Uefa

Uefa

Son dakika UEFA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan UEFA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını UEFA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uefa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uefa gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.816 uefa haberi bulunmuştur. Tüm uefa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendiFenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ve Başakşehir de Avrupa'da çıktığı maçları kazandı. Temsilcilerimizden gelen galibiyetler sonrası UEFA ülke puanı güncellendi. İşte detaylar...
26.07.2024Süper Lig
Fenerbahçe, Lugano'yu yendi, UEFA ülke puanı sıralaması değişti
Fenerbahçe, Lugano'yu yendi, UEFA ülke puanı sıralaması değiştiFenerbahçe'nin Lugano deplasmanında kazandığı müsabakanın ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi. Çekya ile aramızdaki puan farkı 0.50'ye kadar indi.
24.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Lugano maçı öncesi kriz! Mourinho ilk 11'i belirledi, ismini bile yazmadı
Fenerbahçe'de Lugano maçı öncesi kriz! Mourinho ilk 11'i belirledi, ismini bile yazmadıFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de Mourinho'nun Lugano maçı ilk 11'i netleşti. Fenerbahçe, Avrupa arenasındaki ilk maçına bu akşam Lugano deplasmanında çıkacak. UEFA’nın verdiği 3 maçlık deplasman tribünü cezası nedeniyle, Fenerbahçe taraftarı misafir tribününe alınmayacak. Mourinho ilk 11'de yıldız isimleri oynatmayacak. İşte detaylar...
23.07.2024Fenerbahçe
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'ta
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.
23.07.2024Şampiy10
Dev maç için geri sayım başladı! Bu akşam 21:30’da D-Smart'ta
Dev maç için geri sayım başladı! Bu akşam 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe’de gözler Lugano maçına çevrildi. Sarı-Lacivertliler, iki kez Devler Ligi şampiyonluğunu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turundaki ilk maçı, İsviçre temsilcisi FC Lugano ile olacak. Bu akşam 21.30’da oynanacak deplasmandaki maç, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacak.
23.07.2024Şampiy10
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdi
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdiŞampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, UEFA'ya kadrosunu bildirdi.
20.07.2024Fenerbahçe
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili kararını verdi.
20.07.2024Süper Lig
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
UEFA kulüpler ülke sıralaması 2024! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş UEFA kulüpler ülke sıralaması ne oldu?
UEFA kulüpler ülke sıralaması 2024! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş UEFA kulüpler ülke sıralaması ne oldu?UEFA tarafından kulüp sıralamaları güncellendi. Listenin başında Manchester City yer alırken Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 100'ün içerisinde yer aldı. Peki, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş UEFA kulüpler ülke sıralaması ne oldu?
12.07.2024Şampiy10
Servet Yardımcı TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladı
Servet Yardımcı TFF başkan adaylığından çekildiğini açıkladı Servet Yardımcı sosyal medya hesabından 18 Temmuz'da yapılacak TFF Genel Kurulu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.
11.07.2024Futbol
Fenerbahçe'de Merih Demiral bombası patladı! Ali Koç istedi, imza atmaya geliyor
Fenerbahçe'de Merih Demiral bombası patladı! Ali Koç istedi, imza atmaya geliyorFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... EURO 2024 Avusturya-Türkiye son 16 maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral, maçtaki performansıyla adından söz ettirdi. Transferde gaza basan Fenerbahçe, performansıyla EURO 2024'e damga vuran ismi gündemine aldı. İşte detaylar...
9.07.2024Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'e verdiği cezayla ilgili, "Bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye'nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır" sözleriyle tepki gösterdi.
7.07.2024Gündem
EURO 2024'te A Milli Takımımız Hollanda'yı geçemedi
EURO 2024'te A Milli Takımımız Hollanda'yı geçemediEURO 2024'te A Milli Takımımız çeyrek finalde Hollanda ile karşılaştı. Samet ile öne geçtiğimiz karşılaşmayı 2-1 kaybettik.
6.07.2024Futbol
CAS nedir, CAS’a gitmek ne anlama geliyor?
CAS nedir, CAS’a gitmek ne anlama geliyor?CAS, futbolseverler tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği 2 maç men cezasının ardından TFF'nin karara itiraz etmek için başvurduğu CAS'ı araştırıyor. Peki CAS nedir, ne demek?
