Uefa

Uefa

Son dakika UEFA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan UEFA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını UEFA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uefa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uefa gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.780 uefa haberi bulunmuştur. Tüm uefa haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev!
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Halil Umut Meler'e görev! UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.
23.04.2024 Futbol
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 4 kat fark! UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Kadıköy'de Fenerbahçe - Olympiakos karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli temsilcimiz ilk maçı Yunanistan'da oynamış ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Alman hakem Tobias Stieler'in yöneteceği rövanş müsabakası 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 22:00'da başlayacak. İki farklı galibiyetle sahadan ayrılması halinde tur atlayacak olan Fenerbahçe'de tek hedef mutlak galibiyet. Peki Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk ediyor. Sarı lacivertliler yenerek yarı finale çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? FB- Olympiakos maçı TV8'de mi, şifresiz mi?
17.04.2024 Şampiy10
UEFA'dan Galatasaray'a ceza: Okan Buruk ve Kaan Ayhan...
UEFA'dan Galatasaray'a ceza: Okan Buruk ve Kaan Ayhan... UEFA, Sparta Prag - Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, defans oyuncusu Kaan Ayhan ve maç ve performans analisti Serhat Doğan'a ceza verdi.
12.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı! İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber!
Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldızlarından müjdeli haber! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürürken yıldızlarından müjdeli haber geldi.
6.04.2024 Fenerbahçe
UEFA'dan EURO 2024 için sürpriz kadro kararı
UEFA'dan EURO 2024 için sürpriz kadro kararı UEFA'nın EURO 2020'de olduğu gibi EURO 2024'te de takım kadrolarını 26 kişiye çıkarması gündeme geldi.
30.03.2024 Futbol
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak
Fenerbahçe'nin yıldızları karşı çıktı! Ali Koç'un istediği bu kez olmayacak Fenerbahçe'de tüm gözler 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Ligden çekilme ile ilgili UEFA'da yaşanan diyalog ve futbolcuların Galatasaray maçı düşüncesi dikkat çekti.
29.03.2024 Fenerbahçe
UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maç deplasman yasağı
UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maç deplasman yasağı UEFA, Fenerbahçe'ye 3 maç deplasmana taraftar götürmeme cezası verdi. Sarı-lacivertliler buna göre; çeyrek final ve yarı finaldeki muhtemel eşleşmesinde deplasmana taraftar götüremeyecek. Fenerbahçe finale yükselmesi halinde ise ceza bu maçta geçerli olmayacak ve son 1 maçlık cezasını gelecek sezonun ilk Avrupa maçında çekecek.
15.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi rakibi belli oldu Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yi eleyerek çeyrek finale çıkmasının ardından kura çekimi yapıldı. Seri başı olmadan yapılan eşleşmelerde temsilcimizin rakibi belli oldu.
15.03.2024 Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi. Devler Ligi'nde çeyrek finalin ilk maçları 9-10 Nisan'da oynanacak.
15.03.2024 Futbol
Fenerbahçe, Türkiye'de bunu ilk kez başardı!
Fenerbahçe, Türkiye'de bunu ilk kez başardı! UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanşında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yı eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe, bir ilke de imza atmış oldu.
15.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin kasası doldu! İşte Konferans Ligi'nden elde edilen toplam gelir
Fenerbahçe'nin kasası doldu! İşte Konferans Ligi'nden elde edilen toplam gelir UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz, Union Saint Gilloise'ı saf dışı bıraktı, çeyrek finale yükseldi. Sarı-lacivertli takımın bu organizasyondan elde ettiği toplam gelir belli oldu.
15.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin, UEFA Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu!
Fenerbahçe'nin, UEFA Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu! Sarı-Lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam ediyor... Rövanş maçında Belçika ekibi Union Saint Gilloise'e 1-0 mağlup olmasına rağmen Fenerbahçe ilk maçı 3-0 kazandığı için çeyrek final biletini kaptı. Kanarya'nın, Avrupa macerasındaki muhtemel rakipleri de belli oldu. İşte detaylar...
15.03.2024 Fenerbahçe
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya gelerek gündeme dair konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
14.03.2024 Süper Lig
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Fenerbahçe 3 gol attı UEFA ülke puanı değişti! Türkiye sıralamada kaçıncı sırada?
Fenerbahçe 3 gol attı UEFA ülke puanı değişti! Türkiye sıralamada kaçıncı sırada? UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu ilk maçları heyecanı dün gece sona erdi. Temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında farklı bir zaferle rövanş öncesi avantajı eline geçirdi. Oynanan maçlar sonrası UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
8.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe UEFA ülke puanı için sahada: 7 Mart 2024 güncel UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı?
Fenerbahçe UEFA ülke puanı için sahada: 7 Mart 2024 güncel UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı? UEFA ülke puanı sıralaması bu akşam oynanacak Union Saint-Gilloise Fenerbahçe maçıyla tekrar güncellenecek. Konferans Ligi son 16 tur ilk maçı öncesi Türkiye UEFA puanı sıralamasında 9. sırada. Peki Fenerbahçe tur atlarsa Türkiye UEFA puanı kaç olur? İşte detaylar...
7.03.2024 Futbol
UEFA'dan Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi görevi
UEFA'dan Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi görevi UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Milan’ın, Slavia Prag’ı konuk edeceği mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek.
5.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde rakibi belli oldu Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda U.S. Gilloise ile eşleşti. Sarı-lacivertliler ilk maçı 7 Mart'ta, rövanş karşılaşmasını 14 Mart'ta oynayacak.
23.02.2024 Fenerbahçe
2 sol bekin arkasından nasıl el salladınız? Okan Buruk kusura bakma, çok hatalıydı
2 sol bekin arkasından nasıl el salladınız? Okan Buruk kusura bakma, çok hatalıydı UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Sparta Prag ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar rakibine 4-1'lik skorla mağlup olarak turnuvaya veda etti. Yenilgi sonrası gözden kaçan detay ortaya çıktı.
23.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Uefa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uefa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.