlanmasına tepki göstererek, "Netanyahu'yu ayakta alkışlayanlar tarihe eli kanlı bir suçlunun destekçileri olarak geçmiş, ahlaki pusulanın tamamen ortadan kalktığı bir resme tüm insanlık tanıklık etmiştir." açıklamasında bulundu.
25.07.2024Gündem
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalı
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası 9 maddelik MGK Bildirisi yayımlandı.
25.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepkiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Washington'da ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına sert tepki gösterdi. Çelik, " İşte bu esasında Amerikan demokrasisi açısından bir kırılma noktasıdır." ifadelerini kullandı.
25.07.2024Gündem
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
25.07.2024İddaa
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protesto
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protestoABD Kongresinin önemli isimlerinden Senatör Bernie Sanders ile eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Kongre'ye hitap eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert sözlerle tepki gösterdi. Tlaib'in, Netanyahu'nun konuşması boyunca elinde tuttuğu "savaş suçlusu" yazan küçük bir pankart da zaman zaman kameralara yansıdı ve sosyal medyada büyük destek topladı.
24.07.2024Dünya
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisiİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yaptığı konuşmaya ve ayakta alkışlanmasına, yaptıkları açıklamalarla tepki gösterdi.
24.07.2024Gündem
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandı
ABD Kongresi'nde utanç veren görüntüler! İsrail Başbakanı Netanyahu dakikalarca alkışlandıİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Washington DC'de ABD Kongresinde konuştu. Konuşması öncesi Kongre'de ayakta alkışlanan Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yapacağı konuşma öncesinde çok sayıda Filistin destekçisi tarafından protesto edildi. Göstericiler, Başbakan Netanyahu ve savaş karşıtı pankart ve dövizler taşıdı.
24.07.2024Dünya
Netanyahu'nun konvoyu Washington DC'de Filistin yanlıları tarafından engellendi
Netanyahu'nun konvoyu Washington DC'de Filistin yanlıları tarafından engellendiİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'ne hitap etmek için başkent Washington DC'deki ABD Kongre Binası'na giderken konvoyunu, Filistin yanlısı ve savaş karşıtı bir grup aktivist engelledi.
24.07.2024Dünya
Fenerbahçe, Lugano'yu yendi, UEFA ülke puanı sıralaması değişti
Fenerbahçe, Lugano'yu yendi, UEFA ülke puanı sıralaması değiştiFenerbahçe'nin Lugano deplasmanında kazandığı müsabakanın ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi. Çekya ile aramızdaki puan farkı 0.50'ye kadar indi.
24.07.2024Fenerbahçe
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?İsrail'de, UNRWA'yı "terör örgütü" ilan eden, ülkedeki çalışmalarını yasaklayan ve çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören 3 yasa tasarısı, meclisteki ilk oylamadan geçti. Peki, UNRWA nedir (açılımı), UNRWA ne demek?
24.07.2024Gündem
Gazze'de katliam yapan İsrail ordusu Bureyc Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi
Gazze'de katliam yapan İsrail ordusu Bureyc Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
23.07.2024Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap verecekler
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap vereceklerDışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekat girişimleri sonuçsuz kalacaktır" açıklamasını yaptı.
21.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdı
Gazze'de katliam yapan İsrail Yemen'e saldırdıGazze'de 7 Ekim'den beri katliamlarına devam eden İsrail'i dün Husiler İHA ve balistik füzeyle vurdu. Saldırı sonrası yerel medya İran'ın vekil güçlerinin 5 bin İHA'lık devasa bir saldırı için geri sayıma geçtiğini bildirdi. Yemen'e peş peşe saldırılar gerçekleşti. Yemen saldırıdan İsrail'i sorumlu tuttu.
20.07.2024Dünya
Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in zulüm politikası teyit edilmiştir
Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in zulüm politikası teyit edilmiştirDışişleri Bakanlığı, Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail'in Filistinlilere işgal ve zulüm politikası uyguladığını hukuki olarak teyit ettiğini belirterek, İsrail'in Filistin topraklarındaki mevcudiyetini bir an önce sona erdirmesi ve yol açtığı zararı tazmin etmesi gerektiğini açıkladı.
19.07.2024Gündem
Uluslararası Adalet Divanı: İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadır
Uluslararası Adalet Divanı: İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadırUluslararası Adalet Divanı, İsrail'in Filistin'i işgaline ilişkin danışma görüşünü açıkladı. Uluslararası Adalet Divanı'ndan yapılan açıklama "İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadır" ifadeleri yer aldı.
19.07.2024Dünya
İsrail'in başkenti Tel Aviv'de İHA'lı saldırı:Ölü ve yaralılar var
İsrail'in başkenti Tel Aviv'de İHA'lı saldırı:Ölü ve yaralılar varİsrail'in başkenti Tel Aviv'in merkezinde, ABD Büyükelçiliği yakınlarında insansız hava aracı (İHA) nedeniyle meydana gelen patlamada bir kişinin hayatını kaybettiği ve dört kişinin de yaralandığı bildirildi. Suudi Arabistan merkezli El Arabiya, Saldırının Husiler tarafından düzenlendiğini duyurdu ve İsrail'e bir balistik füze dört İHA ateşlendiğini iddia etti.Tel Aviv Belediye Başkanı Ron Huldai, gece yarısı meydana gelen ölümcül saldırının ardından kentin "yüksek alarm durumuna geçtiğini" bildirdi.
19.07.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İsrail ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.