6.07.2024Gündem
Hollanda karşısında yarı final yolunda Türkiye’nin en yüksek oranlar yine Misli’de!
Hollanda karşısında yarı final yolunda Türkiye’nin en yüksek oranlar yine Misli’de!Futbol tutkunları, Avrupa Şampiyonası’nda maçların keyfini doyasıya yaşamaya devam ediyor. Son 16 turunda Avusturya’yı nefes kesen bir maç sonunda 2-1 yenerek eleyen Millilerimiz bu kez Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Bugün saat 22.00’de oynanacak çeyrek final karşılaşmasının heyecanı Misli’nin Şampiyon Oranları ile daha da yükseliyor.
6.07.2024İddaa
Dursun Özbek 'UEFA'dan ceza alabiliriz' deyip bombayı patlattı: Artık çıkmak istiyorum
Dursun Özbek 'UEFA'dan ceza alabiliriz' deyip bombayı patlattı: Artık çıkmak istiyorumGalatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları konusunda yetki istemek amacıyla olağanüstü genel kurul toplantısı düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. A Milli Futbol Takımımıza başarılar dileyen Özbek'in UEFA sözleri dikkat çekti.
6.07.2024Galatasaray
TRT 1 şifresiz yayın nasıl izlenir? TRT 1 şifresiz canlı izle - TRT 1 şifresiz frekans ayarlama
TRT 1 şifresiz yayın nasıl izlenir? TRT 1 şifresiz canlı izle - TRT 1 şifresiz frekans ayarlamaTRT 1 şifreli kanal şifresi nedir, frekans nasıl ayarlanır? İspanya Almanya ve Portekiz Fransa maçlarını şifresiz izlemek isteyen vatandaşlar şimdiden, "TRT 1 frekans EURO 2024 nasıl ayarlanır, TRT 1 maçlar hangi frekansta, yeni frekans nasıl ayarlanır" gibi sorularına yanıt aranıyor. İşte TRT 1 şifresiz canlı izle - TRT 1 şifresiz frekans ayarlama…
6.07.2024Gündem
Bahçeli'den UEFA'nın verdiği skandal cezaya sert tepki: Utanç duyulacak ilkellik!
Bahçeli'den UEFA'nın verdiği skandal cezaya sert tepki: Utanç duyulacak ilkellik!UEFA Disiplin Kurulu'nun EURO 2024 son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcumuz Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli sert tepki gösterdi.
5.07.2024Gündem
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyüekşi, UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezanın kabul edilemez olduğunu söyledi. Büyükekşi, "UEFA Etik ve Disiplin Komitesi tarafından oyuncumuz Merih Demiral'a verilen iki maçlık cezayı kabul edilemez , hukuk dışı ve siyasi bir karar olarak görüyoruz." dedi.
5.07.2024Süper Lig
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmaz
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmazSpor camiası, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral ile ilgili cezasının ardından çok sayıda tepki paylaşımında bulundu.
5.07.2024Süper Lig
Türkiye'den UEFA'nın skandal kararına tepki: Esefle karşılıyoruz
Türkiye'den UEFA'nın skandal kararına tepki: Esefle karşılıyoruzDışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "UEFA tarafından A Milli Futbol Takımı oyuncumuz Merih Demiral’a iki maç müsabakalardan men cezası verilmesini esefle karşılıyoruz" denildi.
5.07.2024Gündem
Merih Hollanda maçında oynayacak mı? Merih Demiral kaç maç ceza aldı, milli maç kadrosunda var mı?
Merih Hollanda maçında oynayacak mı? Merih Demiral kaç maç ceza aldı, milli maç kadrosunda var mı?UEFA, Merih Demiral'a Avusturya maçındaki gol sevinci nedeniyle 2 maç ceza verdi. TFF, milli futbolcunun cezasının iptali için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) gitti. Peki, Merih Hollanda maçında oynayacak mı?
5.07.2024Şampiy10
Servet Yardımcı kimdir, nereli? UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı’nın biyografisi
Servet Yardımcı kimdir, nereli? UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı’nın biyografisiBir dönem amatör futbol oynayan Servet Yardımcı Çaykur Rizespor’da yöneticilik yaptıktan sonra ilk kez 2008 yılında Hasan Doğan’ın listesinden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na girdi. Peki, Servet Yardımcı kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımı tutuyor?
5.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uefa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uefa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.