Andırın

Andırın

Son dakika ANDIRIN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ANDIRIN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ANDIRIN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andırın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andırın gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 andırın haberi bulunmuştur. Tüm andırın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahramanmaraş'tan Kayseri'ye gitmek isteyen depremzede aileden fahiş fiyat alan taksici için istenen ceza belli oldu!
Kahramanmaraş'tan Kayseri'ye gitmek isteyen depremzede aileden fahiş fiyat alan taksici için istenen ceza belli oldu! Asrın felaketiyle sarsılan Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinden Kayseri'ye gelmek isteyen depremzede aileyi fahiş fiyatla, 8 bin TL'ye taşıdığı iddia edilen taksi şoförü Ahmet O. (55) için 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
11.10.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta korkunç kaza! Kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı
Kahramanmaraş'ta korkunç kaza! Kamyon, cenaze namazı kılanların arasına daldı Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, bir kamyonun cenaze namazı için toplananlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ise kamyonun bir fren arızasının olmadığını belirtirken, virajı alamadığı için korkunç kazanın meydana geldiğini belirtti.
9.09.2023 Yaşam
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmni raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz (Hatay hariç), Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusu ve İstanbul, Kırklareli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize çevreleri ile Artvin’in kuzeyinde, yarın öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Adana, Osmaniye, Mersin’in kuzeyi, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi ile Hatay’ın kuzeyinde, Ağrı çevreleri, Van'ın kuzey kesimleri ve Iğdır'ın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.
8.09.2023 Gündem
43 yıl sonra ilk kez görüntülendi! Nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listede yer alıyor
43 yıl sonra ilk kez görüntülendi! Nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listede yer alıyor Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde en son 1980’de görülen ve nesli tükenmekte olduğu için kırmızı listede yer alan çizgili sırtlan, 43 yıl sonra ilk kez kendini gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, depremlerin önceden tahmini konusunda çok sayıda yöntemin dünyanın her yerinde yoğunlukla kullanıldığını söyledi. Pampal, "Önümüzdeki dönemlerde depremlerin önceden tahmin edileceğini, can kayıplarının minimuma ineceğini düşünüyorum" dedi.
4.08.2023 Gündem
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok'
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok' Depremlerle ilgili son dakika açıklaması! Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş merkezli depremlerin stres yüklediği ileri sürülen Göksun'dan Kozan'a uzanan Savrun Fayı'nda inceleme yaptı. Pampal, "Savrun Fayı kırılacak ve Adana yıkılacak" görüşüne katılmadığını belirterek, "Adanalılar, Savrun Fayı'ndan dolayı çok tedirgin. Çalışmalarımda Savrun Fayı'nın aktif olduğunu gösterecek hiçbir ipucuna rastlamadım. Kırılacağını gösterir emare yok" dedi.
2.08.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş’ta 112 bin 414 deprem konutu yapılacak
Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş’ta 112 bin 414 deprem konutu yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, depremin yıktığı Kahramanmaraş’ta kalıcı konutların yapımını hız kesmeden sürdürüyor. Bakan Mehmet Özhaseki, “Kahramanmaraş’ımıza, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 konut yapacağız. Vatandaşlarımız sağlam ve güvenli yuvalarına yerleşene kadar biz buradayız.” dedi.
31.07.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem!
Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem! Kahramanmaraş’ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
8.06.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
18.03.2023 Gündem
Ormanı 17 farklı noktadan ateşe verdiği ileri sürülen şüpheli tutuklandı
Ormanı 17 farklı noktadan ateşe verdiği ileri sürülen şüpheli tutuklandı Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki ormanı 17 farklı noktadan ateşe verip yangın çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alınan Mahir Eskici (32), tutuklandı.
19.01.2023 Yaşam
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polisin 'dur' ihtarına, hafif ticari araçtan tüfekle ateş ederek karşılık veren ve sonrasında yaşanan çatışmanın ardından kaçan şüpheliler, takip sırasında kaza yaptı. Hafif ticari araçtaki şüphelilerden Sefa G. başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, O.B. ve M.S. ise yaralandı.
16.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kahramanmaraş’ta arazi kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta arazi kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 3 yaralı Kahramanmaraş’ta iki grup arasında arazi meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
8.09.2022 Yaşam
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi! Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’den acı haber! Mevlana İdris Zengin, 56 yaşında Kahramanmaraş'ta vefat etti. Yaşadığı kalp rahatsızlığının ardından ameliyat geçiren ve ardından bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Zengin'in vefatını kardeşi yazar Salih Zengin, sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Mevlana İdris Zengin kimdir, kaç yaşındaydı? Mevlana İdris Zengin nereli? İşte Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
7.06.2022 Kültür Sanat
Börekçide dehşet! Arkadan yaklaşıp kulağını kesip kaçtı
Börekçide dehşet! Arkadan yaklaşıp kulağını kesip kaçtı Esenyurt'ta börekçide arkadaşlarıyla oturan Turan K.'nın kulağı arkasından yaklaşan Erhan A. tarafından bıçakla kesildi
29.05.2022 Yaşam
Andırın'da şakayıklar açtı; koparmanın cezası 109 bin TL
Andırın'da şakayıklar açtı; koparmanın cezası 109 bin TL Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki kayalıklarda şakayık ismi verilen çiçekler açtı. Endemik tür olan ve koruma altındaki çiçeği koparanlara 109 bin 593 lira ceza kesiliyor.
29.05.2022 Yaşam
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
Nişanlısıyla görüntülü konuşan uzman çavuş silahı başına dayadı sonrası korkunç
Nişanlısıyla görüntülü konuşan uzman çavuş silahı başına dayadı sonrası korkunç Hatay'ın Samandağ ilçesinde kız arkadaşı E.U. ile telefonda görüntülü konuşurken, "Bu intihar edenler nasıl ediyor?" diyerek başına dayadığı silahın ateş alması sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Doğukan Tok (23), Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verildi.
13.03.2022 Yaşam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Osmaniye'de
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Osmaniye'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen kutlama törenine katıldı.
7.03.2022 Siyaset
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı Gaziantep'te yoğun kar yağışı Tarsus- Adana- Gaziantep Otoyolu'nu ulaşıma kapattı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda ulaşım sağlanamadığını ancak mahsur kalanlardan 2 bin 900'e yakınının kurtarıldığını açıkladı. Vali Gül, "Bir bu kadar kişinin de yolda kaldığını düşünüyoruz, tahmini bir rakam. 3-4 saat içinde yol açıldığında ulaşım normale dönmüş olacak" dedi.
19.01.2022 Gündem
Kahramanmaraş'ta kayıp Emine öğretmen aranıyor!
Kahramanmaraş'ta kayıp Emine öğretmen aranıyor! Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde dün sabah yürüyüşe çıkan ve bir daha dönmeyen öğretmen Emine Gökkız'ı bulmak için ekipler bir taraftan çalışma yaparken, diğer taraftan öğretmenin cep telefonunu da aradı. Gökkız'ın telefonu çalmasına rağmen açan olmadı. Öğle saatlerinde telefon Yeni Mahalle'de sinyal verdi. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcısı, ekiplerle birlikte sinyalin alındığı bölgeye gitti. Çevredeki evler ve bahçeleri ekiplerce arandı ama kadının izine rastlanmadı.
31.07.2021 Yaşam
Kaybolan 5 yaşındaki Kemal, 15 saat sonra bulundu
Kaybolan 5 yaşındaki Kemal, 15 saat sonra bulundu Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde dün akşam kaybolan Kemal Menekşe (5), ekiplerin çalışması sonucu 15 saat sonra bulundu.
29.07.2021 Gündem
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle biraraya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara operasyonunda emri veren PKK'lı Nurettin Sofi'nin öldürüldüğünü, hedeflerinin ise Kandil'i çökertmek olduğunu belirterek, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. " açıklamasını yaptı. Bu açıklamaların ardından pek çok kişi Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Yakalanan Fetöcü Adil Öksüz mü? sorularını araştırıyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları
20.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Andırın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andırın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.